Ladda ner en genväg på skrivbordet till startskärmen i Windows 8.

Jag märkte ett växande klagomål om Windows 8 : faktumet att skrivbordet(Skrivbord) ingen synlig genväg att navigera till hemskärm(Startskärm) . Något liknande “Visa start” som vi hade” Visa skrivbord” i Windows XP . För en nybörjare finns det ingen antydan om hur man återvänder till hemskärm(Startskärm) . Det var därför jag bestämde mig för att undersöka och hittade ett hack som gör detta till synes enkla jobb.

UPPDATERING:(UPPDATERING:) Etiketten har uppdaterats så att vissa säkerhetsprodukter inte längre flaggar den som misstänkt.

Människor behöver en etikett Visa start » på (Visa start)skrivbordet(Skrivbord)

Inspirationen till att arbeta med detta hack kom från den här artikeln: “Why Regular People May Not Like Windows 8 Consumer Preview)” och från klagomål som folk har delat med mig.

Jag tror att detta är en mycket giltig poäng: människor behöver en etikett “Visa start” på skrivbordet (“Visa start”)tabell(Skrivbord) Windows 8. Alla har inte en guide Windows 8 och inte alla har det (Windows 8)avancerade användare(power user) , kan snabbt hitta vägar runt det nya gränssnittet. Windows 8 konsumentförhandsvisning perfekt för hackare, nördar och tekniker, men det är inte tillräckligt användarvänligt för tillfälliga användare som behöver visuella ledtrådar för att navigera runt. operativ system(operativ system) .

Nedan kan du se rolig video(rolig video) som visar hur snabbt normala människor går vilse Windows 8 utan en sådan etikett.

Lösning – ladda ner filen ” show (lösning)Start(Visa start) » .

Ladda ner(Ladda ner) arkivet som bifogas längst ner i denna artikel och extrahera det till Skrivbord (Skrivbord)Windows 8 . Som standard ska det se ut så här.

Om parametern “Dölj filnamnstillägg för kända filtyper”(“Dölj tillägg för kända filtyper”) är inte incheckad Windows utforskaren(Windows Utforskaren) -> Mappegenskaper(Mappalternativ), kommer du också att se filtillägget.

Windows 8 - Visa startgenväg på skrivbordet

När du dubbelklickar på den här filen kommer du direkt till den elementärt(Startskärm Windows 8. Om du använder den i andra versioner Windows kommer det att öppna menyn ” Start(Start meny) ” . Så det är bäst att byta namn på filen till Visa startmenyn .

Varför skapade jag en körbar istället för märka(Genväg) ?

Jag har gjort mycket research och det verkar som att du inte kan öppna elementärt(Start) skärm med ett kommando eller genväg för en specifik körbar i Windows 8 . Det enda sättet att starta det är med nyckeln Windows på tangentbordet eller med musen med hjälp av charmen som visas på höger sida av skärmen.

Så min lösning inkluderade följande steg:

  • Skriv ett skript som skickar de tangenttryckningar som behövs för att köras hemskärm(Startskärm) ;
  • Konvertera skript till “.exe”-fil(“.exe”);
  • Ändra filikon “.exe” för en bättre logotyp Windows 8.

Jag hoppas , Microsoft kommer att lösa detta problem i den slutliga versionen och tillhandahålla en genväg till skrivbordet(Skrivbord) för att köra hemskärm(Startskärm) . Sådana hacks bör inte krävas för operativ system(operativsystem) som vill erbjuda stor datorupplevelse för alla användare.

Slutsats

Hoppas du tyckte att den här nedladdningen var till hjälp. Om du råkar hitta andra sätt att skapa samma etikett, dela den gärna via kommentarsformuläret nedan.

VIKTIG.(VIKTIGT:) Även om vi har uppdaterat denna etikett, vissa säkerhetsprogram(säkerhetsprogram) kan fortfarande rapportera den här filen som misstänkt. Vi försäkrar dig att den här filen inte innehåller någon skadlig programvara och inte gör något annat än det som annonserades.

Nedladdningslänk: (Ladda ner länk:) show_start.zip

Jag har märkt ett växande klagomål med Windows 8: det faktum att det på skrivbordet inte finns någon synlig genväg som tar dig till startskärmen. Något som , precis som vi hade i Windows XP. För en nybörjare visas ingen aning om hur man kommer tillbaka till startskärmen. Det var därför jag bestämde mig för det och hittade ett hack att undersöka som får det här till synes enkla jobbet gjort.

UPPDATERING: Genvägen har uppdaterats så att den inte längre markeras som misstänkt av vissa säkerhetsprodukter.

Människor behöver en “Visa start”-genväg på skrivbordet

Inspirationen till att arbeta med detta hack kom från den här artikeln: Varför vanliga människor kanske inte gillar Windows 8 Consumer Preview och från de klagomål som folk delade med mig.

Jag tror att detta är en mycket giltig poäng: folk behöver en genväg på Windows 8 . Alla har inte en Windows 8-manual och är inte heller födda som avancerade användare som snabbt kan hitta sätt att komma runt det nya gränssnittet. Windows 8 Consumer Preview är bra för hackare, nördar och människor som är väldigt tekniska men det är inte tillräckligt vänligt för normala användare, som behöver visuella ledtrådar för att hitta igenom operativsystemet.

Nedan kan du se en rolig video som visar hur snabbt normala människor kommer att gå vilse i Windows 8, utan en sådan genväg.

Lösningen – Ladda ner filen “Visa start”.

Ladda ner det bifogade arkivet längst ner i den här artikeln och extrahera det på Windows 8-skrivbordet. Som standard ska det se ut så här.

Windows 8 - Visa Start genväg på skrivbordet

Om inställningen är avmarkerad i Utforskaren -> Mappalternativ, kommer du även att se filtillägget.

Windows 8 - Visa Start genväg på skrivbordet

När du dubbelklickar på den här filen kommer du omedelbart till Windows 8-skärmen. Om du använder den i andra versioner av Windows öppnar den . Därför är det bäst att byta namn på filen till .

Varför skapade jag en körbar istället för en genväg?

Jag gjorde massor av efterforskningar och det verkar som om du inte kan öppna skärmen med ett kommando eller en genväg till en specifik körbar fil i Windows 8. Det enda sättet att starta det är via tangenten på ditt tangentbord eller med musen, med berlockerna som visas på höger sida av skärmen.

Därför innebar min lösning följande steg:

  • Skriv ett skript som skickar tangentbordstrycken som krävs för att starta startskärmen;
  • Konvertera skriptet till en fil;
  • Ändra ikonen för filen till den mer användarvänliga Windows 8-logotypen.

Jag hoppas att Microsoft kommer att lösa detta problem i den slutliga versionen och tillhandahålla en genväg på skrivbordet för att starta startskärmen. Sådana hack bör inte krävas för ett operativsystem som vill erbjuda en fantastisk datorupplevelse för alla användare.

Slutsats

Jag hoppas att du tyckte att den här nedladdningen var användbar. Om du råkar hitta andra sätt att skapa samma genväg, tveka inte att dela den via kommentarsformuläret nedan.

VIKTIG: Även om vi uppdaterade den här genvägen kan viss säkerhetsprogramvara fortfarande rapportera den här filen som misstänkt. Vi försäkrar dig att den här filen inte innehåller någon skadlig programvara och inte gör något annat än det som annonserades.

Nedladdningslänk: show_start.zip