Ladda ner Microsoft Edge webbläsare Snabbstartguider

lansera Windows 10 inledde en ny era inom tekniken, och med den en kraftfull ny Microsoft-webbläsare kant blev ett genombrott. Webbläsaren har förbättrats mycket sedan lanseringen och blir bättre för varje uppdatering. Användare är dock mindre medvetna om funktionerna i webbläsaren. I den här guiden Microsoft introducerar och förklarar funktionerna i Edge, och hjälper därmed användarna att använda den till sin maximala potential.

(Microsoft Edge)Snabbguider till(Snabbstartguider) Komma igång med webbläsaren Microsoft Edge

1]Adressfältet in Microsoft Edge duktig. Den används inte bara för att navigera på webbplatser, utan fungerar också som en instrumentpanel sök med (Sök)Bing som standardsökmotor. Dessutom kan du använda den som en kalkylator, valutaomvandlare, enhetsomvandlare, etc.

2]För allmänna frågor (som vad klockan är) visas svaret som ett popup-förslag utan att söksidan behöver laddas.

3]Stjärnsymbolen används för att lägga till sidor till favoriter.

4]Läsläge är en fantastisk funktion i webbläsaren som beskrivs här.

5]Webbläsare länkad till En anteckning och vi kan spara sidor (efter att ha lagt till text, anteckningar, etc.) till En anteckning med parametern ” Lägg till (Lägg till) anteckningar(Anteckningar)”.

Använder Cortana med Microsoft Edge

Cortana smart och delar denna klurighet(Smarthet) med Microsoft Edge .

1]Istället för att öppna varje länk individuellt eller söka efter varje text, välj bara texten, högerklicka på den och välj ” Fråga Cortana”(Fråga Cortana) från alternativen. Cortana kommer att visa en förhandsvisning av informationen som är kopplad till texten i ett underfönster på sidan.

2]Du kan också använda Cortana(Cortana) som assistent. Välj rund symbol Cortana in (Cortana)adressfält(Adressfält) och det kommer att avgöra din nästa åtgärd. Den kommer att visa information, erbjuda rabattkuponger, etc. beroende på vad den förutspår som din nästa åtgärd.

Dela webbanteckningar

Som diskuterats tidigare kan vi spara webbsidor i Microsoft Edge med parametern ” Lägg till (Lägg till) anteckningar(Anteckningar)” i adressfält(Adressfält) och redigera den sparade webbsidan. Efter(När vi sparar kan vi dela webbanteckningar med applikationer som är inloggade i webbläsaren.

Klick här(här här) , här(här)(här) och här,(här)(här) för att ladda ner korten Edge Komma igång Guide PDF(Snabbstart PDF-guider) av Microsoft .

Medan användare har lutat sig mot andra webbläsare på marknaden, har Microsoft Edge mycket mer att erbjuda av en anledning. Eftersom det är en Microsoft-produkt stöder företaget det genom att länka det till deras andra produkter som Cortana, OneNote, etc. Testa det för att ta reda på det bättre.(Medan användare har varit benägna till andra webbläsare på marknaden, har Microsoft Edge mycket mer att erbjuda av en anledning. Eftersom det är Microsofts produkt stöder företaget den genom att länka den till andra av dess produkter som Cortana, OneNote, etc. Testa det att veta bättre.)

Lanseringen av Windows 10 skapade en helt ny era inom teknik, och tillsammans med den, Microsofts nya och kraftfulla webbläsare, kant var ett genombrott. Sedan lanseringen har webbläsaren förbättrats mycket och blir bättre för varje uppdatering. Användare vet dock mindre om funktionerna i webbläsaren. I den här guiden introducerar och förklarar Microsoft Edges funktioner, och hjälper därmed användarna att använda den till sin maximala potential.

Snabbstartguider för webbläsaren Microsoft Edge

Microsoft Edge webbläsare Snabbstartguide

1]Adressfältet i Microsoft Edge är smart. Den används inte bara för att navigera till webbplatser utan fungerar som ett sökfält med Bing som standardsökmotor. Ännu mer, du kan använda den som en kalkylator, valutaomvandlare, mätenhetsomvandlare, etc.

2]För generiska frågor (t.ex. vad är klockan) visas svaret som ett förslag som dyker upp utan behovet av att ladda söksidan.

3]Den stjärnliknande symbolen används för att bokmärka sidor som favoriter.

4]Läsvyn är en underbar funktion i webbläsaren som förklaras i detalj här.

5]Webbläsaren är länkad till OneNote, och vi kan spara sidor (efter att ha lagt till text, anteckningar etc.) till OneNote med alternativet Lägg till anteckningar.

Använder Cortana med Microsoft Edge

Cortana är smart och delar sin smarthet med Microsoft Edge.

1]Istället för att öppna varje länk individuellt eller söka i varje text, välj helt enkelt texten, högerklicka på den och välj Fråga Cortana från alternativen. Cortana kommer att visa en förhandsvisning av informationen som är kopplad till texten i ett underfönster på sidan.

2]Du kan också använda Cortana som din assistent. Välj den cirkulära Cortana-symbolen i adressfältet och den bedömer din nästa åtgärd. Det skulle visa information, erbjuda rabattkuponger, etc. beroende på vad den förutspådde som din nästa åtgärd.

Dela webbanteckningar

Som diskuterats tidigare kunde vi spara webbsidor på Microsoft Edge med alternativet Lägg till anteckningar i adressfältet och redigera som sparade en webbsida. När vi har sparat kan vi dela webbanteckningarna med apparna som är inloggade i webbläsaren.

Klick här, här och här för att ladda ner Edge’s Quick Start PDF-guider från Microsoft.

Relaterade Artiklar

Back to top button