Ladda ner Reddit-bilder i bulk med Reddit Image Grabber

Då och då kanske vi alla vill ladda ner bilder från Reddit, men det kan vara tidskrävande när det finns massor av sidor att bläddra på en webbplats. Tur för dig, det finns en app designad för att lösa detta problem och den heter Reddit Image Grabber eller förkortat RIGG. Innan du går vidare, kom bara ihåg att verktyget kräver att varje användare har ett konto. Reddit samt tillgång till API . När allt är klart kommer användare att kunna ladda upp hundratals bilder på nolltid och för alla ändamål.

Fånga Reddit-bilder

Vi måste påpeka att användargränssnittet inte är det bästa, åtminstone ur vår synvinkel. Men vi säger alltid att utseendet inte spelar någon roll för enkla verktyg som det här. Om det fungerar som det är tänkt, vem bryr sig då, eller hur?

Massuppladdning av Reddit-bilder

Reddit Image Grabber – gratis nedladdningsprogram för Reddit . Du kan enkelt ladda ner sparade bilder Reddit grossist. Använd verktyget Reddit Image Grabber för Windows 10 mycket enkelt, men först måste användaren koppla den till sitt konto Reddit innan du går vidare. Då behöver du:

  1. Skaffa API
  2. Välj var du vill ladda ner bilder från.

Låt oss titta på detta mer i detalj.

1]Skaffa API(1]Skaffa API)

Innan du går vidare måste du komma Reddit API för ansökan. För att göra detta, gå till webbplatsen och logga in omedelbart. Gå till avsnittet Inställningar och gå sedan till Skapa app . Nästa steg är att välja ” Du(Är) en utvecklare? Skapa(Skapa) app” från menyn.

Ett formulär bör nu visas på din skärm, så fyll i det och klicka sedan på ” Skapa applikation(Skapa app) » för att slutföra processen.

Se till att kopiera skript för personligt bruk(Personal Use Script) och klistra in det i önskat avsnitt i Reddit Image Grabber . Gör samma sak för lösenordet och klicka sedan på ” Arkiv > Spara inställningar .

2]Välj var du vill ladda ner bilder från(2]Välj var du vill ladda ner bilder från)

Vänta en minut innan du tar bilder. för det första(Först) måste du välja rätt subreddit, antalet bilder som ska laddas upp (tänk på att om du väljer 999 kan det leda till ett förbud mot Reddit ), välj en kategori och tryck på knappen ” Ladda upp bilder”.(ta bilder)

Beroende på storleken på bilderna och antalet bilder kan vissa åtgärder ta lite tid att slutföra, så vi rekommenderar att du håller dig borta från mobildata och endast använder WiFi eller trådbunden anslutning.

Ladda ner Reddit Image Grabber(Ladda ner Reddit Image Grabber) direkt från den officiella webbplatsen.

Då och då kanske vi alla vill ladda ner bilder från Reddit, men det kan vara tidskrävande att gå igenom massor av sidor på webbplatsen. Lyckligtvis för dig finns det en app där ute som är designad för att lösa detta problem, och den heter Reddit Image Grabber, eller RIG för kort. Innan du går vidare, tänk bara på att verktyget kräver att varje användare har ett Reddit-konto, tillsammans med tillgång till API. När allt är på plats kan användare ladda ner hundratals bilder på nolltid, och för vilket syfte som helst.

Reddit Image Grabber

Vi bör påpeka att användargränssnittet inte är det snyggaste, åtminstone ur vår synvinkel. Men vi säger alltid att utseendet inte spelar någon roll med enkla verktyg som den här. Om det fungerar som det är tänkt, vem bryr sig då, eller hur?

Ladda ner Reddit-bilder i bulk

Reddit Image Grabber är en gratis bulknedladdare för Reddit. Du kan enkelt ladda ner sparade Reddit-bilder i bulk. Att använda Reddit Image Grabber-verktyget för Windows 10 är väldigt enkelt, men först måste användaren ansluta det till sitt Reddit-konto innan han går vidare. Då behöver du:

  1. Skaffa API
  2. Välj var du vill ladda ner bilder från.

Låt oss titta på detta mer i detalj.

1]Skaffa API

Innan du går vidare måste du skaffa Reddit API för appen. För att få detta gjort, besök webbplatsen och logga in direkt. Gå till avsnittet som säger Inställningar och navigera sedan till Skapa app. Nästa steg är då att välja “Är du en utvecklare? Skapa app” från menyn.

Ett formulär bör nu vara synligt på din skärm, så fyll i det och klicka sedan på Skapa app för att avsluta processen.

Se till att kopiera skriptet för personlig användning och klistra in det i rätt avsnitt i Reddit Image Grabber. Gör samma sak för den hemliga koden och klicka sedan på Arkiv > Spara inställningar.

2]Välj var du vill ladda ner bilder från

Vänta en minut innan du tar bilder, tack. Först måste du välja rätt subreddit, antalet bilder som ska laddas ner (tänk på att om du väljer 999 kan du bli förbjuden på Reddit), välj kategori och därifrån, tryck på knappen Ta bilder.

Beroende på storleken på bilderna och antalet kan saker ta ett tag att bli klara, därför rekommenderar vi att du håller dig borta från mobildata och bara använder Wi-Fi eller en trådbunden anslutning.

Ladda ner Reddit Image Grabber direkt från den officiella webbplatsen.