Lägg till vackra vågeffekter och animationer till dina foton med Reflet

Har du någonsin undrat hur dessa iögonfallande krusningseffekter skapas i fotografier av sjöar och hav? Tja, här är en app som kan hjälpa dig att skapa den. Reflet är ett enkelt program som låter dig lägga till en reflektionseffekt till bilder, samt spara resultatet som en animerad gif sekvenser JPG eller videoklipp AVI. Du skapar också HTML – sida från Reflet för att få en uppfattning om hur din bild kommer att se ut på webbplatsen.

En av de bästa aspekterna med att använda programvaran är att den inte kommer med ett installationspaket och är helt portabel. Således kan du bära denna applikation på en flashenhet och köra den direkt från den körbara filen. På så sätt kommer inga nya poster att skapas på din hårddisk, även efter att du är klar med programmet, vilket inte kommer att störa dig på grund av utrymmes- eller installationsproblem.

Lägg till(Lägg till) vågeffekter till dina foton med Reflet

Start(Börja) genom att öppna testbilden i Reflet kom ihåg att slutresultatet beror mycket på bilden du väljer, helst skulle jag välja en bild som har vatten i sig, till exempel en sjö eller en flod.

För att lägga till bilder, klicka på Arkiv > Öppna.

Som visas nedan öppnas bilden du lade till med reflektion.

vågeffekter

För att starta animeringen, klicka (på tangentbordet) och du kommer omedelbart att se krusningseffekten på din bild.

Klick(Klick) ” alternativ(Alternativ) ” och du kommer att se två alternativ: FART(HASTIGHET) och VÅGTYP.(TYP AV VÅGOR.)

vågeffekter

  • FRÅN FART(SPEED) du kan ändra våghastigheten till långsam, medium eller snabb.
  • Genom att använda TYP AV VÅGOR du kan ändra vågtyp till kort, medium och lång.

Fliken Bilder ger dig möjlighet att välja antalet bildrutor som ska bäddas in i animationen. Du kan ändra numret för att hitta det bästa resultatet för dig.

Använda sig av(Make) Height-fliken för att justera höjden på reflektions-/animationsdelen av bilden. Du kan välja vad som passar dig bäst.

Om du vill ändra designen på vågen har du två alternativ: ” Perspektiv”(Perspektiv) och ” Vanlig(Vanligt) » .

När du är klar med den animerade bilden klickar du på > Arkiv > Exportera för att spara filen som en animerad gif video AVI eller sekvenser JPG eller bmp.

vågeffekter

Bästa egenskapen Reflet förutom de attraktiva ringeffekterna, är att det är ett enkelt verktyg som inte kräver ytterligare resurser eller stort minne för att arbeta med processor. (CPU)Enkel(Lätt) att använda, det här verktyget passar även de som inte är riktigt vänliga med appar.

Ladda ner en gratis kopia av Reflet här(här) och njut!

Har du någonsin tänkt på hur dessa iögonfallande vågeffekter på bilderna av sjöar och hav skapas? Tja, här är en applikation som kan hjälpa dig att skapa en. Reflet är en enkel applikation som låter dig lägga till en reflektionseffekt till dina bilder och även spara resultatet som en animerad GIF, JPG-sekvens eller AVI-videoklipp. Du skapar också en HTML-sida från Reflet för att få en uppfattning om hur din bild kommer att se ut på webbplatsen.

En av de bästa aspekterna med att använda programvaran är att den inte kommer med ett installationspaket och är rent portabel. Så du kan faktiskt bära den här applikationen på en penna och köra den direkt från dess körbara fil. Så även efter att du är klar med applikationen finns det inga nya poster som skapas på din hårddisk och stör dig därmed inte alls med utrymmes- eller installationsproblem.

Lägg till vågeffekter till dina foton med Reflet

Börja med att öppna din testbild i Reflet, kom ihåg att slutresultatet till stor del beror på vilken bild du väljer, helst skulle jag välja en bild där det finns en existens av vatten som en sjö eller flod.

För att lägga till bilder, klicka på Arkiv > Öppna.

vågeffekter

Som visas nedan öppnas bilden som du har lagt till med en reflektion.

vågeffekter

För att börja med animeringen klickar du på < ENTER (på ditt tangentbord), så kan du se den porlande effekten direkt på din bild.

Klicka på Alternativ och du kan se två inställningar, FART och TYP AV VÅGOR.

vågeffekter

  • Med SPEED kan du ändra hastigheten på vågorna till långsam, medium eller snabb.
  • Med TYPE OF WAVES kan du ändra vågtyp till kort, medium och lång.

Fliken “Bilder” ger dig möjlighet att välja antalet bildrutor som ska inbyggas i animationen. Du kan ändra numret för att hitta det bästa resultatet för dig.

Använd fliken “Höjd” för att justera höjden på reflektions-/animationsdelen av bilden. Du kan välja det som passar dig bäst.

Om du skulle vilja ändra vågdesignen har du två alternativ i Perspective och Regular.

När du är klar med din animerade bild klickar du på > Arkiv > Exportera för att spara filen till animerade GIF-, video-AVI- eller JPG- eller BMP-sekvenser.

vågeffekter

Det bästa med Reflet, förutom iögonfallande vågeffekter, är att det är ett enkelt verktyg som inte kräver några extra resurser eller stort CPU-minne att arbeta med. Lätt att använda, det här verktyget är för även de som inte är riktigt vänliga med applikationer.

Ladda ner ditt kostnadsfria exemplar av Reflet här och njut!

Relaterade Artiklar

Back to top button