Komplettera din dator med en Logitech Full HD-webbkamera för video och streaming

Amazon erbjuder 50 % rabatt för Logitech C920 HD Pro-webbkameran, ett tillbehör att fästa på din skärm för att filma dig i 1080p för största nöje för dina samtalspartners.

logitech c920 hd pro

Logitech C920 HD Pro-webbkameran ansluts via USB till din PC och låter dig filma dig själv live eller spela in dig själv i Full HD för att föreviga dina bästa framträdanden.

Logitech C920 HD Pro i ett nötskal:

  • 3 MP kamera
  • Maximal upplösning på 1080p/30 fps
  • Mikrofonens räckvidd upp till 1 meter

Normalt säljs för €109 under normala tider på Amazon och på tillverkarens hemsida, det går att hitta det idag hos e-handlaren för endast €54,99, eller -50%.

Hitta Logitech C920 HD Pro för 54,99 € på Amazon

En mycket bra webbkamera till halva priset

Om du har en fast PC med klassisk skärm: så kraftfull och stor som den är så är chansen stor att den inte är utrustad med en webbkamera. För att kompensera för denna brist kan du köpa Logitech C920 HD Pro för endast 54,99 € på Amazon.

Det är väldigt lätt att använda eftersom det är en plug’n’play-teknik: så fort den är ansluten fungerar den. Du behöver bara vänta några sekunder för att drivrutinerna ska laddas ner och installeras. Och du är bra att använda den.

En lättanvänd Logitech Full HD-webbkamera

För installationen av Logitech C920 HD Pro-webbkameran är det också väldigt enkelt: lägg den bara på toppen av skärmen och dra åt klämman för att stabilisera den. Du kan, genom att öppna klämman mer eller mindre, luta webbkameran uppåt eller nedåt. Och du kan rotera den åt vänster eller höger för att centrera dig själv i bilden.

Den ansluts till din PC med ett USB-uttag på en 1,5 m kabel. Det finns en inbyggd stereomikrofon, fokusen är automatisk, objektivet är av glas och det diagonala synfältet är 78°. Om du vill är den kompatibel med stativ, för att kunna ställa den på ditt skrivbord.

Tveka inte att använda den med streamingprogramvara om du vill ställa in bilden lite och göra lite redigering, eller bara pimpa upp din visio lite. Och det säger sig självt att det är kompatibelt med Windows, Mac och ChromeOS.

Du kan ladda ner programvaran Logi Tune för videokonferenser och G Hub för spel.

Logitech webbkamera C920 HD Pro.jpg

Hitta Logitech C920 HD Pro för 54,99 € på Amazon

Relaterade Artiklar

Back to top button