Kommentera Skapa klistermärken med ansiktsverifiering för Telegram

Klistermärken har i flera år blivit ett viktigt komplement till dina konversationer. Även om detta är lite nyare för vissa plattformar som WhatsApp, har Telegram många års erfarenhet inom detta område.

Det finns ett stort utbud av klistermärken tillgängliga för nästan alla bilder du vill ha, och om du inte har turen att hitta dem har du alltid möjlighet att skapa dina egna klistermärken för att passa din smak och stil.

Hur man skapar klistermärken med ditt ansikte för Telegram

Om du vill veta hur skapa klistermärken med ditt ansikte eller med valfri bild att dela dem på Telegram, kommer vi att berätta steg för steg allt du behöver göra. Ta en penna och papper för att skriva ner allt.

Hur man skapar klistermärken med ditt ansikte för Telegram: steg för steg

Om du vill skapa klistermärken med ditt ansikte för Telegram, du har två alternativ. Den första är manuell, där du måste söka efter de bilder du vill ha eller ta en ny, modifiera den, ta bort bakgrunden eller genom tredjepartsapplikationer. På samma sätt kommer vi att förklara båda alternativen.

Skapa dekaler med ditt ansikte manuellt för Telegram

Skapa en lämplig arbetsyta

Se till att skapa din arbetsyta. För att göra detta, använd valfritt program eller program som hjälper dig, som t.ex photoshop eller ett av dess bättre alternativ. I fallet med photoshopmåste du definiera mått på 512 x 512 px och en vikt som inte överstiger 512Kbeftersom det är vad Telegram begäran. Om du inte vet hur, följ dessa steg:

Anpassa din arbetsyta till motsvarande mått

 • Öppna ett nytt dokument i photoshop.
 • Skapa och ange storleken på bilden”. Placera 512 x 512 pixlar och markera alternativet “Transparent” i avsnittet Innehåll.
 • Klicka på i slutet av inställningarna “Skapa”.

Välj bilden eller ta ett personligt foto

Hitta den bild du vill ha skapa klistermärket med den genomskinliga bakgrunden eller om du föredrar att använda en bild med ditt ansiktemåste du ta bort bakgrunden senare.

I båda fallen rekommenderar vi att du använder bra kvalitet bilder för att få ett bättre resultat och din klistermärke blir mer imponerande när den delas i dina chattar.

Sök efter en bild eller ta en nyhet av ditt ansikte för att göra stickern i Telegram

Att hitta en bild utan bakgrund eller med transparent bakgrund, gå bara till Googles sökmotor och sök efter det bildtema du vill ha eller en portal som Unsplash med gratis upphovsrättsfria bilder. Om du däremot bestämmer dig för att använda ett foto på dig själv, så måste du ta bort bakgrund.

Ta bort bakgrunden

I Photoshop, du kan använda snabbvalsverktyg finns längst upp till vänster på skärmen. När det är aktiverat, börja välja det område du vill behålla, i det här fallet bara ansiktet för att bilda ett klistermärke och tryck sedan på “Ctrl+J” för att skapa den nya bilden utan bakgrund.

Ta bort bakgrunden med Photoshop genom att följa stegen i beskrivningen

Efter det måste du dölja lager så att de inte stör den nya bilden. När du har skapat ansiktsfotot är det dags att lägga till några ramar, texturer, streck, linjer, texter och allt annat du tycker är praktiskt på menyn lagerstil.

Till sist måste du se till spara bilden i PNG-format i “Arkiv > Spara som”så att den stannar med genomskinlig bakgrund av ditt klistermärke och med fördefinierade mått och vikt.

Spara bilden som PNG

Anropa Telegram-boten

Okej, eftersom du har din bild redo för att skapa klistermärket, är det dags att hjälpa dig med telegram bot specialiserade på det.

Ange @Stikers från din mobil eller PC så öppnas chattfönstret omedelbart för att välkomna dig och visa en rad kommandon med instruktioner.

Med följande kommandon väljer du de olika åtgärder som boten kan utföra, så att du kan vänja dig vid det:

Anslut med Telegram-bot för att skicka ny sticker till databasen

 • /newpack – skapar ett dekalpaket.
 • /newmasks – skapar ett hudpaket.
 • /newanimated – skapa ett animerat dekalpaket.
 • /addsticker – lägger till ett klistermärke till ett befintligt paket.
 • /editsticker – redigera emojis eller koordinater.
 • /ordersticker – beställ om klistermärken i ett paket.
 • /setpackicon – ställ in en klistermärkespaketikon.
 • /delsticker – tar bort en dekal från ett befintligt paket.
 • /delpack – tar bort ett paket.
 • /stats – få statistik för ett klistermärke.
 • /top – få populära klistermärken.
 • /packstats – få statistik för ett klistermärkepaket.
 • /packtop – få populära dekalpaket.
 • /topbypack – få populära klistermärken i ett paket.
 • /packusagetop – få användningsstatistik för dina paket.
 • / avbryt – avbryt den aktuella åtgärden.

För skapa klistermärken med ditt ansikte för Telegram, vi vill aktivera kommandot /newpack. Kommandot välkomnar dig och uppmanar dig att ange en kort namn på ditt nya dekalpaketförsöker göra det så originellt som möjligt så att det inte upprepar sig.

Skicka stickern och placera en liknande emoji

När du har gett instruktionerna till boten är det dags att göra det bifoga din bild för att skapa klistermärket. För att göra detta, skicka den bifogade filen i chatten på traditionellt sätt (som en fil, inte en bild) med hänsyn till alla aspekter som vi har nämnt tidigare och placera en emoji som liknar klistermärke att bekräfta.

Posta dina klistermärken

När du har slutfört stegen måste du skriva kommandot /publicera och klicka till sist vidare lägg till klistermärken för att lägga till din samling i appen. Om du vill kan du använda länk som tillhandahålls av boten att dela den med andra användare.

Skicka ditt nya klistermärke till dina Telegram-vänner

Skapa klistermärken med ditt ansikte med appar från tredje part för Telegram

Den andra metoden för skapa klistermärken med ditt ansikte för Telegram är att använda tredjepartsapplikationer, som du kan ladda ner till din mobila enhet och som på ett eller annat sätt blir lättare att använda.

I det här fallet finns det två applikationer väldigt enkelt och perfekt för detta ändamål, såsom Sticker Maker Studio och Sticker.ly. Båda alternativen är helt gratis och finns för Android och iOS.

Med tredjepartsapplikationer är det också möjligt att skapa klistermärken med ditt ansikte för Telegram

Dessa två applikationer ger dig möjligheten att välj en bild som du väljerladda ner det, ändra bakgrund, lägg till text, disposition och redigera och spara utan bakgrund, redo att ladda upp till Telegram med hjälp av botensom vi förklarade tidigare.

Hur som helst, det här är alternativen du har för skapa klistermärken för Telegram med ditt ansikte eller valfri bild, låt bara din kreativitet flöda fritt och överraska dina kontakter med dina skapelser.

Relaterade Artiklar

Back to top button