Ladda ner appar utan lösenord för alltid på iPhone

Många användare av iPhone tvingas ange ett lösenord varje gång de behöver ladda ner några appar i app store och det är lite tråkigt om du behöver ladda ner flera appar, lösningen är bekväm i några få steg vi kan Ladda ner appar utan lösenord för iphone.

Hur laddar man ner appar utan lösenord på iPhone?

  1. Vi går in i vår huvudmeny och väljer alternativet “Inställningar”, den mobila enhetens inställningsmeny kommer att visas.
  2. Välj alternativ “Touch ID och lösenord” på Inuti upptäcker vi att vårt lösenord eller fingeravtryck är kopplat till vissa åtgärder på vår enhet.
  3. Vi avmarkerar alternativet “iTunes Store och App Store” så att vår enhet slutar be oss om ett lösenord eller fingeravtryck varje gång vi låt oss ladda ner något från App Store eller iTunes.
  4. Efter det återgår vi till huvudmenyn Inställningar och letar igen efter avsnittet “iTunes Store och App Store” för att visa alternativen.
  5. Ett nytt fönster öppnas och vi måste välja “Visa Apple-id” kommer Apple-kontoalternativen att visas, där vi hittar all information om vårt konto från de betalningar som görs om vi har månadsdatalagring, land och språk, gör ändringar i betalningsmetoden, utrymme tillgängligt i Apples moln.
  6. I vårt Apple-konto måste vi vänta på att data laddas, det kan ta några sekunder för lång tid och vi fortsätter att välja rätt alternativ.
  7. Vi har nya alternativ och vi måste klicka på alternativet “Betalningsinformation”. och i detta sammanhang kommer vi att kontrollera alternativet som ber oss om betalningssätt, vi kommer att placera alternativ “Ingen” vilket gör att vi kan eliminera tillgängliga betalningsmetoder (Paypal / Kredit- eller betalkort)
  8. När du har slutfört dessa steg i menyn Inställningar i iPhone , vi kan fortsätta att testa den korrekta konfigurationen genom att gå in i App Store och ladda ner en app.

På så sätt kommer konfigurationen att förbli så och du behöver inte lägga tillbaka ditt fingeravtryck eller lösenord när du laddar ner en applikation i App Store stegen för att göra denna förändring är mycket bekväma och enkla som inte tar längre tid.

Saker att tänka på för att vända ändringar på din iPhone

Kom ihåg att du kan ångra alla ändringar du gjort i det här avsnittet iPhone när som helst genom att ange dem igen som visas i stegen och markera dessa alternativ omvänt för att ha ett aktivt fingeravtryck eller lösenord när du laddar ner appar.

Om när den återgår till den ursprungliga konfigurationen som den kommer från fabriken inte fungerar korrekt är det lätt att lösa eventuella fel i Touch ID för att fingeravtrycket ska fungera.

Viktigt: Den här metoden fungerar bara för appar som är gratis att ladda ner, dvs gratis.

Denna metod är väldigt enkel eftersom den hjälper oss att bli av med irriterande lösenord som vi hittar på iPhone och att vi förstår att det är för säkerhets skull.

Men i gratis appar, kanske inte är så nödvändigt för att tillämpa dessa säkerhetskontroller på iPhone, men det är för appar som är betaltjänster och vem som helst kan komma åt din enhet, köpa appar och sedan betala för appar du inte köpte.

Du bör alltid se till att upprätthålla säkerheten först och detta är ett bra alternativ att äpple av kunna blockera vissa webbplatser som är sårbara för överhängande cyberattacker.

Bland alternativen som vi har i Apple-kontoalternativet kan vi också upptäcka att vi slutar acceptera lösenordet för avsnitt som “Apple Pay” och “Lås upp enheten” bland andra alternativ i profilen från ditt Apple-konto.

I alla fall, om du provade en gratis app och du inte gillade den eller bara inte behöver den, kan du det enkelt radera app från din iPhone och därmed frigöra utrymme på din mobil.

I några enkla steg lär vi dig hur du kan ladda ner dina favoritapplikationer från iPhone med App Store utan att behöva ange ditt lösenord eller fingeravtryck så många gånger som behövs och därmed blir upplevelsen mer flytande som användare. Vad tycker du om den här tekniken, skulle du använda den för din enhet?

Relaterade Artiklar

Back to top button