Konfigurera ditt eget AdBlock i Internet Explorer 9

En av de saker som saknas i tidigare versioner Internet Explorer är närvaron annonsblockerare(annonsblockerare) , till exempel ett välkänt tillägg annonsblock som har versioner för Firefox , Chrome eller Opera(Chrome eller Opera) . PÅ Internet Explorer 9 funktionen som krävs för att blockera annonser är inbyggd standard webbläsare(standardwebbläsare) och heter ” Spårningsskydd »(Spårningsskydd) . Det finns inget behov av att installera några tillägg. Du behöver bara prenumerera på lämpliga skyddslistor. Denna handledning kommer att visa dig hur.

Vad är spårningsskydd?

Skydd(Spårningsskydd) från spårning är en funktion Internet Explorer 9 , som låter dig blockera innehåll från webbplatser. Detta innehåll är blockerat om det ingår i den sk skyddslista(Skyddslista) . Sådana listor finns i Internet Explorer Gallery, inklusive den berömda EasyList som underhålls av communityn som bidrog till skapandet av tillägget. adblock.

blockera(Blockera annonser) reklam genom att prenumerera på EasyList

Låt oss se hur du prenumererar på EasyList :

Gå först till Internet Explorer Gallery. Klicka där “Hämta spårningsskyddslistor”(“Hämta spårningsskyddslistor”) .

En lista öppnas med alla tillgängliga skyddslistor. Gå till version EasyList du vill använda och klicka på ” Lägg till(Lägg till) ” .

Internet Explorer 9

Du kommer nu att bli ombedd att bekräfta tillägget skyddslista(skyddslista) från spårning . Klick(Klick) ” Lägg till lista»(Lägg till lista) .

Internet Explorer 9

Lista skydd(skyddslista) är nu tillagd. Du kommer inte att få bekräftelsemeddelanden. Du kommer dock att märka stor skillnad när du surfar på nätet. Plötsligt kommer de flesta annonser inte längre att visas på de webbplatser du besöker, som i exemplet nedan.

Internet Explorer 9

Slutsats

Som du kan se är det en enkel uppgift att prenumerera på skyddslistor. För mer användbara tips om Internet Explorer 9 kolla in listan nedan.

En av sakerna som saknas i tidigare versioner av är att ha en annonsblockerare, som det berömda tillägget som har versioner för Firefox, Chrome eller Opera. Med är funktionaliteten som krävs för att blockera annonser inbyggd i standardwebbläsaren och den kallas . Det finns inget behov av att installera några tillägg. Du behöver bara prenumerera på lämpliga skyddslistor. Denna handledning kommer att visa hur.

Vad är spårningsskydd?

är en funktion som låter dig blockera innehåll från webbplatser. Detta innehåll är blockerat om det ingår på en så kallad . Sådana listor finns i Internet Explorer Gallery, inklusive den berömda EasyList som underhålls av communityn som bidrog till skapandet av tillägget.

Blockera annonser genom att prenumerera på EasyList

Låt oss se hur du prenumererar på:

Gå först till Internet Explorer Gallery. Där, klicka på.

Internet Explorer 9

En lista med alla tillgängliga skyddslistor öppnas. Gå till den version du vill använda och klicka på .

Internet Explorer 9

Du uppmanas nu att bekräfta att du lägger till spårningsskyddslistan. Klicka på .

Internet Explorer 9

Skyddslistan är nu tillagd. Du kommer inte att få några bekräftelsemeddelanden. Du kommer dock att märka en stor skillnad när du surfar på nätet. Helt plötsligt kommer de flesta annonser inte längre att visas på de webbplatser du besöker, precis som i exemplet nedan.

Internet Explorer 9

Slutsats

Som du kan se är det en lätt uppgift att prenumerera på skyddslistor. För fler coola tips om , kolla in listan nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button