Komprimera och kryptera filer med Zipware för Windows 10

Komprimera in filerna Windows det finns flera fördelar; en i synnerhet är möjligheten att dela stora filer online i ett mindre paket, och det hjälper också till att spara bandbredd. Det finns för närvarande flera program för komprimera och kryptera filer och dokument(komprimera och kryptera filer och dokument) , men idag kommer vi att fokusera på ett program som heter Zipware .

Zipware för Windows PC

Installera och köra Zipware:(Få igång Zipware:)

Filstorleken här är drygt 2 megabyte, vilket är mindre än vissa komprimeringsprogram. Vi förstår aldrig varför vissa komprimeringsprogram behöver vara över 5 megabyte stora.

Efter lastning Zipware Det bör noteras att administratörsrättigheter krävs för installation och korrekt drift. Vi älskar det faktum att det gav oss möjligheten att lägga till ett program i snabbmenyn Windows utforskaren. (Windows Utforskaren) Andra liknande program lämnade användaren möjligheten att hitta ett snabbmenyalternativ i inställningsområdet.

Programmet låter oss också välja om det ska göras till standardprogramvara för att komprimera och dekomprimera .ZIP-filer.

När vi först öppnade det här programmet blev vi häpnadsväckande eftersom det verkligen är tilltalande för ögat. Vi kan inte säga detsamma om många komprimeringsprogram, även om utseendet på dessa applikationer inte spelar så stor roll för användaren.

Zipware har snygga runda knappar upptill och de är inte små så har du en pekskärmsdator ska du inte ha några problem att jobba med Zipware utan tangentbord och mus.

Det första vi gjorde var att kolla alternativmenyn. Här kan vi se alla .ZIP-format som vi har associerat med Zipware och lita på oss, det finns många av dem. Vi blev till och med förvånade över att se bland dem format baserade på Linux, vilket är ganska coolt.(Linux)

För att återgå till den ursprungliga vyn, klicka på alternativmenyn igen och allt ska se normalt ut.

Huvudskärmen visar två paneler, en till vänster och en till höger. Den vänstra panelen visar de valda arkiven, medan den högra panelen visar innehållet i dessa arkiv. Den ger också specifik information om filerna, såsom deras storlekar och namn.

zipware 2

När vi kände ett behov av att packa upp ett arkiv, Zipware skapat en mapp med samma namn. Detta gör det lättare att hitta innehållet som hämtats från arkivet.

Vi kan också extrahera filerna till vilken plats som helst på datorn som vi tycker är lämplig, så det finns nästan inga begränsningar.

Förutom att bara extrahera arkiv, Zipware låter dig konvertera samma arkiv till olika format. Det betyder att om vi har ett .TAZ-format kan vi konvertera det till .ZIP eller vad som helst.

Zipware stöder de flesta större arkivformat som t.ex blixtlås , ISO , DMG , UDF , CBZ , tjära , MSI , gzip , WIM , RAR 7Z och RAR5 .

Vad är ännu mer intressant i Zipware så det här möjlighet att skanna filer med VirusTotal(möjlighet att skanna filer med VirusTotal) . Ja, du kan ha ett eget verktyg för detta, men det är vi glada över Zipware lade till denna funktion eftersom inte alla kan ha en pålitlig virus- eller skadlig kod installerad på sina datorsystem.

Allmän:(övergripande:)

Zipware är ett pålitligt komprimeringsverktyg och vi rekommenderar det helhjärtat till alla som letar efter något litet och använder mindre datorresurser. gå här(här här) .

Det finns flera fördelar med att komprimera filer i Windows; en, i synnerhet, är möjligheten att dela stora filer online i ett mindre paket, och det hjälper också till att spara bandbredd. Nu finns det flera program tillgängliga för komprimera och kryptera filer och dokumentmen idag ska vi fokusera på ett program som går under namnet, Zipware.

Zipware för Windows PC

Zipware för Windows PC

Få igång Zipware:

Filstorleken här är drygt 2 megabyte, vilket är mindre än vissa komprimeringsprogram där ute. Vi förstår aldrig varför vissa komprimeringsprogram behöver ha en storlek över 5 megabyte.

Efter att ha laddat ner Zipware bör vi påpeka att det kräver administratörsrättigheter för att vara installerat och fungera korrekt. Vi gillar det faktum att det gav oss möjligheten att lägga till programmet i Windows Utforskarens snabbmeny. Andra liknande program lämnade upp till användaren att hitta snabbmenyalternativet i inställningsområdet.

Programmet gjorde det också möjligt för oss att välja om det skulle vara standardprogramvara för att komprimera och dekomprimera .ZIP-filer eller inte.

När vi väl öppnade det här programmet för första gången blev vi förvånade eftersom det faktiskt är en tilltalande för ögonen. Vi kan inte säga detsamma om många komprimeringsprogram där ute, även om utseendet på dessa applikationer inte spelar så stor roll för användaren.

Zipware har snygga runda knappar upptill, och de är inte små, så om du har en pekskärmsdator borde det vara lite problem att arbeta med Zipware utan tangentbord och mus för det mesta.

Det första vi gjorde var att kontrollera alternativmenyn. Här kan vi se alla .ZIP-format som vi har associerat med Zipware, och lita på oss, det finns många. Vi blev till och med förvånade över att se Linux-baserade format bland gänget, vilket är ganska coolt.

För att återgå till den ursprungliga vyn, klicka på alternativmenyn igen och allt ska se normalt ut.

Huvudskärmen visar två rutor, en till vänster och den andra till höger. Den vänstra rutan visar de valda arkiven medan den högra rutan visar innehållet i dessa arkiv. Det ger också specifik information om filerna, såsom deras storlekar och namn.

zipware 2

När vi kände ett behov av att extrahera ett arkiv såg Zipware till att skapa en innehållande mapp med samma namn. Detta gör det lättare att hitta innehållet som hämtats från arkivet.

Vi kan också extrahera filer var som helst på datorn vi passar, så det finns nästa att se inga begränsningar.

Förutom att bara extrahera arkiv, tillåter Zipware möjligheten att konvertera samma arkiv till olika format. Det betyder att om vi har ett .TAZ-format kan vi konvertera det till .ZIP eller något helt annat.

Zipware stöder de flesta större arkivformat som ZIP, ISO, DMG, UDF, CBZ, TAR, MSI, GZIP, WIM, RAR, 7Z och RAR5.

Det som är ännu mer intressant med Zipware är alternativet för att skanna filer med VirusTotal. Ja, du kanske har ett eget verktyg för det, men vi är glada att Zipware har lagt till denna förmåga eftersom inte alla kanske har en pålitlig virus- eller skadlig kod installerad på sina datorsystem.

Övergripande:

Zipware är ett gediget komprimeringsverktyg, och vi rekommenderar det helhjärtat till alla som söker något som är litet och använder färre datorresurser. Gå och hämta det här.

Relaterade Artiklar

Back to top button