Krypto-flopp: Ingen vill ha NFT från Jack Dorseys första tweet

Twitter-appen © © Jeremy Bezanger / Unsplash

Förra året bjöd Sina Estavi på sig, i form av NFTJack Dorseys första tweet.

En NFT förvärvade sedan mot den nätta summan av 2,9 miljoner dollar.

NFT av Jack Dorseys första tweet floppade…

I början av 2022 beslutade Sina Estavi (VD för Bridge Oracle) att sälja samma NFT till ett pris av … 48 miljoner dollar. ” Jag bestämde mig för att sälja denna NFT och skänka hälften av summan till föreningar “, meddelade säljaren på Twitter. Till vilket Jack Dorsey svarade: ” Varför inte 99% av summan istället? »

Twitter NFT © (Bild: Opensea)

NFT i fråga, som erbjöds på OpenSea-plattformen, skulle handlas till 14 969 ETH, men för tillfället uppgår det största erbjudandet till… 3,3 ETH, eller bara 10 164 USD. ” Tidsfristen jag satt har passerat. Om jag får ett bra erbjudande kanske jag tar det, men jag kanske aldrig säljer det sa Sina Estavi.

Det räcker med att säga att NFT från Jack Dorseys första tweet är långt ifrån att väcka någon entusiasm. Det återstår att se nu om detta gäller just denna token, eller om vi här borde se de första tecknen på ett bristande intresse för NFTs som helhet…

Kryptoguide: förstå allt om kryptovalutor

Även om alla kan nämna några välkända kryptovalutor, är det färre som känner till kryptoekosystemet och dess konkreta skillnader med så kallade “fiat”-valutor (exempelvis euron eller dollarn). Clubic inventerar.
Läs mer

Källa: Kryptonyheter

Relaterade Artiklar

Back to top button