Kommer Apple att tillkännage ett Mac Mini Tower på WWDC?

Mac mini Apple wwdc

B&H Photos återförsäljarsajt har lagt till två nya datorer till sin lista. Tillräckligt för att underblåsa spekulation.

Starten för WWDC 2022 kommer att ges måndagen den 6 juni klockan 19:00 (fransk tid, UTC+2). Detta event som anordnas av Apple riktar sig till utvecklare av produkter från varumärkets ekosystem: iPhone, iPad, Mac, Apple TV… Spekulationerna är på uppgång igen med två nya datorer från Cupertino-företaget som mycket väl kan slinka in i annonserna under evenemanget.

Ett Mac Mini Tower som överraskningsgäst?

Några timmar före starten av WWDC 2022 ger nya rykten fart på spekulationer från analytiker av äppelmärket. Upptäckt av 9to5mac, New York-återförsäljaren B&H Photo har lagt ut två sidor på sin e-handelssida som kan motsvara nya Apple-datorreferenser. Om vi ​​litar på skärmdumparna skulle det vara en Mac mini M2 såväl som ett Mac mini-torn som en nyhet. Å andra sidan bör det noteras att om dessa platser har publicerats, har ingen motsvarande bild upptäckts.

mac mini tower

Kom ihåg den spekulativa karaktären hos denna information, som måste tas med en nypa salt: platser för produkter som aldrig sett dagens ljus har redan skapats tidigare. Sannolikheten för att historien upprepar sig idag är fortfarande mycket hög, särskilt eftersom WWDC främst är ett utvecklarevenemang.

Källa: WCCFtech

Relaterade Artiklar

Back to top button