Ladda ner gratis Word, Excel, PowerPoint, Access, Visio mallar

Nu på office.com fler fantastiska gratis mallar tillgängliga! På denna webbplats kan du ladda ner gratis mallar Ord , excel , PowerPoint , Tillgång , Visio för (visio)sammanfattning(återuppta) , presentationer(Presentation) , broschyrer(Broschyrer), familj(familje)evenemang, kalendrar(Kalendrar) , budgetar(Budgetar), planerare(Planerare) spårare(Spårare), nyhetsbrev och mer.

Gratis mallar Ord , excel , PowerPoint , Tillgång , Visio

Microsoft erbjuder ett brett utbud av mallar Kontor för dagligt bruk.(kontor)

Skapa ditt eget fotokort, lägg fram din idé om miljoner dollar eller planera din nästa familjesemester med mallar Microsoft Office.

De erbjuder gratis mallar för Ord för en mängd olika formaterade dokument. Värd för ett event? inbjudan(Bjud in) gäster med hjälp av en inbjudningsmall eller en flygbladsmall.

Brett utbud av mallar PowerPoint ger den perfekta utgångspunkten för alla dina behov av grafer och datapresentation, med en mängd olika teman, diagram och designalternativ.

(Data) Mallar Excel gör hanteringen enkel (excel)data och spårningsinformation. Hantera dina företagskostnader med en journalmall, håll koll på dina tillgångar med en inventeringsmall och håll dina teammedlemmar uppdaterade med en mall Gantt-diagram(Gantt).

Du kan ladda ner dem alla här på Office.com.

Gå hit om du letar efter gratis projektledningsmallar för Excel och gå hit om du vill ha Excel Online-mallar för att hantera budget, hälsa, tid.

TIPS(TIPS):

  1. Hur man söker efter onlinemallar och teman i PowerPoint (sök efter onlinemallar och teman i PowerPoint)
  2. Så här konfigurerar du Office-komponenter för att installera anpassade mallar
  3. SlideUpLift erbjuder också några coola gratis mallar. PowerPoint .

Det finns nu fler fantastiska mallar tillgängliga gratis från Office.com! På den här webbplatsen kan du ladda ner gratis Word, Excel, PowerPoint, Access, Visio mallar för sammanfattning, presentationer, broschyrer, familjeaktiviteter, kalendrar, budgetar, planerare, spårare, nyhetsbrev och mer.

Word, Excel, PowerPoint, Access, Visio-mallar

Gratis Word, Excel, PowerPoint, Access, Visio mallar

Microsoft erbjuder ett stort urval av Office-mallar för dagligt bruk.

Skapa ett anpassat fotokort, lägg fram din miljondollaridé eller planera din nästa familjesemester med Microsoft Office-mallar.

De erbjuder gratis mallar för Word för en mängd olika formaterade dokument. Värd för ett event? Bjud in gäster med en inbjudningsmall eller flygbladsmall.

Det breda utbudet av PowerPoint-mallar ger den perfekta utgångspunkten för alla dina behov av grafisk och datapresentation, och erbjuder en mängd olika teman, diagram och designval.

Datahantering och informationsspårning görs enkelt med Excel-mallar. Hantera dina företagskostnader med en loggmall, spåra tillgångar med en inventeringsmall och håll teammedlemmarna på rätt spår med en Gantt-diagrammall.

Du kan ladda ner dem alla här på Office.com.

Gå hit om du letar efter gratis projektledningsmallar för Excel och här om du vill ha Excel Online-mallar för att hantera budget, hälsa, tid.

TIPS:

  1. Hur man söker efter onlinemallar och teman i PowerPoint
  2. Så här konfigurerar du Office-komponenter för att installera anpassade mallar
  3. SlideUpLift erbjuder också några coola gratis PowerPoint-mallar.

Relaterade Artiklar

Back to top button