Lägg till Opera-liknande snabbval till Chrome, Edge eller Firefox

Många användare försöker ofta porta funktioner från en webbläsare till en annan. Om du vill lägg till Opera-liknande snabbval(lägg till Opera-liknande kortnummer) till Chrome webbläsare(Chrome) , kant eller Firefox kan du använda ett webbläsartillägg som heter Verktygsfältsratt som hjälper dig att bli av med den traditionella panelen bokmärken(Bokmärken) eller paneler vald(Favoriter) och gör det till en fin sida.

Funktionalitet kortnummer(Speed ​​Dial) Webbläsare Opera ser snyggt ut och skiljer sig från standardbokmärkesfältet eller fältet för mest besökta sidor Google Chrome på den nya fliksidan. Den visar block med sidor i bokmärken med ett domännamn så att användare snabbt kan hitta den webbplats de behöver. Detsamma är fortfarande inte tillgängligt i andra webbläsare.

Lägg till ett Opera-liknande kortnummer(Lägg till Opera-liknande snabbval) Krom , kant eller Firefox

Tillägga Operaliknande snabbval(Operaliknande snabbval) Krom , kant eller Firefox gör följande.

  1. ladda ner och installera Verktygsfältsratt till din webbläsare
  2. Ställ in standardtema och mapp

Allt du behöver är att installera webbläsartillägget och kolla in ett par alternativ. För att komma igång, öppna din favoritwebbläsare där du vill installera tillägget. Om du använder Microsoft Edge måste du följa den här guiden för att installera tillägg från Chrome Web Store.

Efter installationen måste du öppna fönstret ” alternativ(Alternativ)”, där du måste välja tre saker:

  1. Utseende(Utseende) : Du kan välja ljus/vitt eller mörkt tema.
  2. Standardmapp(Standardmapp) : Du kan välja standardmappen från vilken alla block kommer att extraheras kortnummer(Speed ​​Dial). Du kan välja Panel bokmärken(Bokmärken) , Andra bokmärken, Panel vald(Favoriter) etc. Dessa alternativ varierar beroende på webbläsare.
  3. Mappar(Mappar) . Du kan välja ett av två alternativ: ” Öppna bokmärken på aktuell flik”(Öppna bokmärken i aktuell flik) och “Öppna bokmärken på en ny flik”(Öppna bokmärken i ny flik) . Den här inställningen avgör om du vill öppna bokmärkessidan på en ny flik eller på en befintlig flik.

Efter det, om du öppnar en ny flik, kommer den att visa alla bokmärken så här:

Hur man lägger till ett Opera-liknande kortnummer till Chrome, Edge eller Firefox

För att ta bort en sida från denna kortnummer(Speed ​​​​Dial), du måste ta bort bokmärket och processen är densamma som tidigare.

Jag hoppas att det här tillägget hjälper dig att få kortnummer(Speed ​​​​Dial) i operastil i din favoritwebbläsare.

Om du vill kan du ladda ner detta tillägg för Google Chrome och Microsoft Edge från Chrome Store (Chrome Store) och för Mozilla Firefox från Mozilla Addons (Mozilla Addons) .

Många användare försöker ofta få funktioner i en webbläsare till en annan. Om du vill lägg till Opera-liknande snabbval till webbläsaren Chrome, Edge eller Firefox, då kan du använda ett webbläsartillägg som heter Verktygsfältsratt som hjälper dig att bli av med den traditionella bokmärkesfältet eller favoritfältet och omvandla det till en snygg sida.

Snabbvalsfunktionen i Opera-webbläsaren ser snygg ut och skiljer sig från standardbokmärkesfältet eller panelen “mest besökta sidor” i Google Chrome på den nya fliksidan. Den visar block av bokmärkta sidor med domännamnet så att användare snabbt kan hitta den önskade webbplatsen. Samma sak är inte tillgänglig i andra webbläsare förrän nu.

Lägg till Opera-liknande snabbval till Chrome, Edge eller Firefox

För att lägga till Opera-liknande Speed ​​Dial till Chrome, Edge eller Firefox, följ dessa steg-

  1. Ladda ner och installera Toolbar Dial i din webbläsare
  2. Ställ in temat och standardmappen

Allt du behöver är att installera tillägget i din webbläsare och kolla in ett par alternativ. För att komma igång, öppna din favoritwebbläsare där du vill installera tillägget. Om du använder Microsoft Edge måste du följa denna handledning för att installera tillägg från Chrome Web Store.

Efter installationen måste du öppna fönstret Alternativ där du måste välja tre saker-

Hur man lägger till Opera-liknande snabbval till Chrome, Edge eller Firefox

  1. Utseende: Du kan välja antingen ljusa/vita eller mörka teman.
  2. standardmapp: Du kan välja standardmappen där den hämtar alla snabbvalsblock. Du kan välja Bokmärkesfält, Andra bokmärken, Favoritfält osv. Dessa alternativ beror på webbläsaren.
  3. Mappar: Du kan välja mellan dessa två alternativ – och . Det här alternativet avgör om du vill öppna bokmärkessidan på en ny flik eller den befintliga fliken.

Efter det, om du öppnar en ny flik, kommer den att visa alla bokmärken så här-

Hur man lägger till Opera-liknande snabbval till Chrome, Edge eller Firefox

För att ta bort en sida från detta kortnummer måste du ta bort bokmärket och processen är densamma som tidigare.

Jag hoppas att det här tillägget hjälper dig att få Opera-liknande snabbval i din favoritwebbläsare.

Om du vill kan du ladda ner det här tillägget för Google Chrome och Microsoft Edge från Chrome Store och för Mozilla Firefox från Mozilla Addons.

Relaterade Artiklar

Back to top button