Lägg till ett meddelande på inloggningsskärmen för användare i Windows 7/8/10

Windows 7/8/10 låter dig lägga till ett meddelande som visas på inloggningsskärmen när användare loggar in. För att anpassa meddelandet för användare som loggar in på din dator, använd redigeraren lokal säkerhetspolicy.(Lokal säkerhetspolicy)

Meddelandet är rent informativt och ger ingen faktisk säkerhet. Beroende på vad du skriver kan detta skrämma bort någon, men meddelandet raderas så fort de klickar på OK. Dessutom kan du bara redigera säkerhetspolicyinställningar i Proffs och senare versioner Windows . Det fungerar inte på versioner Hem eller förrätt.

Ändra Windows-inloggningsmeddelandet

Ange följande i ” Hitta program och filer(Sök efter program och filer) » i menyn « Start(Starta)” och tryck på ” Inmatning(Enter)” eller klicka på länken.

secpol.msc

Expandera nod Lokala policyer(Lokala policyer) i trädet i den vänstra rutan och välj noden Säkerhetsalternativ.(Säkerhetsalternativ)

Välja säkerhetsalternativ

Dubbelklicka på ett alternativ Interaktiv inloggning: meddelandetext för användare som försöker logga in(Interaktiv inloggning: Meddelandetext för användare som försöker logga in) , i den högra rutan.

Dubbelklicka på meddelandetextinställning

På fliken ” Lokala policyinställningar(Lokal policyinställning)” skriv ditt meddelande i textfältet och klicka på ” OK(OK) » .

Ange ett inloggningsmeddelande

Vi har sett instruktioner online som säger att allt du behöver för att visa ett meddelande på inloggningsskärmen är att skriva in text för inställningen som nämns ovan. Vi upptäckte dock att meddelandet endast visas om vi har använt en rubrik på meddelandet. För att göra detta, dubbelklicka på ” Interaktiv inloggning: meddelande till användare som försöker logga in(Interaktiv inloggning: Meddelandetitel för användare som försöker logga in)”.

Dubbelklicka på inläggshuvudinställningen

På fliken ” Lokala policyinställningar(Lokal policyinställning) » Ange titeln på meddelandet i textrutan och klicka på » OK(OK) » .

Ange ett inloggningsmeddelandehuvud

För att stänga editorn lokal säkerhetspolicy, välj ” (Lokal säkerhetspolicy)Utgång(Avsluta) “i menyn” Fil”(fil) .

Stänger den lokala säkerhetspolicyredigeraren

Din titel och meddelande visas nu på skärmen innan de tillgängliga användarna visas. Klick OK för att välja en användare och logga in.

Meddelande på inloggningsskärmen

För att inaktivera meddelandet, gå bara tillbaka till redigeraren lokal säkerhetspolicy(Lokal säkerhetspolicy) och ta bort meddelandet och rubriken. Njut av!

Windows 7/8/10 låter dig lägga till ett meddelande som visas på inloggningsskärmen när användare loggar in. För att ställa in ett meddelande för användare som loggar in på din dator, använd Lokal säkerhetspolicy redaktör.

Meddelandet är helt enkelt informativt och ger inte någon form av faktisk säkerhet. Beroende på vad du skriver kan det avskräcka någon, men meddelandet tas bort när de klickar på OK. Dessutom kan du bara redigera säkerhetspolicyinställningarna på Pro och högre versioner av Windows. Det fungerar inte på Home- eller Starter-utgåvorna.

Redigera inloggningsmeddelande i Windows

Skriv in följande i Sök efter program och filer låda på Start menyn och tryck Stiga på eller klicka på länken.

secpol.msc

Söker efter redigeraren för lokal säkerhetspolicy

Expandera Lokala policyer nod i trädet i den vänstra rutan och välj Säkerhetsalternativ nod.

Välja Säkerhetsalternativ

Dubbelklicka på Interaktiv inloggning: Meddelandetext för användare som försöker logga in inställning i den högra rutan.

Dubbelklicka på meddelandetextinställningen

Lokal policyinställning skriv ditt meddelande i textrutan och klicka OK.

Ange ett inloggningsmeddelande

Vi har sett instruktioner online som säger att allt du behöver för att visa ett meddelande på inloggningsskärmen är att skriva in text för inställningen som nämns ovan. Vi upptäckte dock att meddelandet bara visas när vi har använt en rubrik på meddelandet. För att göra detta, dubbelklicka på Interaktiv inloggning: Meddelandetitel för användare som försöker logga in miljö.

Dubbelklicka på inställningen för meddelandetitel

Lokal policyinställning fliken, ange en titel för ditt meddelande i textrutan och klicka OK.

Ange en titel för inloggningsmeddelandet

För att stänga Lokal säkerhetspolicy editor, välj utgång från fil meny.

Stänger redigeraren för lokal säkerhetspolicy

Din titel och ditt meddelande visas nu på skärmen innan de tillgängliga användarna visas. Klick OK för att välja användare och logga in.

Meddelande på inloggningsskärmen

För att inaktivera meddelandet, gå helt enkelt tillbaka till Lokal säkerhetspolicy redigera och radera meddelandet och titeln. Njut av!