Ladda ner och installera Amazons Alexa-app på valfri Windows 10-dator

Med några nya bärbara datorer och datorer som följer med Windows klienter börjar nu få förinstallerade Amazon Alexa. Dessa bärbara datorer och datorer tillverkas och säljs huvudsakligen OEM(OEM) -tillverkare som HP, Lenovo och Acer . Men i slutändan kan det installeras på vilken dator som helst på grund av det faktum att denna applikation Win32 . Men att vara en tredjepartsapp Win32 det har sina nackdelar, men vi kommer att diskutera detta senare. för det första(Först), låt oss se hur man laddar ner och installerar det.

UPPDATERING(UPPDATERING) : Amazon app Alexa nu tillgänglig för nedladdning i Microsoft Store.

Ladda ner(Ladda ner och installera Amazon Alexa på PC

Innan(Första) totalt, ladda ner appversion 1.2.9.115 Amazon Alexa Win32 Med dropbox.com(dropbox.com) fil(Fil) har tagits bort). Betala(Vänligen) observera att detta inte är en officiell nedladdningslänk från Amazon .

Skanna den nedladdade filen med ditt antivirusprogram. Kör sedan filen inuti blixtlås – arkivera och acceptera UAC-prompt(Prompt för kontroll av användarkonto). Följ instruktionerna och installera amazon alexa app(Amazon Alexa App) för PC med Windows(Windows-datorer).

När du springer Alexa första gången kommer du att uppmanas att logga in på ditt konto Amazon . Gör det och njut Alexa på din Windows-dator.

Om du har ställt in din dators region utanför Förenad (Förenad) stater(Stater), måste du ändra det till Förenad (Förenad) stater(Stater) för att få det att fungera.

Även om du vill Alexa startas så snart du loggar in på din Windows-konto(Windows-konto) , gå till Alexa-inställningar(Alexa Settings)” och aktivera “Kör en app när jag loggar in på den här datorn.”(Starta appen när du loggar in på den här datorn.)

Till Alexa tjänade(Alexa), måste installeras på din dator Microsoft Visual C++ 2015Om det inte är installerat kommer installationsprogrammet att installera det automatiskt, du behöver inte oroa dig för det.

Detta kommer också att installeras version 1.0.200243.0(Version 1.0.200243.0) Hjälpare handla(Shopping Assistant) av Amazon .

Miljö Amazon Alexa i Windows 10

Om du vill se appen hela tiden Alexa i aktivitetsfältet (Alexa)Windows 10 måste du aktivera det som en ikon som kommer att visas i aktivitetsfältet.

För att göra detta, öppna Bilaga(Settings App) “Settings” och gå till följande sökväg: “Personalization > Aktivitetsfältet > Välj vilka ikoner som kommer att visas i aktivitetsfältet.

Du kommer då att se en lista över program vars ikoner kan vara synliga i aktivitetsfältet. I listan inkluderar Alexa .

Nu kommer det alltid att visas i systemfältet i aktivitetsfältet.

Vad kommer att fungera och vad som inte fungerar

Tills din dator stöds officiellt för Amazon Alexa har du mycket liten chans att installera anpassad firmware för Alexa . Det betyder att ordet uppvaknande (vakna ord ) handsfree för Alexa, d.v.s. Alexa , kommer inte att fungera alls. Det betyder att springa Alexa du måste trycka in den blå knappen manuellt användargränssnitt (Användargränssnitt)Alexa.

Förutom denna begränsning förväntas allt annat fungera utan problem. Här är några av de saker du kan göra med Amazon Alexa .

Du kan skapa din egen att-göra-lista. Tillsammans med detta kan du ha smarta samtal med henne, till exempel be om ett skämt, fråga vem hennes pappa är. Du kan be henne spela en genomgång från mycket kända TV-presentatörer. Om du bryr dig kan den också göra små uppgifter som att ställa in en timer, tillhandahålla väderuppdateringar eller till och med styra dina smarta hemtillbehör som lampor, termostater och din högtalare. Amazon eko.

Förutom att använda Cortana , Alexa kan bara vara användbart för kunder som handlar på Amazon använder sig av Amazon Alexa Skills och spela musik Amazon musik . Dessutom tror vi det Cortana(Cortana) gör ett mycket bra jobb. Detta beror också på att det är djupare integrerat i Windows 10 som en inbyggd applikation, till skillnad från Amazon Alexa som är en tredjepartsapplikation Win32 .

Vi är fortfarande inte säkra på om en äldre version av Alexa automatiskt kommer att ladda ner den nya uppdateringen eller om den kommer att behöva laddas ner manuellt igen. Håll ett öga på den här artikeln eftersom vi kommer att lära oss mer om Alexa på enheter som inte stöds inom en snar framtid.(Vi är fortfarande osäkra på om den äldre versionen av Alexa kommer att ladda ner den nyare uppdateringen automatiskt eller om den måste laddas in igen manuellt. Håll ett öga på den här artikeln eftersom vi kommer att lära oss mer om Alexa på enheter som inte stöds inom en snar framtid.)

Med några nya bärbara datorer och datorer som följer med Windows kunder börjar nu få Amazon Alexa förinstallerad. Dessa bärbara datorer och datorer tillverkas och säljs huvudsakligen av OEM-tillverkare som HP, Lenovo och Acer. Men i slutändan kan den installeras på vilken dator som helst på grund av att det är en Win32-app. Men eftersom det är en tredje parts Win32-appar har det några av sina egna nackdelar, men vi kommer att diskutera det senare. Låt oss först kolla in hur man laddar ner och installerar det.

UPPDATERING: Amazon Alexa-appen är nu tillgänglig för nedladdning från Microsoft Store.

Ladda ner och installera Amazon Alexa på PC

Först av allt, ladda ner version 1.2.9.115 av Amazon Alexa Win32-appen från (filen har tagits bort). Observera att detta inte är den officiella nedladdningslänken från Amazon.

Få den nedladdade filen skannad med ditt antivirusprogram. Kör sedan filen i ZIP-arkivet och acceptera kontrollprompten för användarkonto. Följ anvisningarna och installera Amazon Alexa-appen för Windows-datorer.

När du kör Alexa för första gången kommer det att uppmana dig att logga in med ditt Amazon-konto. Gör det och njut av Alexa på din Windows-dator.

Om du har ställt in din dators region till någonstans utanför USA, måste du ändra den till USA för att få den att fungera.

Dessutom, om du vill få Alexa lanserad så snart du loggar in på ditt Windows-konto, gå till Alexa-inställningar och aktivera

Ladda ner och installera Amazon Alexa på PC

För att få Alexa att fungera behöver du Microsoft Visual C++ 2015 installerat på din dator. Om det inte är installerat kommer installationen att installera det automatiskt, du behöver inte oroa dig för det.

Detta kommer också att installera version 1.0.200243.0 av Shopping Assistant från Amazon.

Konfigurera Amazon Alexa på Windows 10

Om du vill se Alexa-appen hela tiden i aktivitetsfältet i Windows 10, måste du aktivera det som en ikon som visas i aktivitetsfältet.

För att göra detta, öppna appen Inställningar och navigera till följande sökväg: Anpassning > Aktivitetsfält > Välj vilka ikoner som visas i aktivitetsfältet.

Då kommer du att se en lista över program vars ikoner kan vara synliga i aktivitetsfältet. Aktivera Alexa i listan.

Nu kommer det alltid att vara synligt i systemikonfältet i aktivitetsfältet.

Vad kommer att fungera och vad som inte fungerar

Tills och om inte din dator stöds officiellt för Amazon Alexa, är det mycket mindre sannolikt att du har den anpassade firmware för Alexa installerad. Detta innebär att handsfree för Alexa dvs Alexa kommer inte att fungera alls. Vad detta betyder är att för att trigga Alexa måste du trycka på den blå knappen i Alexas användargränssnitt manuellt.

Förutom denna begränsning förväntas allt annat fungera sömlöst. Här är några av de saker du kan göra med Amazon Alexa.

Du kan skapa din egen anpassade att göra-lista. Tillsammans med det kan du ha smarta konversationer med henne som att be om ett skämt, fråga vem hennes pappa är. Du kan be henne spela briefing från mycket kända programföretag. Om du bryr dig kan hon också göra små uppgifter som att ställa in en timer, ge dig väderuppdateringar eller till och med styra dina smarta hemtillbehör som lampor, termostater och din Amazon Echo-högtalare.

Förutom att använda Cortana kan Alexa bara vara till hjälp för en kund att handla på Amazon, använda Amazon Alexa Skills och spela lite musik på Amazon Music. I övrigt finner vi Cortana väldigt bra på sitt jobb. Detta beror också på att hon är djupare integrerad på Windows 10 som förstapartsapplikation, till skillnad från Amazons Alexa som är en tredje parts Win32-app.

Relaterade Artiklar

Back to top button