Konvertera PDF-dokument till bilder gratis med TTR PDF

Idag finns det många onlineverktyg och tjänster som låter dig konvertera dokument till PDF och vice versa, men vi vill presentera ett helt gratis program som låter oss skapa bild i olika format från PDF .

TTR PDF konverterar PDF-dokument till JPG, PNG, Bmp och TIF-bilder

Vi hänvisar till TTR PDF ett helt gratis verktyg som är kompatibelt med Windows och Linux-system och som ger möjlighet att konvertera PDF-dokument till bilder i olika format som JPG, PNG, BMP och TIF. Det är en applikation som inte heller kräver installation och som är väldigt enkel att använda.

För att konvertera dina PDF-dokument till bilder är det första du ska göra att ladda ner TTR PDF på från samma länk packa upp .ZIP-filen på din dator och dubbelklicka på filen TTRPDFToJPG3.jar för att starta appen. Som du kan se måste du först ändra språket eftersom det som standard är på taiwanesiska. För att göra detta måste vi gå till det tredje alternativet i den övre menyn, börja räkna från vänster, välj det enda alternativet som kommer att visa oss och i nästa meny klicka på det andra alternativet.

Vi kommer genast att se att applikationen är översatt till spanska och vi kan börja använda den utan problem på våra datorer, men ja, om vi hittar något problem när vi kör applikationen måste vi säga att han måste ha Java installerat på datorn .

TTR PDF låter dig dra och släpp PDF-dokument eller till och med hela mappar för att utföra konverteringen, det ger möjlighet att ange vilka sidor vi vill konvertera konfigurera rotationsvinkel Välj den plats där vi vill spara den resulterande filen och den kan till och med bearbeta en PDF eller batch flera PDF-filer .

Det här kanske intresserar dig…

Tips för Adobe Acrobat Reader: Invertera PDF-färger för enklare nattläsning

Justera ljusstyrka och kontrast för PDF-filer med YACReader 8.5.0

Hur man skriver ut till PDF på valfri dator eller mobil enhet

Relaterade Artiklar

Back to top button