Kraftfulla anteckningar – Gratis Memo och Notebook-programvara för Windows 10

Memo programvara(Memo) och anteckningsbok spelar en viktig roll när du ofta glömmer viktiga saker. Om du vill installera programvara för att göra anteckningar istället för att använda Google Keep eller något liknande kan du prova detta gratisverktyg som heter Effektiva anteckningar . Det är en plattformsoberoende gratis anteckningsprogramvara med lösenordsskydd, bred redigeringspanel, utskriftsmöjligheter och andra funktioner.

Låt oss utforska funktionerna och alternativen i denna kostnadsfria anteckningsapp för Windows 10/8/7.

Effektiv Notes-programvara PM och anteckningsbok

Här är en lista över några viktiga ts-funktioner:

 • Backup-Restore:(backup-restore: ) Anteckningar kan inte synkroniseras mellan flera datorer. Men om du flyttar från en dator till en annan kan funktionen för backup-återställning hjälpa dig.
 • Lösenordsskydd:(Lösenordsskydd:) ​​Om du spelar in konfidentiell information rekommenderar vi att du låser den med ett starkt lösenord.
 • Omfattande anteckningsredigerare:(Omfattande anteckningsredigerare: ) denna programvara har förmodligen den bästa anteckningsredigeringspanelen eftersom du kan hitta några vanliga funktioner och alternativ när du skapar en anteckning. Medan den betalda versionen gör mycket mer, är gratisversionen tillräckligt bra. Du kan använda fetstil, kursiv, understruken, ändra teckensnitt, teckenstorlek, justering, etc.
 • UI-stil:(Utformning av användargränssnitt:) Om du inte gillar standardanvändargränssnittet kan du ändra det när som helst.
 • Sök:(Sök:) om du har skapat många anteckningar och vill hitta något snabbt kan du alltid använda hjälp av alternativet “sök”.
 • Gruppanteckningar:(Gruppnoteringar:) Om du vill kategorisera dina anteckningar utifrån projekt, prioritet etc. kan du göra det med det inbyggda alternativet.
 • Infoga en bild i anteckningar:(Infoga en bild i anteckningar:) är inte allt, men denna anteckningsprogramvara låter dig infoga en bild i dina anteckningar så att du enkelt kan komma ihåg något.
 • Skriv ut anteckningar.(Skriv ut anteckningar:) Ibland kan du behöva skriva ut anteckningar på papper. Om så är fallet kan du göra det med det här alternativet.

Om du vill börja använda den här anteckningsprogrammet på din Windows 10-dator, besök den officiella webbplatsen och ladda ner och installera den. Efter öppnandet kan du hitta följande fönster:

Om du vill skapa en anteckning, klicka på ” Ny anteckning»(Ny anmärkning) . Dessutom kan du trycka på knapparna samtidigt Ctrl+Skift+N .

Panelen för anteckningsredigering öppnas.

Detta är en grundläggande guide för att komma igång med denna programvara. Om du vill använda den på rätt sätt rekommenderas att du läser följande tips och tricks.

Hur man lösenordsskyddar anteckningar(Hur man lösenordsskyddar anteckningar)

Om du vill låsa den här programvaran för att hindra andra från att öppna och kontrollera dina anteckningar kan du använda ett lösenord. För att göra detta, gå till Arkiv > Lösenord . Du måste sedan ange lösenordet två gånger för att bekräfta det.

När du har konfigurerat det måste du ange ditt lösenord när du försöker öppna det. Det viktiga är att du måste komma ihåg lösenordet eftersom det inte finns något sätt att återställa ett glömt lösenord.

Hur man skriver ut anteckningar(Hur man skriver ut anteckningar)

Om du vill skriva ut en anteckning behöver du inte avsluta det här verktyget eftersom det kommer med ett inbyggt alternativ för att utföra jobbet. Skapa hela anteckningen först, eller välj den anteckning du vill skriva ut och klicka ctrl+sid . Du kan också gå till Arkiv > Skriv ut .

Nu måste du kontrollera om allt är i sin ordning eller inte. Om ja, kan du följa instruktionerna på nästa skärm för att skriva ut anteckningen.

Hur man säkerhetskopierar och återställer anteckningar(Hur man säkerhetskopierar och återställer anteckningar)

Om du flyttar från en dator till en annan och vill ha alla dina anteckningar på din nya dator, så här gör du. För att göra detta måste du först säkerhetskopiera dina anteckningar. Du kan gå till ” Fil”(Arkiv) och välj alternativet ” Säkerhetskopiering(Säkerhetskopiering)”. Välj nu var du vill spara säkerhetskopian och klicka på knappen OK(OK).

På en ny dator måste du installera Effektiv anteckningar och hämta säkerhetskopian. Efter att ha öppnat det här verktyget, gå till Arkiv > Återställ . Nu måste du välja säkerhetskopian och klicka på ” Öppna(Öppna)”.

Alla dina anteckningar kommer att återställas automatiskt.

Det här var några tips och tricks som hjälper dig att komma igång med denna gratis programvara för anteckningar. Om du gillar det kan du ladda ner det från den officiella nedladdningswebbplatsen.

Programvaran Memo och Notebook spelar en viktig roll när du ofta glömmer viktiga saker. Om du vill installera programvara för att göra anteckningar istället för att använda Google Keep eller något liknande kan du prova detta gratisverktyg som heter Effektiva anteckningar. Det är en plattformsoberoende gratis anteckningsprogramvara som har lösenordsskydd, bred redigeringspanel, utskriftsalternativ och andra funktioner.

Låt oss ta en titt på funktionerna och alternativen i denna gratis anteckningsapp för Windows 10/8/7.

Effektiv programvara för Notes Memo och Notebook

Här är listan över några av de viktiga funktionerna:

 • backup-restore: Du kan inte synkronisera anteckningarna på flera datorer. Men om du flyttar från en dator till en annan, kan säkerhetskopierings-återställningsfunktionen hjälpa dig.
 • Lösenordsskydd: Om du skriver ner en del konfidentiell information rekommenderas det att låsa dem med ett starkt lösenord.
 • Omfattande anteckningsredigerare: Denna programvara har förmodligen den bästa anteckningsredigeringspanelen eftersom du kan hitta några vanliga funktioner och alternativ när du gör en anteckning. Även om den betalda versionen gör mycket mer, är gratisutgåvan tillräckligt bra. Du kan använda fetstil, kursiv, understruken, ändra teckensnitt, teckenstorlek, justering, etc.
 • Utformning av användargränssnitt: Om du inte gillar standardanvändargränssnittet kan du ändra det när som helst.
 • Sök: Om du har skapat många anteckningar och du vill hitta något snabbt kan du alltid ta hjälp av alternativet ‘sök’.
 • Gruppanteckningar: Om du vill kategorisera dina anteckningar baserat på projektet, prioritet, etc., kan du göra det med ett inbyggt alternativ.
 • Infoga en bild i anteckningar: Inte alla, men det här anteckningsprogrammet låter dig infoga en bild i dina anteckningar så att du enkelt kan komma ihåg något.
 • Skriv ut anteckningar: Ibland kan du behöva skriva ut några anteckningar på papper. Om så är fallet kan du göra det med det givna alternativet.

Om du vill börja använda denna anteckningsprogramvara på din Windows 10-dator, besök den officiella webbplatsen, ladda ner och installera den. Efter öppnandet kan du hitta ett fönster som detta-

effektiv programvara för Notes Memo och Notebook

Om du vill skapa en anteckning klickar du på Ny lapp knapp. alternativt kan du trycka på Ctrl+Skift+N knapparna tillsammans.

Panelen för anteckningsredigering öppnas.

Detta är den grundläggande guiden för att komma igång med denna programvara. Om du vill använda den på rätt sätt rekommenderas detta att kolla in följande tips och tricks.

Hur man lösenordsskyddar anteckningar

Om du vill låsa den här programvaran så att du kan hindra andra från att öppna och kolla in dina anteckningar kan du använda ett lösenord. För det, gå till Arkiv > Lösenord. Sedan måste du ange ditt lösenord två gånger för att bekräfta det.

Efter installationen måste du ange ditt lösenord när du försöker öppna det. En avgörande sak är att du måste komma ihåg lösenordet eftersom det inte finns något alternativ att återställa det glömda lösenordet.

Hur man skriver ut anteckningar

Om du vill skriva ut en anteckning behöver du inte lämna det här verktyget eftersom det kommer med det inbyggda alternativet för att få jobbet gjort. Skapa först hela anteckningen eller välj anteckningen som du vill skriva ut och tryck på ctrl+sid. Alternativt kan du gå till Arkiv > Skriv ut.

Nu måste du kontrollera om allt är okej eller inte. Om ja, kan du följa nästa skärminstruktion för att skriva ut din anteckning.

Hur man säkerhetskopierar och återställer anteckningar

Om du flyttar från en dator till en annan och du vill få alla anteckningar på din nya dator, så här kan det göras. För det måste du säkerhetskopiera dina anteckningar först. Du kan gå till fil och välj Säkerhetskopiering alternativ. Välj nu var du vill spara din säkerhetskopia och klicka på OK knapp.

På den nya datorn måste du installera Efficient Notes och hämta säkerhetskopian. Efter att ha öppnat det här verktyget, gå till Arkiv > Återställ. Nu måste du välja säkerhetskopian och klicka på öppna knapp.

Alla dina anteckningar kommer att återställas automatiskt.

Det här var några tips och tricks som hjälper dig att komma igång med denna gratis programvara för anteckningar. Om du gillar det kan du ladda ner det från den officiella nedladdningswebbplatsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button