Konvertera Ps1 till Exe-filer med gratis programvara eller onlineverktyg

PowerShell-skript(PowerShell) används för att konfigurera olika körningspolicyer. De krypterar enkelt filer, så dessa filer verkar vara säkrare från nyfikna ögon. Dock i Windows de enda inbyggda körbara filerna är .exe och .dll. Det kan alltså vara svårt för någon som inte är bekant med programmering att exekvera ett skript. verktyg som kan konvertera .Ps1-fil till .Exe-fil,(konvertera en .Ps1-fil till en .Exe-fil) kan göra skriptdelningsprocessen mer praktisk. Ps1 till exe verkar det som(Ps1 To Exe) en hållbar lösning.

Ps1 Till Exe är en enkel men användbar applikation som erbjuder utvecklare ett rättvist och snabbt sätt att konvertera skriptfiler PowerShell PS1 in i formatet EXE. Verktyget kan snabbt generera 32-bitars och 64-bitars utdatafiler. Den stöder också kryptering och låter dig lägga till ytterligare objekt.

Konvertera Ps1 till Exe

Ladda ner Ps1 till Exe konverterare app(Ps1 till Exe-omvandlarapplikation) och installera den. Appens låga vikt (3,1 MB storlek) bidrar verkligen till dess fördelar. Dessutom är den också tillgänglig som en bärbar applikation och kan enkelt tas bort utan att lämna några spår på din PC.

När du startar appen för första gången visar dess huvudskärm alternativ för att konvertera en .Ps1-fil till fil (.ps1).exe .

Efter skriptnedladdningsprocessen PS1 , kan du konfigurera olika alternativ relaterade till utdatafilen. Till exempel,

 1. Användaren kan kryptera filen
 2. Komprimera filen med UPX
 3. Skapa en synlig eller osynlig applikation med 32-bitars eller 64-bitars arkitektur.

Allt du behöver göra är att ange var data ska lagras tillfälligt och om filen ska raderas automatiskt vid utgång eller inte. Andra ytterligare flikar som kan hittas utöver “Alternativ” är:

 • Sätta på(Inkludera) – låter dig redigera nedladdade skript eller lägga till ytterligare information till utdatafilerna.
 • Versionsinformation(Versionsinformation) – Visar mer information om ikonfilen.
 • Redaktör(redaktör)- enkel(Lätt) att använda den inbyggda redigeraren för att ändra importerade filer PS1.
 • Programinställningar(Programinställningar) – låter dig ställa in önskat språk.

gratis mjukvara

Du kan återställa alla poster när som helst.

Rent generellt, Ps1 Till Exe – Mycket pålitligt filkonverteringsverktyg PowerShell in i formatet EXE. Du kan ladda ner från f2ko.de.

Ps1 till Exe Converter Online

Förutom offline- och bärbara applikationer finns det en online-omvandlare Ps1 Till Exe(Exe Online Converter) som hjälper dig att konvertera filer PowerShell ( .ps1 ) i formatet EXE ( .exe). Besök http://www.f2ko.de/en/op2e.php att använda detta onlineverktyg gratis.

Webbappen kräver bara att du bläddrar i filplatsen .ps1 välj arkitektur, ställ in synlighet och ange lösenord (valfritt) för omedelbar filkonvertering PowerShell ( .ps1 ) i formatet EXE ( .exe).

Inlägg som kan intressera dig:(Inlägg som kan intressera dig:)

Konvertera BAT till EXE(Konvertera BAT till EXE) | Konvertera VBS till EXE(Konvertera VBS till EXE) | Konvertera JPEG och PNG till PDF | Konvertera PNG till JPG(Konvertera PNG till JPG) | Konvertera .reg-filen till .bat, .vbs, .au3 | Konvertera PPT till MP4, WMV | Konvertera bilder till OCR | Konvertera Mac Pages-fil till Word | Konvertera Apple Numbers-fil till Excel | Konvertera vilken fil som helst till ett annat filformat.

PowerShell-skript används för att konfigurera olika körningsprinciper. De krypterar lätt filerna, så dessa filer verkar vara säkrare mot nyfikna ögon. Men på Windows är de enda inbyggda körbara filerna .exe och .dll. Så någon som inte är bekant med kodning kan ha svårt att köra det skriptet. Ett verktyg som kan konvertera en .Ps1-fil till en .Exe-fil kan göra processen att dela manus mer praktisk. Ps1 till Exe framstår som en hållbar lösning.

Ps1 To Exe är en enkel men användbar applikation som erbjuder utvecklare en rättvis och snabb metod för att konvertera PowerShell PS1-skriptfiler till EXE-formatet. Verktyget kan generera 32-bitars och 64-bitars utdatafiler snabbt. Den stöder också kryptering och låter dig lägga till ytterligare objekt.

Konvertera Ps1 till Exe

Ladda ner Ps1 till Exe-konverteringsprogram och installera den. Applikationens lätta vikt (3,1 MB storlek) bidrar säkert till dess fördel. Dessutom är den också tillgänglig som en bärbar applikation och kan enkelt avinstalleras utan att lämna några spår på din dator.

När du startar programmet för första gången visar dess huvudskärm alternativ för att konvertera .Ps1-fil till .Exe-fil.

Konvertera Ps1 till Exe

Efter laddningsprocessen för ett PS1-skript kan du anpassa olika parametrar som är associerade med utdatafilen. till exempel,

 1. En användare kan kryptera filen
 2. Komprimera filen med UPX
 3. Skapa en synlig eller osynlig applikation som använder 32-bitars eller 64-bitars arkitektur

Allt du behöver göra är att ange den tillfälliga datalagringsplatsen och om filen ska raderas automatiskt vid utgång eller inte. Andra ytterligare flikar som kan hittas utöver “Alternativ” är,

 • Omfatta – låter dig redigera de laddade skripten eller lägga till mer information i utdatafilerna
 • Versionsinformation – avslöjar mer information om ikonfil
 • Redaktör – Lätt att använda den inbyggda redigeraren för att ändra de importerade PS1-filerna.
 • Programinställningar – låter dig konfigurera önskat språk.

gratisprogram

Du kan återställa alla poster när som helst.

Sammantaget är Ps1 To Exe ett mycket pålitligt verktyg för att konvertera PowerShell-filer till EXE-formatet. Du kan ladda ner från f2ko.de.

Ps1 till Exe-konverterare online

Förutom den fristående och bärbara applikationen finns det Ps1 To Exe Online Converter som hjälper dig att konvertera PowerShell (.ps1)-filer till EXE-formatet (.exe). Besök för att använda detta onlineverktyg, gratis.

Webbapplikationen kräver bara att du bläddrar i platsen för .Ps1-filen, väljer en arkitektur, anger synlighet och anger ett lösenord (valfritt) för att omedelbart konvertera PowerShell-filer (.ps1) till EXE-formatet (.exe).

Inlägg som kan intressera dig:

Konvertera BAT till EXE | Konvertera VBS till EXE | Konvertera JPEG & PNG till PDF | Konvertera PNG till JPG | Konvertera .reg-filen till .bat, .vbs, .au3 | Konvertera PPT till MP4, WMV | Konvertera bilder till OCR | Konvertera Mac Pages-fil till Word | Konvertera Apple Numbers-fil till Excel | Konvertera vilken fil som helst till ett annat filformat.

Relaterade Artiklar

Back to top button