Kommer den lilla elektriska Volkswagen ID.1 för mindre än 20 000 euro att vända upp och ner på marknaden?

Volkswagen ratt © © Julian Hochgesang / Unsplash

Inom en snar framtid kommer Volkswagen att erbjuda en liten 100% elektrisk suv som kan störa marknaden.

Denna SUV väntas till 2025 och skulle visas för mindre än 20 000 euro.

En liten “lågpris” SUV hos Volkswagen?

Medan tillverkaren för närvarande testar på vägarna den som kommer att fungera som ” Passat elektrisk Volkswagen förbereder också en offensiv på “lågkostnads” elbilsmarknaden. Faktum är att Volkswagen förbereder vad som skulle vara en liten nollutsläpps-SUV, som skulle kunna behålla mycket kompakta dimensioner, liknande de för en Polo.

För Volkswagen skulle det därför handla om att komma att möta en mycket stark efterfrågan på marknaden, genom att utveckla en kompakt SUV från en ny version av MEB-husplattformen. Denna Volkswagen ID.1 ska ha ett batteri på 57 kWh, tillräckligt för att ge den en räckvidd på runt 400 kilometer.

Den stora styrkan med denna framtida Volkswagen elektriska SUV kommer också att vara dess pris, eftersom vi talar om ett introduktionspris på mindre än 20 000 euro. Observera att Skoda och SEAT även ska erbjuda ett kompakt elfordon, baserat på MEB-plattformen. Det återstår att se nu var de skyhöga priserna på elfordon kommer att hamna, Tesla Model 3 har helt nyligen överstigit 50 000 euro… Volkswagen ID.1 bör tillverkas i Spanien och lanseras senare i år. 2025. Så ha tålamod .

Om samma ämne:
Volkswagen Aero B: Tesla Model 3:s framtida rival förbereder sig för lanseringen 2023

Källa: Tränare

Relaterade Artiklar

Back to top button