Konvertera YouTube till MP3 Använd denna gratis programvara eller online-konverterare

Youtube är en av de ledande webbplatserna för videohotell på Internet. De flesta av oss sparar dem offline så att vi kan se dem senare utan internetanslutning. Låt oss säga att vi har en video med en bra lektion eller låt och vi vill extrahera ljud från den. Vad skulle du göra för att extrahera ljud från en video på Youtube ? Om du letar efter bättre sätt konvertera YouTube till MP3,(konvertera YouTube till MP3, ) Jag kommer att berätta för dig tre onlineresurser och en gratis datorprogramvara för att enkelt konvertera Youtube i MP3.

Konvertera YouTube till MP3 online gratis

1]mp3converter.net

Detta är en onlineresurs som konverterar gratis Youtube i MP3 . Du behöver bara YouTube URL(YouTube URL) . Det behövs ingen registrering. Bara(Skicka bara YouTube URL(YouTube URL) och klicka på knappen “Konvertera video”. Inom några minuter kommer den inskickade videon att konverteras till MP3 och du kan ladda ner den till din dator.

2]webbplats listentoyoutube.online(2]listentoyoutube.online webbplats)

lyssna på Youtube är en annan praktisk onlineapplikation för att extrahera mp3 från video till Youtube . Även här behöver du bara ange vad som krävs YouTube URL(YouTube URL) och klicka på knappen Gå. Deras interna servrar kommer att extrahera ljudet, och när konverteringen är klar kommer de att förse dig med en länk för att ladda ner det konverterade ljudet.

konvertera-youtube-till-mp3-online-using-listentoyoutube

3]Onlinevideoconverter.com

Online Video Converter låter dig konvertera till MP3 inte bara video Youtube men även filmer från andra webbsidor som t.ex Daglig rörelse , ljudmoln , Facebook och andra. Klick(Klicka på) “Fler inställningar” för att ange om alla videor ska konverteras till MP3 eller en del av videon, med angivande av start- och sluttid.

convert-youtube-to-mp3-online-using-online-video converter

När du klickar på startknappen kommer den att konvertera videon Youtube i MP3 . Du kan klicka på knappen “Ladda ner” eller skanna QR-kod(QR-kod) med din enhet för att ladda ner det konverterade ljudet. Den har också möjlighet att spara det konverterade ljudet direkt till Dropbox .

Programvara för omvandling av YouTube till MP3

Freemake Video Converter är en gratis applikation för skrivbordskonvertering Youtube till andra filformat. Du kan också använda detta för att konvertera det till MP3 . Bara(Bara) kopiera YouTube URL(YouTube URL) och klicka på knappen “Klistra in URL” i Freemake Video Converter .

Programvara för omvandling av YouTube till MP3

Detta kommer att ge videon. Klicka sedan på knappen “in MP3 “. Den kommer att be dig att välja den plats där du vill spara filen MP3. När du har gjort detta klickar du på knappen “Konvertera”. Efter några minuter kommer ljudet att extraheras från den angivna videon Youtube och sparas i filformat MP3.

konvertera-youtube-till-mp3

här här.)(här.)

Om du har något att tillägga, vänligen dela med oss ​​genom kommentarerna.

Det här inlägget talar om några andra webbplatser för att konvertera YouTube-videor till MP3 eller MP4 (konvertera YouTube-videor till MP3 eller MP4). Du kan också använda Windows Movie Maker för att extrahera ljud från ett videoklipp.(Det här inlägget talar om några fler webbplatser för att konvertera YouTube-videor till MP3 eller MP4. Du kan också använda Windows Movie Maker för att extrahera ljud från ett videoklipp.)

YouTube är en av de ledande webbplatserna för videohotell på internet. De flesta av oss sparar dem offline så att vi kan se dem senare utan internetanslutning. Låt oss säga att vi har en video med en bra handledning eller en låt och vill extrahera ljud från den. Vad skulle du göra för att extrahera ljud från YouTube-videor? Om du letar efter de bästa sätten att konvertera YouTube till MP3, sedan kommer jag att meddela dig om tre onlineresurser och en gratis skrivbordsprogramvara för att enkelt konvertera YouTube till MP3.

Konvertera YouTube till MP3 online gratis

1]mp3converter.net

Detta är en onlineresurs som konverterar YouTube till MP3 gratis. Du behöver bara YouTube URL. Det behövs ingen registrering. Skicka bara in YouTube URL och klicka på knappen “Konvertera video”. Inom några minuter kommer den inskickade videon att konverteras till MP3 och du kommer att kunna ladda ner den till din PC.

Konvertera YouTube till MP3 online gratis

2]listentoyoutube.online webbplats

Listentoyoutube är en annan bekväm onlineapplikation för att extrahera mp3 från YouTube-videor. Även här behöver du bara ange den nödvändiga YouTube-URL och klicka på knappen “Kör”. Deras back-end-servrar extraherar ljudet och när konverteringen är klar ger de dig länken för att ladda ner det konverterade ljudet.

konvertera-youtube-till-mp3-online-using-listentoyoutube

3]Onlinevideoconverter.com

Online Video Converter låter dig konvertera inte bara YouTube-video till MP3, utan även videor från andra webbplatser som Daily Motion, Sound Cloud, Facebook och mer. Klicka på “Fler inställningar” för att ange om du vill konvertera hela videon till MP3 eller en del av videon genom att nämna start- och sluttider.

convert-youtube-to-mp3-online-using-onlinevideoconverter

När du klickar på “Start”-knappen konverterar den YouTube-video till MP3. Du kan klicka på knappen “Ladda ner” eller skanna QR-koden med din enhet för att ladda ner det konverterade ljudet. Den har också en möjlighet att spara det konverterade ljudet direkt till Dropbox.

Programvara för omvandling av YouTube till MP3

Freemake Video Converter är ett gratis skrivbordsprogram för att konvertera YouTube till andra filformat. Du kan använda detta för att konvertera det till MP3 också. Kopiera bara YouTube URL och klicka på knappen “Klistra in URL” i Freemake Video Converter.

Programvara för omvandling av YouTube till MP3

Det kommer att hämta videon. Klicka sedan på knappen “till MP3”. Den kommer att be dig att välja den plats där du vill spara MP3-filen. När du har gjort det klickar du på knappen “Konvertera”. Efter några minuter kommer ljudet att extraheras från den angivna YouTube-videon och sparas i MP3-filformatet.

konvertera-youtube-till-mp3

Gå och hämta det här.

Om du har något att tillägga, vänligen dela med oss ​​genom kommentarer.

Relaterade Artiklar

Back to top button