La Casa di Carta 5: den nya säsongen kommer på Netflix, men inte den …

Den sista, mycket efterlängtade säsongen av Pappershuset är ute, men inte på det datum vi förväntade oss. De rykten från spansk media den här gången trasslade de till och föreslog ett datum – det av 7 april – vilket faktiskt visade sig inte vara korrekt.

Nyheten att avsnitten av femte säsongen skulle laddas av Netflix just den 7 april härrör från ett missförstånd som går tillbaka till några månader sedan. Stöds dock av en Foto publicerad av samma streamingplattform på den officiella profilen Instagram (den här gången den italienska), med texten “Detta foto av @alvaromorte Och @pedroalonsoochoro på set för att påminna dig om att, vad som än händer, kommer den femte säsongen av La casa di carta att komma ”. De två skådespelarna, som respektive spelar rollen som Professor och av Berlin, är två av de mest älskade karaktärerna i serien.

Pappershuset 5: när ska vi förvänta oss släppet?

Ryktena som föreställde ankomsten omedelbart efter påsk har nekats, en annan hypotes har tagit form bland fansen: och om den senaste säsongen 30 april? Idén startade från kontot av en mycket populär karaktär i Spanien, som heter Nacho, som han skulle ha förklarat för att vara säker av seriens releasedatum. Nyheterna studsade omedelbart på huvudtidningarna, utan att någon förnekade det.

Faktum är att allt från Netflix är tyst: den enda säkerhet vi har består i det faktum att säsongen kommer att anlända till plattformen inom ett år. Tyvärr finns det bara indiskretioner på det exakta datumet. Eftersom vi inte har något sätt att verifiera deras tillförlitlighet kan vi bara vänta och hoppas att tjänstemannen kommer så snart som möjligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button