Ladda ner Windows och Office ISO-skivor från Microsoft

Microsoft Windows och Office ISO nedladdningsverktyg(Microsoft Windows och Office ISO Download Tool) är en gratis programvara som låter dig ladda ner äkta ISO-skivbilder (ladda ner äkta ISO-skivbilder)Windows 11 .Windows tio(Windows), Windows 8.1, Windows 7 och även versioner Microsoft Office direkt från Microsofts servrar, fungerar som ett gränssnitt för Microsoft TechBench . Om du vill installera eller installera om versionen Windows eller kontor och ladda upp en bild för det ISO det här verktyget är för dig.

Microsoft Windows nedladdningsverktyg(Microsoft Windows) och Office ISO(Office ISO Download Tool)

Detta bärbara verktyg löser ditt nedladdningsproblem fönster. Genom att ladda ner det senaste ISO-nedladdningsverktyget för Windows och kontor(Office ISO Download Tool), kör det.

Betala(Vänligen) uppmärksamhet: om din Windows SmartScreen-filter(Windows SmartScreen) varnar dig för att inte köra den nedladdade programvaran, ignorera denna varning och fortsätt. Programvaran är säker att använda.

Välj sedan en version Windows eller kontor du vill ladda ner.

Du kommer nu att se en urvalsskärm upplagor. (Utgåva)Här måste du välja önskad upplaga Windows eller version kontor.

När du har gjort ditt val klickar du Bekräfta(Bekräfta). Sedan(Nästa) välj språk och klicka på knappen igen Bekräfta(Bekräfta) » .

Du kommer att bli ombedd att välja 32-bitars eller 64-bitarsversionen. Välj önskad version och klicka på nedladdningsknappen för att börja ladda ner bilden ISO.

Alternativt, om du vill ladda ner ISO -image med en webbläsare, klicka på knappen “Kopiera länk” för att kopiera länken till urklipp. Du kan sedan klistra in länken i din webbläsare för att börja ladda ner den valda ISO – bild.

Microsoft Windows nedladdningsverktyg(Microsoft Windows) och Office ISO(Office ISO Download Tool) är ganska lätt att använda och ganska användbart. Eftersom Microsoft tog ut diskbilder fönster ut (fönster)Digital River söker efter äkta filer ISO har alltid varit svårt, men det här verktyget gör det enkelt igen.

Besök heidoc.net och välj den version du vill ha, välj sedan rätt utgåva för att börja ladda ner direkt. Nödvändig NET Framework 4.6.1. att installera på ditt system.

Microsoft Windows och Office ISO nedladdningsverktyg är ett gratisprogram som låter dig ladda ner de äkta ISO-skivbilderna för Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7, såväl som Microsoft Office-versioner direkt från Microsofts servrar, genom att fungera som ett gränssnitt till Microsoft TechBench. Om du vill installera eller installera om en version av Windows eller Office och ladda ner dess ISO-avbildning för den, är det här verktyget du vill använda.

Microsoft Windows och Office ISO nedladdningsverktyg

Windows ISO Downloader

Detta bärbara verktyg löser ditt Windows-nedladdningsproblem. När du har laddat ner den senaste versionen av Windows och Office ISO Download Tool, kör det.

Observera att om ditt Windows SmartScreen-filter varnar dig för att köra den nedladdade programvaran, ignorera varningen och fortsätt vidare. Programvaran är säker att använda.

Välj sedan den version av Windows eller Office du är intresserad av att ladda ner.

Nu kommer du att se skärmen för val av version. Här måste du välja önskad version av Windows- eller Office-versionen.

När du har gjort ditt val klickar du på Bekräfta. Välj sedan språk och klicka på Bekräfta-knappen igen.

Du kommer att bli ombedd att välja antingen 32-bitars eller 64-bitarsversioner. Välj önskad version och tryck på nedladdningsknappen för att börja ladda ner ISO-bilden.

Alternativt, om du vill ladda ner ISO med din webbläsare, klicka på knappen “Kopiera länk” för att kopiera länken till urklipp. Du kan sedan klistra in länken i din webbläsare för att börja ladda ner den valda ISO-bilden.

Microsoft Windows och Office ISO Download Tool är ganska enkelt att använda – och är ganska användbart också. Ända sedan Microsoft hämtade Windows-diskavbildningarna från Digital River har det alltid varit svårt att hitta äkta ISO-filer – men det här verktyget gör det enkelt igen.

Besök heidoc.net och välj rätt version och välj sedan rätt utgåva för att börja din nedladdning direkt. Det kräver NET Framework 4.6.1. ska installeras på ditt system.

Relaterade Artiklar

Back to top button