Kryptovalutor: Alla Binance-användare är i stormens öga

Hårt slag för alla aktiva användare påutbyta från kryptovalutor Binance. Plattformen förpliktar alla nya prenumeranter till KYC-verifiering, medan de “gamla” starkt rekommenderas att genomgå det. Värt en del begränsningar det kommer definitivt inte att göra dem lyckliga. Sedan börjar en process av kolla upp Och reglering som vi hade meddelat sedan en tid tillbaka. Här är alla detaljer och officiella uttalanden från Binance.

Kryptovalutor: kontrollprocessen på Binance-börsen har börjat

“”. Detta är en del av pressmeddelande tillkännage en vändning i reglerna för Binanceberömd utbyta av kryptovalutor.

Och för användare som redan är aktiva på den här plattformen? Vad vi är på väg att nämna, om du är bland dem, kommer du inte att gilla det alls. Verkligen Binancetill dem som har hanterat kryptovalutor under en tid, varnade han:

“”.

Kort sagt, en blixt från klar himmel, men vadå Binance var tvungen att genomföra som svar på olika anklagelser fått från de olika jurisdiktioner inom området för kryptovalutor. Ett impopulärt val som redan legat i luften i några månader.

Om å ena sidan öppningen till betalningar i kryptovalutor det för vissa länder närmare denna värld, å andra sidan tjänar de standarder som åtminstone garanterar säkerhet av verksamheten. Här för att “”. Intressant, för att göra det får också ett fint pris.

Relaterade Artiklar

Back to top button