Ladda ner, spara, spela upp video från cachen med VideoCacheView

Strömning(Strömmade) och tittade YouTube-video(YouTube Video) och nu vill du ha det direkt på din PC:s hårddisk? Sen i det här fallet VideoCacheView är det perfekta verktyget för dig. Jag har använt det här verktyget länge och det har alltid varit till stor hjälp för mig. Detta underbara verktyg låter dig spara ljud, video från cachen. Enkelt uttryckt kan du spara allt du har streamat eller laddat ner till webbplatser som Youtube , Facebook etc.

VideoCacheView översikt

ladda ner, reproducera(Spela) eller spara(Spara) video från webbläsarens cache(Webbläsarcache)

VideoCacheView genererar en komplett rapport över tillgängliga filer som kan sparas från cachen. Du kan ladda upp videor, ljud, bilder och till och med SWF – filer som tidigare visades på din PC. På menyn ” alternativ(Alternativ) » du kan till och med styra vad som ska laddas från cachen.

Vissa videofiler laddas ner i delar, så det finns problem när du sparar dessa videor, men med det här verktyget kan du välja att automatiskt slå samman videofiler. Du kan till och med extrahera titeln webb(Webbsida) -sidor för att ge dig en uppfattning om vilken webbplats filen tillhör. Uncachade filer kan också utforskas med denna gratis programvara.

När du har hittat din fil i VideoCacheView kan du använda uppspelningskontrollen för att spela upp den direkt från webbläsarens cache, eller så kan du spara den på datorns hårddisk med hjälp av exportfunktionen.

Du kan skapa HTML -skriv cachade filer så att om du behöver en lista över dessa data i framtiden kan du se dem HTML – spela in. Om du går in egenskaper(Egenskaper) för en fil, kommer du att se några viktiga saker att tänka på innan du sparar en fil från cachen, eftersom filnamnet ensamt inte ger dig en uppfattning om filen.

Mjukvaran var ganska användbar och sparade mycket tid som vanligtvis går åt till att ladda ner videor från Internet(Internet). Detta gör processen mycket enklare – du behöver bara spela upp videorna online och de sparas till din Windows-dator utan krångel. Videocachevy har ett enkelt, användarvänligt och lättanvänt gränssnitt med många visningsalternativ. Det jag gillar mest med Nirsoft-appar är deras gränssnitt. Det är enkelt, tydligt och data kan exporteras.

Du kan ladda ner det här verktyget från nirsoft.net.

Strömmade och tittade på en YouTube-video och nu vill du ha den direkt på din dators hårddisk? Sen i det här fallet VideoCacheView är det perfekta verktyget för dig. Jag har använt det här verktyget länge och det har alltid varit väldigt användbart för mig. Detta underbara verktyg låter dig spara ljud, videor från cachen. Med enkla och lättsamma ord kan du spara allt du streamat eller laddat på webbplatser som YouTube, Facebook, etc.

VideoCacheView recension

VideoCacheView

Ladda ner, spela upp eller spara videor från webbläsarens cache

VideoCacheView genererar en fullständig rapport över filer som är tillgängliga och kan sparas från cachen. Du kan ladda videor, ljud, bilder och till och med SWF-filer som tidigare har visats på din PC. Under menyn Alternativ kan du till och med hantera vad som ska laddas från cachen.

Vissa videofiler laddas i delar och därför skapar det ett problem när du sparar dessa videor, men med det här verktyget kan du välja att automatiskt slå samman videofilerna. Du kan till och med extrahera webbsidans titel så att den ger dig en uppfattning om vilken webbplats filen tillhör. Icke-cachade filer kan också utforskas med detta gratisprogram.

När du har hittat din fil i VideoCacheView kan du använda uppspelningskontrollen för att spela upp den direkt från webbläsarens cache, annars kan du spara den på datorns hårddisk genom att använda exportfunktionen.

Du kan skapa en HTML-post av de cachade filerna så att om du behöver listan över dessa data i framtiden kan du titta igenom HTML-posten. Om du går in i egenskaperna för filen kan du se några viktiga element som du bör titta på innan du sparar en fil från cachen eftersom filnamnet bara inte kommer att ge dig en uppfattning om filen.

Mjukvaran har varit ganska användbar och den sparar mycket tid som vanligtvis slösas bort på att ladda ner videorna från Internet. Det gör processen mycket enklare – du behöver bara spela upp videorna online och de sparas på din Windows-dator utan krångel. Video Cache View har ett enkelt, praktiskt och lättanvänt gränssnitt med många visningsalternativ. Det bästa jag gillar med Nirsofts applikationer är deras gränssnitt. Det är enkelt, rent och data kan exporteras.

Du kan ladda ner det här verktyget från nirsoft.net.

Relaterade Artiklar

Back to top button