Kungens spel? Garry Kasparov lanserar sin community-plattform kring schack

Kasparovchess

Schackmästaren Garry Kasparov tillkännager lanseringen av sin webbplattform.

En sida i vardande sedan dess flera år “, enligt mästaren och döpt Kasparovchess.

Läs också:
Kvantschack: när schack blir… kvantschack

Gary Kasparov lanserar sin Kasparovschackplattform

Kasparovchess är en community-baserad plattform, där legendariska schackspelare kommer att ha carte blanche för att dela tips och tricks med spelare på olika nivåer. Allt är (delvis) finansierat av Vivendi-gruppen.

Plattformen Kasparovchess är dock inte gratis och erbjuder två abonnemangsplaner, med en månadsavgift på $13,99 och en årlig plan på $119,99.

Kasparovchess

Kasparovchess, så att du till fullo kan leva din passion för schack, genom dokumentärer, poddar, intervjuer och artiklar av alla slag. Mer än 1 000 videor finns redan tillgängliga på plattformen.

Naturligtvis kan schackentusiaster också förbättra sina tekniker med lektioner som ges av experter på området. olika” pussel » kommer också att erbjudas spelare för att bättre förstå den eller den situationen under ett spel, utan att glömma det Kasparovchess fungerar som en privat Discord-kanal.

Kasparovchess

Enligt Garry Kasparov är det långsiktiga målet att erbjuda ett verkligt socialt förhållningssätt, och att koppla ihop fangemenskaper med varandra.

“Det är dags att gå från det vi lär ut till hur eleverna kan tillämpa det, och det hjälper oss indirekt, eftersom schack har erkänts i århundraden som en vektor för intelligens och kreativitet.” förklarar disciplinens tidlösa mästare.

The Queen’s Game: A Castling Netflix-serien

Intensiv från första till sista avsnittet, spännande oavsett om du gillar schack eller inte, djupgående för de många ämnen den täcker, Netflixs The Queen’s Gambit-serie är en av de bästa nyheterna i slutet av 2020. Helt enkelt.
Läs mer

Källa: TechCrunch

Relaterade Artiklar

Back to top button