Kuda Bank: Hur man begär ett betalkort online

På senare tid har skälen till att gå till en bankhall minskat betydligt. Men när ditt betalkort löper ut, eller du behöver begära ett nytt, måste du besöka ett bankkontor. Så vad händer då när du bankar med en virtuell bank som Kuda? Tja, med förfrågningsfunktionen i appen kan du nu begära ett Kuda-betalkort online och få det levererat direkt till din dörr gratis.

Förra året samarbetade Kuda Bank med Visa för att kunna börja ge ut Visa-kort till sina kunder. Så nu kan du välja att begära ett fysiskt Visa eller virtuellt kort online. I den här artikeln kommer vi att dela hur du kan begära ditt eget Kuda-betalkort i appen och få det levererat till dig. Fortsätt läsa

Annons – Fortsätt läsa nedan

Vad behöver du beställa för ditt kort online?

Innan du tar upp telefonen för att beställa ett kort online, här är några saker du bör ha;

  • Minst N1000 på ditt konto – Detta är bara för att se att ditt konto fungerar. Det kommer inte att debiteras av någon anledning.
  • Se till att telefonnumret och adressen du anger kommer att vara tillgängliga i minst tre veckor efter ansökan. Eftersom avsändaren endast kommer att kunna kontakta dig med dessa adresser.

Begäran om ett Kuda Visa-bankkort online

Så här begär du ditt fysiska kort i Kuda Bank-appen;

  • Starta appen och tryck på “Kort” längst ner på skärmen
  • Du kan antingen välja att skaffa ett virtuellt kort eller ett fysiskt kort online. Välj och tryck på “Få ett fysiskt kort”
  • Skapa sedan en 4-siffrig kortnål som du kan använda för att ta ut pengar när som helst
  • Bekräfta att du godkänner kortutfärdandeavgiften (den är gratis)
  • Ange dina leveransdetaljer och klicka på “Nästa” längst upp till höger på skärmen
  • Ditt kort kommer att levereras till adressen inom minst tre veckor.

När din beställning har tagits emot kan du spåra statusen på ditt kort med jämna mellanrum. Besök helt enkelt kortsektionen igen för att spåra ditt kort.

Vi hoppas att den här artikeln har varit till hjälp. Låt oss veta i kommentarsfälten hur enkelt det var för dig att beställa din online.

Relaterade Artiklar

Back to top button