Ladda ner senaste firmware och nedladdning av drivrutiner för alla Surface-enheter

Du kan ladda ner den senaste firmware och drivrutiner för Surface Go , Ytbok , Surface Book 2 , Surface Laptop , Surface Pro 4 , Yta 3 , Surface Pro 2 , Surface Pro , Surface Pro Med LTE Avancerat , Surface Studio enheter yta Med Windows. RT(Windows RT) från Microsoft .

Firmware(Firmware) är ett program inbäddat i hårdvara som tangentbord, hårddisk, BIOS eller grafikkort. Den är avsedd att tillhandahålla beständiga instruktioner för att kommunicera med andra enheter i systemet och utföra funktioner som grundläggande I/O-uppgifter. Drivrutiner för enheter(Enhetsdrivrutiner) är en programvara som låter dig använda vad som helst på en OS-dator. Det finns drivrutiner för grafikkortet, tangentbordet, musen och allt annat.

Sista(Senaste) Ladda ner firmware och enhetsdrivrutiner yta

Det är alltid mycket viktigt att hålla enheterna uppdaterade yta för korrekt drift. Fastän windows uppdateringar(Windows-uppdateringar) distribueras automatiskt, ibland måste vi ladda ner och installera vissa uppdateringar manuellt. om du har Ytenhet(Surface Device) , kan du ladda ner all den senaste firmware och drivrutiner på en sida. Här på denna sida hittar du flera nedladdningsbara filer. Du kan ladda ner dessa filer och installera firmware och drivrutiner enligt dina behov. Den här sidan hjälper dig också att lära dig olika metoder för att distribuera firmware och drivrutiner.

Uppdateringar släppta för enheter yta är i princip kumulativa uppdateringar som innehåller en sammanfattning av alla de senaste filerna för en specifik version Windows .

Microsoft Corporation(Microsoft) har omorganiserat länkarna för att göra det enklare för dig. Drivrutiner och nedladdningar klassificeras enligt din enhetsmodell. Modellnumret är tydligt markerat på nedladdningssidan Ytenheter(Surface Device) med lämpliga länkar till nedladdningssidan. Detta innebär att för varje Surface-enhetsmodell(Surface Device) det finns en separat nedladdningssida. Du måste hitta rätt sida för din enhet och sedan kan du börja ladda ner och installera nödvändiga filer och drivrutiner.

Läsa(Läs) : Hur man uppdaterar drivrutiner i Windows 10 (Hur man uppdaterar drivrutiner i Windows 10) .

Drivrutiner och firmware tillgängliga i filer blixtlås och MSI. Om du inte känner till filen MSI kommer automatiskt att distribuera alla relevanta drivrutiner till din enhet medan den finns i filen blixtlås du måste välja filer manuellt. Du kan selektivt installera de nödvändiga drivrutinerna.

Flera filer är tillgängliga med varje nedladdning. Du kan välja de filer du vill ladda ner till din enhet. Varje(Varje) länk till en fil har ett versionsnummer, ett publiceringsdatum och en filstorlek.

Innan du börjar ladda ner filerna, se till att din Surface-enhet är laddad till minst 40 %.

Dessutom kan otillräcklig batterikraft orsaka ett tillfälligt fel, varefter Windows kan försöka installera om firmwareuppdateringar.

installations instruktioner

Gå till microsoft.com, välj din enhetsmodell och ladda ner de filer du behöver. Läs instruktionerna noggrant. Sedan måste du skapa en anpassad bild för att installera på din enhet. Se till att du har en aktiv internetanslutning när du laddar ner och installerar uppdateringar.

Drivrutiner och firmware tillgängliga för nedladdning här är endast kompatibla med versioner Windows 10.

Relaterade läsningar:(Relaterad läsning:)

  1. Drivrutiner och firmware för Surface Pro 6 och Surface Laptop 2
  2. Firmware och drivrutiner för Surface Book
  3. Drivrutiner, fast programvara, programvara Surface Pro 4 (Surface Pro 4-drivrutiner, firmware, programvara)
  4. Ladda ner drivrutiner för Windows 10 (Ladda ner drivrutiner för Windows 10) .

Du kan ladda ner den senaste firmware och drivrutiner för Surface Go, Surface Book, Surface Book 2, Surface Laptor, Surface Pro 4, Surface 3, Surface Pro 2, Surface Pro, Surface Pro med LTE Advanced, Surface Studio, Surface-enheter med Windows RT från Microsoft.

Firmware är ett program som kommer inbäddat i en hårdvara som ett tangentbord, hårddisk, BIOS eller ett grafikkort. Den är utformad för att ge permanenta instruktioner för att kommunicera med andra enheter i ett system och utföra funktioner som grundläggande in-/utdatauppgifter. Enhetsdrivrutiner är programvara som låter dig använda vad som helst på PC med operativsystemet. Det finns drivrutiner för grafikkortet, tangentbordet, musen och allt annat.

Senaste nedladdning av firmware och drivrutiner för Surface-enheter

Det är alltid mycket viktigt att hålla dina Surface-enheter uppdaterade för att de ska fungera korrekt. Även om Windows-uppdateringar rullas ut automatiskt, behöver vi ibland ladda ner och installera vissa uppdateringar manuellt. Om du äger en Surface Device kan du ladda ner all den senaste firmware och drivrutiner på en enda sida. Här på denna sida hittar du flera nedladdningsbara filer. Du kan ladda ner dessa filer och installera firmware och drivrutiner enligt din lämplighet. Sidan hjälper dig också att lära dig olika distributionsmetoder för din firmware och drivrutiner.

De uppdateringar som släpps för Surface-enheter är oftast de kumulativa uppdateringarna som ger en sammanfattning av alla de senaste filerna för den specifika versionen av Windows.

Microsoft har omorganiserat länkarna för att göra det enklare för dig. Drivrutinerna och nedladdningsfilerna är kategoriserade enligt din enhetsmodell. Nedladdningssidan visar tydligt modellnumret för Surface Devices med deras respektive länkar till nedladdningssidan. Vilket innebär att det finns en separat nedladdningssida för varje modell av Surface Device. Du måste hitta rätt sida för din enhet och sedan kan du börja ladda ner och installera nödvändiga filer och drivrutiner.

läsa: Hur man uppdaterar drivrutiner i Windows 10.

Drivrutinerna och den fasta programvaran finns i ZIP- och MSI-filerna. Om du inte vet kommer MSI-filen automatiskt att distribuera alla relevanta drivrutiner till din enhet automatiskt, medan du i ZIP-filen måste välja filerna manuellt. Du kan selektivt installera de drivrutiner du vill ha.

Det finns flera filer tillgängliga med varje nedladdning. Du kan välja vilka filer du vill ladda ner på din enhet. Varje fillänk har versionsnummer, datum då den publicerades och filstorlek.

Dessutom kan det otillräckliga batteriet resultera i övergående fel och Windows kan då försöka installera om firmwareuppdateringarna.

Installations instruktioner

Gå till microsoft.com, välj din enhetsmodell och ladda ner de filer du vill ha. Läs instruktionerna noggrant. Du måste sedan skapa din anpassade bild för installation på din enhet. Se till att du har en aktiv internetanslutning medan du laddar ner och installerar uppdateringarna.

Drivrutinerna och den fasta programvaran som är tillgänglig för nedladdning här är endast kompatibla med Windows 10-versioner.

relaterat lyder:

  1. Surface Pro 6 & Surface Laptop 2-drivrutiner och firmware
  2. Firmware och drivrutiner för Surface Book
  3. Surface Pro 4 drivrutiner, firmware, mjukvara
  4. Ladda ner drivrutiner för Windows 10.

Relaterade Artiklar

Back to top button