Konfigurera en Psiphon Pro VPN på din Windows-dator

Om du letar efter ett säkert sätt att surfa på internet, kanske du vill överväga att använda Psiphon Pro VPN. Denna VPN-tjänst krypterar din internettrafik och dirigerar den genom en server i ett annat land, vilket gör det omöjligt för din ISP eller regering att spåra din onlineaktivitet. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du ställer in Psiphon Pro VPN på din Windows-dator.

En rotad telefon eller en 0+-modell kan använda Psiphon för att ansluta till andra webbplatser och appar. Användare av Psiphon kan välja om de vill inkludera tunneln på sina Android 5-enheter. Om du använder ett VPN i ditt nätverk kanske det inte fungerar. När du installerar Psiphon 3 kommer den automatiskt att uppgraderas. Psiphon använder L2TP/IPsec VPN-protokollet för att ansluta till en VPN-server. Trots några mindre problem anses protokollet i allmänhet vara säkert. Webbsidor är inte tillgängliga från internet.

Personlig användning av webbplatsen är gratis. Det finns inget behov av att ladda ner eller installera något, och det är enkelt att använda. Det är inte nödvändigt att registrera eller göra några konfigurationsändringar. Vår programvara väljer automatiskt protokoll för höghastighets, tillförlitlig åtkomst varje gång.

Frågan har avgjorts i den slutliga resolutionen. Att använda en gratis VPN som Psiphon är ett bra sätt att kringgå censur. Tjänsten har begränsade servrar, låga hastigheter och samlar in användardata, men den tillåter inte tillgång till streamingtjänster som Netflix. Det är inte heller en bra idé att använda den som en torrent.

Varför ansluter inte Psiphon Pro?

Kredit: gotechug.com

Varför kan jag inte ansluta psiphon för Windows via IPsec? VPN kanske inte är tillgängliga för dig om ditt nätverks brandvägg är blockerad. Kontrollera dina brandväggsinställningar för att se om din hemrouter är konfigurerad att passera detta VPN-protokoll; Om den inte är det, försök att konfigurera IPsec eller L2TP-genomkoppling.

Trots att internetanslutningen inte är helt tillgänglig laddas inte nätfiske eller saktar ner. En nedladdning eller uppdatering lanseras, men den stora majoriteten av appen laddas inte förrän timmar senare. Installationen av en app, till exempel Psiphon, kan inte slutföras eftersom nedladdningen inte startar även om du är ansluten till internet. Eftersom appstorleken kan ha en inverkan på hur lång tid det tar att ladda ner, kanske du bara får en långsam nedladdning när du använder förloppsindikatorn. Du kan kontrollera storleken på installationsfilen i varje appbutik efter en uppdatering för den senaste versionen. Om du har några ytterligare alternativ, vänligen meddela oss så att vi kan skicka ett meddelande till dig i slutet av den här artikeln.

Hur man använder Psiphon Pro Proxy Serve

Proxyservrar kan användas av Psiphon Pro-användare för att komma åt blockerade webbplatser. Proxyservern kan nås via menyn Inställningar i appen och sedan fliken Proxy. Proxyadress, portnummer samt användarnamn och lösenord måste anges.

Hur fungerar Psiphon Pro Vpn?

Kredit: www.comparitech.com

Psiphon Pro är en VPN-app (Virtual Private Network) som låter användare komma åt internet med integritet och säkerhet. När du ansluter till Psiphon Pro dirigeras din trafik genom en säker server och krypteras, vilket gör det svårt för någon att spåra din onlineaktivitet.

Psiphon, en kanadensisk-baserad gratis och öppen källkod VPN, grundades 2004 som ett projekt för att kringgå censur. Den här tjänsten tillhandahåller streaminghastigheter, torrentingmöjligheter, säkerhet, användarvänlighet och kundsupport förutom streaminghastigheter, torrentingmöjligheter, säkerhet och användarvänlighet. Endast en streamingplattform är tillgänglig för åtkomst via Psiphon. När jag strömmade märkte jag att serverhastigheterna vanligtvis saktade ner, vilket gjorde det svårt att titta i högupplöst bild. Den kostnadsfria Psiphon-planen resulterade i 61 % förlust av nedladdningshastighet på Windows på en server i New York. När uppladdningshastigheten sjönk till 18 Mbps ökade ping till 258 ms. Hastighetstester på Psiphon Pro för Android avslöjade ett brett utbud av resultat.

Uppladdningshastigheten har minskat med 50 % men nedladdningshastigheten har ökat med 29 %. Psiphons servrar finns i Australien, Kanada, USA och Storbritannien. Tyvärr har den här tjänsten ingen server i Sydamerika eller Afrika. Medan Psiphon gratisplanen ger nedladdningshastigheter på upp till 5 Mbps, är spel inte en av dess funktioner. När det kommer till VPN bör du använda en som ger högre hastigheter. På en Psiphon-server kan du hitta användaraktivitetsdata, aggregerad data och annan information. Eftersom Psiphon saknar en kill-switch, avslöjar ett avbrott i din VPN-anslutning under en surfsession din IP-adress.

Loggningsdata, såsom tid och protokoll, är det enda som syns på Windows-klienten. Psiphon är för närvarande tillgänglig på Apples iOS, Android, Windows och macOS. Flera enheter kan anslutas samtidigt med gratisversionen. För att aktivera VPN-läge, gå till Inställningar, sedan Transportläge och slutligen IPSec-läge. Det stöds inte av spelkonsoler, Linux eller Chrome OS. Med Psiphon kan du dirigera trafik från länder utanför ditt land med delad tunnel. Detta kan aktiveras genom att gå till Windows-appens inställningsavsnitt. Du kan tunnla hela din Android-enhet eller specifika appar med hjälp av BlueStacks. När ett VPN-läge är aktiverat körs Psiphon-webbläsaren på Android-klienten.

Är Psiphon en säker och anonym VPN-tjänst?

Psiphon: Är du säker och anonym när du använder Psiphon?
Psiphon är en säker, anonym VPN-tjänst som kan hjälpa dig att dölja din identitet och kringgå geoblockeringar. Psiphon samlar inte in eller lagrar någon data från ditt VPN eller ändrar innehållet i dina data, vilket inte heller nämns här. Psiphon vidarebefordrar inte heller användarspecifik information till tredje part.

Hur fungerar Psiphon Pro på Android?

Psiphon Pro för Android är en app som låter dig komma åt internet gratis. Det fungerar genom att ansluta dig till en server som ger dig en säker och privat anslutning. När du är ansluten kan du surfa på internet utan begränsningar.

Internet Freedom VPN, Psiphon, ansluter dig säkert till dina appar och webbplatser. Dessutom, när du använder offentliga Wi-Fi-tjänster eller andra opålitliga nätverk, kommer du att ha ytterligare lager av skydd. När den är ansluten till en Psiphon kan den kopplas från automatiskt efter några minuter. Så länge jag har tillgång till snap och Instagram under lunchen (och, om inte i klassen, hemma), är min VPN avstängd och jag kan använda dem. Jag kommer att kunna komma åt mitt eget wifi istället för att förlita mig på ett offentligt nätverk. Antingen gillar du det eller hatar det. Det finns inget behov av att lagra appdata, eftersom den här appen är privat. Utvecklaren uppgav att appens sekretesspraxis kan innefatta datahantering, som beskrivs i föregående avsnitt.

Hur du håller din identitet och onlinesäkerhet säker

Använd psiphon för att skydda din identitet och onlinesäkerhet. Den är tillgänglig gratis i Google Play Butik. Om du har problem med att ansluta till internet, se till att din enhet och dator är anslutna till internet och att appen är uppdaterad.

Hur installerar jag Psiphon på min telefon?

Det finns några olika sätt att installera Psiphon på din telefon. Det enklaste sättet är att ladda ner appen från Google Play Butik. När du har installerat appen kan du öppna den och följa instruktionerna för att konfigurera din anslutning. Om du använder en Android-enhet kan du kanske också hitta Psiphon i avsnittet “Appar” i enhetens inställningar.

Psiphon kommer att förfalska din IP-adress så att den ser ut att finnas i ett av 20 länder runt om i världen. Webbplatser blockeras av ett antal olika typer av geofences. Du kanske märker att din webbsurfhastighet är långsammare än du är van vid. Psiphon indikerar nedladdningshastigheten med en hastighet på 2Mpbs. Du kan nu använda Psiphon för att se censurerat eller blockerat innehåll på internet. Enligt utvecklarna samarbetar de ofta med tredje part kring reklam. Psiphon kan också sälja din information för att bättre marknadsföra till specifika demografiska grupper.

Felsökningstips för att ansluta till Psiphon

Om du har problem med att ansluta till Psiphon finns det några saker du kan göra för att lösa det. Kontrollera om din enhet och dator är anslutna till Internet och i samma nätverk.
Anslut Psiphon till en annan enhet eller dator om detta inte är möjligt.
Det är viktigt att din dators nätverksinställningar är korrekt inställda för att den ska kunna ansluta till Internet.
När du har återställt din enhet eller dator kan du försöka igen.
Om du inte verkar kunna navigera på enheten med en, prova en annan webbläsare.
Om du har problem med att ansluta till din enhet, prova en annan anslutningstyp.
Om du har problem med att inaktivera annonsblockeraren, försök att inaktivera den för din enhet.
Om du använder en mobil dataanslutning finns det ett bättre alternativ.
Det här är en av våra favoriter. Om du använder en mobildataanslutning, försök att använda ett annat nätverk.
Kontrollera om VPN fungerar korrekt när du använder en.
Om du fortsätter att ha problem med att ansluta, vänligen kontakta Psiphons kundtjänstteam.

Psiphon proxyinställningar

Psiphons standardkonfiguration är att ditt system använder en lokal HTTP/HTTPS-proxy på 120.0. I 0.1,8080 skapas en lokal SOCKS-proxy och i 120.0 skapas en lokal proxy. En upplösning på 0,10:1080. Windows-program som använder systemproxyinställningarna loggas in automatiskt.

Psiphon är ett gratis och säkert kringgående verktyg med öppen källkod som använder säker kommunikationsteknik (VPN, SSH och HTTP Proxy) för att kringgå censur online. Psiphon Pro är en VPN-klient som är baserad på L2TP/IPSec-protokollet och har designats för användning på marknaden. På både Windows och Android stöds programmet. Psiphon är tillgängligt på Windows, Mac, Android, iPhone och Linux, bland andra plattformar. När du använder Psiphon 3 för Android inaktiverar den inte automatiskt trafik från andra appar när den installeras som en del av din standardwebbläsare för Android. Proxyinställningarna kan justeras manuellt i Internet Explorer genom att välja kugghjulsikonen. Att använda Psiphon Pro för att ansluta till en WiFi-hotspot är säkert och säkert.

Innehåll kan nås genom att kringgå censur i länder som har begränsad tillgång till det. TorGuard är ett bättre alternativ än Psiphon och Freedom-IP VPN. VPN-data du delar med oss ​​kommer aldrig att ändras. Känsliga eller användarspecifika data delas inte med tredje part.

Fördelarna och bekvämligheten med Psiphon

En Psiphon-proxyserver på ett säkert och privat sätt tillåter användare att surfa på internet. Den tillhandahåller också två proxysystem: “Psiphon 2”, som används som proxy för Android-, Windows- och iOS-enheter, och “Psiphon 3”, som är en komponent i en app.
Om du har det här problemet är det enklaste sättet att lösa det att ansluta till Psiphon en gång till och sedan koppla ur. Öppna Internet Explorer för att manuellt konfigurera dina proxyinställningar.
När en användare startar Psiphon-appen på sin Android-enhet ansluts de automatiskt till Psiphon-nätverket. Endast Psiphon-webbläsaren kan tunnlas genom Psiphon-nätverket för tillfället. Med Psiphon kan Android 4.0 och mer kraftfulla smartphones tunnla annan trafik.
På grund av https-protokollet använder Psiphon standardport 443 när data skickas.

Relaterade Artiklar

Back to top button