Läckage hos Samsung: ta reda på hur framtidens Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4, Watch 5 och Buds 2 Pro ser ut!

Samsung packade upp 2022

Liksom alla teknikföretag böjer sig Samsung för utövandet av årliga eller halvårsvisa konferenser, men även i år är läckor i spelet!

Presentationsceremonierna med stor fanfar av de olika företagen på techmarknaden är en obligatorisk ritual. För att tillkännage lanseringen av en ny smartphone är det vanligt att ett stort evenemang anordnas, på höjden av innovation! Men de senaste åren verkar det vara svårt att hålla hemligheten till slutet och Samsung är inte immuna mot informationsläckor.

Utseendet på märkets nya smartphones avslöjades

Samsung Unpacked är planerad till den 10 augusti, men bilderna för enheterna som kommer att presenteras där är redan kända. Det här är bilderna från presspaketet som presenterades för oss av journalisten Evan Blass. Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4, Watch 5, Watch 5 Pro, Galaxy Buds 2 och deras tillbehör: allt finns där.

Men stjärnorna i denna händelse, retade av Samsung under några veckor, är onekligen märkets hopfällbara smartphones. Z Fold 4 och Z Flip 4, i galjonsfiguren, har denna nya typ av skärm. Denna innovation har placerat Samsung i framkant av forskningen om vad som kan bli framtiden för mobiltelefoni.

läcka z vik 4 © 91mobiler

Dock ingen revolution i år när det gäller utseendet på enheterna. För Z Fold 4 verkar Samsung ha kopierat och klistrat in Galaxy Z Fold 3, men med nya färger. Vi hittar den klassiska svarta, men lämnar Phantom Green eller Phantom Silver. För att ersätta dessa två färger verkar det som att en antracitgrå och en gyllene beige erbjuds, säkert under andra namn.

När det gäller Z Flip 4 förblir designen på Z Flip 3 oförändrad. På färgsidan blir bara det gröna ljusblått. Att tro att grönt inte har övertygat konsumenterna, oavsett om det är Z Fold eller Z Flip!

Läckt Z flip 4 © 91mobiler

Hela universum användbara också uppdaterad

När det gäller uppkopplade klockor utvecklas utbudet. Den “Classic” finishen, mer exklusiv än Galaxy Watch, ersätts av en “Pro” iteration. Den här nya versionen av tillbehöret under WearOS ska finnas i två färger: grå/sand och svart. Som en påminnelse hade det tekniska bladet för denna Galaxy Watch 5 Pro redan läckt för några dagar sedan och föreslog en referens på gång.

galaxy watch 5 pro läcka © 91mobiles

För nybörjar Galaxy Watch har vi inte mer information på det tekniska databladet, men designen verkar inte ha blivit rubbad. 40 mm-modellerna kommer att ha rätt till färgerna svart, lavendel eller beige/guld istället för de nuvarande färgerna svart, silver och roséguld. För 44 mm-klockorna finns det svarta och silver kvar, men det gröna ersätts med blått, som för Z Flip 4.

galaxy watch 5 läcka © 91 mobiler

Äntligen kommer även Galaxy Buds 2 Pro att vara i rampljuset. Den nya avancerade versionen av Samsungs trådlösa hörlurar var särskilt efterlängtad och drar nytta av en design som är närmare de redan befintliga Buds 2. När det gäller färgerna kommer vi att ha rätt till det vanliga svarta, vita och lila som märket erbjuder på nästan alla sina mobila produkter.

Tack vare WinFuture, det tekniska bladet har också presenterats. På menyn: Bluetooth 5.3, flera mikrofoner, intelligent brusreducering, IPX7-certifiering för vattentätning, 8 timmars batteri vid engångsbruk och 29 timmar med laddningsfodralet. Hörlurarna skulle finnas till försäljning från den 26 augusti för 229 euro i Europa.

galaxy buds 2 pro läcka © 91mobiles

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button