Kryptovalutor: Consob lanserar ett larm om säkerhet och regler

La, särskilt presidenten Savona, har lanserat en larmsäkerhet av kryptovalutor: “”. En brännande fråga som delar många eller till förmån för krypto och därför – säger vi – i en viss mening av nedsänkteller till förmån för myndigheterna och därför för en mer kontroll. Det är tydligt och uppenbart att digitala mynt de lånar sig som tvättmaskiner för återvinning av svarta pengarmen det står också på spel Cybersäkerhet och den flyktighet som gör dem farliga investeringar och relaterade intäkter.

Kryptovalutor: Consobs president talar tydligt och vill ha regler

ingripandet av Paolo Savonaordförande för, vid University of Cagliari i ämnet kryptovalutor. Grundtanken är tydlig, de tar den regler och vi är redan inne dröjsmål, men det kanske inte är för sent än. Här är en mycket intressant del av hans tal:

“”.

Kort sagt, vi är mer och mer slut och mot den kryptovalutordu måste agera innan det blir för mycket sent. Detta är kärnan i talet, uppenbarligen – vi erkänner det – förenklat, av saken.

Också för att det inte bara finns investeringarmen de tjänster som ges till dem som investerar i kryptovalutor. De köpkraft av samma, den flyktighet av deras citat ochhög risk aldrig kontrollerat som kan få dig att förlora allt.

Vad är lösningen enligt Paolo Savona

Enligt Paolo Savona där lösning till den nuvarande situationen kryptovalutor är bara en: att integrera kryptovalutor på bilden institutionell Och reglering. Vi behöver regler och vi behöver omedelbart:

“”.

Stöten av Bidenkryptovalutor som kan riskera att kollapsa. Istället oväntad framgång för Shiba Inu som drar upp till och med sin tidigare fiende, Dogecoin.

Relaterade Artiklar

Back to top button