Ladda ner genvägen för Stäng av Windows

Du behöver en genväg som öppnar en meny “Stäng av Windows”(“Stäng av Windows”) så att du snabbt kan stänga av eller starta om Windows-dator eller enhet(Windows-dator eller enhet) ? På begäran av våra läsare har vi skapat denna etikett för användning på alla Windows-dator(Windows-dator). Han jobbar för Windows 10 Windows 8.1 och Windows 7 . Så här använder du det och hur du laddar ner det:

TILLHANDAHÅLLANDE(KREDIT) : Vi skulle vilja tacka Milana Benesha(Milan Benes), en av våra läsare, för att han bad oss ​​arbeta på denna etikett. Tack vare honom begära och hjälpa(begäran och hjälp) vid testning lyckades vi skapa och göra den här filen tillgänglig för alla våra läsare.

Stäng av Windows(Stäng av Windows)” Windows 10 Windows 8 och Windows 7

Om du vill ha en genväg, scrolla till botten av artikeln för att hitta länken till Nedladdningar(nedladdningslänk). Innan vi kommer dit bör du veta att fönstret “Stäng av Windows”(“Stäng av Windows”) är ett av flera sätt att stänga av ditt Windows-system. När du trycker på tangenterna Alt+F4 på tangentbordet, när fokus ligger på skrivbordet, visas ett fönster med en rullgardinsmeny i mitten. Detta fönster kallas “Stänger av Windows”.(“Stäng av Windows.”)

Alternativ ” Stäng av”(Stäng av”) är valt som standard. Om du klickar eller trycker på rullgardinspilen visas hela listan med alternativ med följande alternativ under Windows 10 och Windows 8.1:

  • Förändra(Byt) användare – behåll befintlig användarsession(användarsession) och ändra aktiv användare till Windows
  • Logga ut – avsluta en befintlig session in Windows och visa inloggningsskärm.(inloggningsskärm)
  • Sova – överför systemet Windows(Windows-system) för att sova
  • Att slutföra(Stäng) arbete – stoppa systemet helt fönster.(Windows-system)
  • Ladda om(Starta om) – stäng av och börja sedan igen Windows

Windows avstängningsmeny i Windows 8.1

Alternativ i Windows 7 är desamma, förutom att ordningen är något annorlunda, och ” Utgång(Logga ut)” kallas “Avsluta från(Logga ut) system”.

Windows avstängningsmeny i Windows 7

Ladda ner(Ladda ner) genväg för ” Stäng av Windows(Stäng av Windows) » .

Som beskrivits i föregående kapitel kan du öppna fönstret “Stäng av Windows”(“Stäng av Windows”) med hjälp av tangenterna Alt+F4 på tangentbordet när du är på skrivbordet. Detta är vad den körbara filen vi skapade gör. Först lägger han fokus på Windows skrivbord(Windows skrivbord) och skickar sedan nycklarna Alt+F4 för att öppna fönstret “Stäng av Windows”(“Stäng av Windows”) .

Filen du laddar ner från vår länk nedan är en zippad version av den körbara filen vi skapade åt dig. Läs den här guiden för att ta reda på det hur(Hur) packa upp filen till Windows (med inbyggda verktyg). Du kan packa upp fil och lägg(arkivera och placera) den på skrivbordet. Så här ser det ut:

Genväg för avstängning av Windows på skrivbordet

Nedladdningslänk: (Ladda ner länk:) Stäng av Windows (Stäng av Windows)

Tycker du att den här genvägen är användbar?

Prova filen vi skapade och låt oss veta om den passar dig bra, i kommentarer nedan(kommentera nedan). För mer användbara nedladdningar och tips, kolla in artiklarna som rekommenderas nedan.

Vill du ha en genväg som öppnar menyn, så att du snabbt kan stänga av eller starta om din Windows-dator eller -enhet? Baserat på förfrågningar från våra läsare har vi skapat den här genvägen som du kan använda på vilken Windows-dator som helst. Det fungerar på Windows 10, Windows 8.1 och Windows 7. Så här använder du det och hur du laddar ner det:

KREDITERA: Vi vill tacka Milan Benes, en av våra läsare, för att han bad oss ​​arbeta med den här genvägen. På grund av hans begäran och hjälp med testning lyckades vi skapa och göra denna fil tillgänglig för alla våra läsare.

“Stäng av Windows” i Windows 10, Windows 8 och Windows 7

Om du vill få genvägen, scrolla till slutet av artikeln för nedladdningslänken. Innan vi kommer dit bör du veta att fönstret är ett av flera sätt att stänga av ditt Windows-system. När du trycker på tangenter på tangentbordet medan du har fokus på skrivbordet, dyker ett fönster upp med en rullgardinsmeny i mitten. Detta fönster heter

Stäng av Windows-menyn i Windows 10

Alternativet ” är valt som standard. Om du klickar eller trycker på rullgardinspilen blir hela listan med alternativ synlig med följande alternativ i Windows 10 och Windows 8.1:

  • Byt användare – spara den befintliga användarsessionen och ändra den aktiva användaren i Windows
  • Logga ut – avsluta den befintliga sessionen i Windows och visa inloggningsskärmen
  • Sleep – sätt Windows-systemet i viloläge
  • Stäng av – stoppa Windows-systemet helt
  • Starta om – stäng av och starta sedan Windows igen

Stäng av Windows-menyn i Windows 8.1

Alternativen i Windows 7 är desamma förutom att ordningen är lite annorlunda och alternativet heter .

Stäng av Windows-menyn i Windows 7

Ladda ner genvägen för “Stäng av Windows”

Som beskrivits i föregående kapitel kan du öppna fönstret genom att använda tangenterna på ditt tangentbord när du har fokus på skrivbordet. Detta är vad den körbara filen vi har skapat gör. Den lägger först fokus på Windows-skrivbordet och skickar sedan nycklarna för att öppna fönstret.

Filen du laddar ner från vår länk nedan är den zippade versionen av den körbara filen som vi skapade åt dig. Läs den här handledningen för att lära dig hur man packar upp en fil i Windows (med inbyggda verktyg). Du kan packa upp filen och placera den på skrivbordet. Så här ser det ut:

Stäng av Windows-genväg på skrivbordet

Nedladdningslänk: Stäng av Windows

Tyckte du att den här genvägen var användbar?

Prova filen som vi skapade och låt oss veta om den fungerar bra för dig, i en kommentar nedan. För mer användbara nedladdningar och tips, kolla artiklarna som rekommenderas nedan.