Komma igång med Windows 8: Hur man manuellt lägger till och redigerar kontakter i People

När du arbetar med applikationen människor(Personer) » I Windows 8 skrivs dina kontakter vanligtvis in i bulklistor genom att lägga till dina sociala mediekonton och e-postkonton. All deras information kommer att läggas till automatiskt, du behöver bara ange dina användarnamn och lösenord. Det kan dock finnas situationer där du behöver lägga till manuellt, ändra eller kombinera poster(ändra eller kombinera poster) för att hålla ordning på saker och ting. Kanske har du en ny bekantskap, eller den nuvarande kontakten flyttar, kanske har du till och med två separata register för samma person. Alla dessa situationer kan leda till problem. Om du behöver komma in och fixa något, läs vidare så ska jag berätta vad du behöver veta.

Hur lägga till manuellt(Lägg till manuellt) kontakt i(Kontakt) ansökan ” Människor”(People App)

Om du behöver lägga till en kontakt som du inte har information om på något av dina anslutna konton kan du lägga till dem manuellt i appen” människor(Människor)”. För att göra detta, högerklicka eller svep uppåt från botten windows och klicka(fönster och klicka) eller tryck “Skapa”(“Ny”) i menyn som öppnas.

Välj(Välj) ett konto från rullgardinsmenyn högst upp på sidan för att välja vilket email konto(e-postkonto) lägg till en kontakt. Vilket konto(vilket konto) du än väljer kommer informationen fortfarande att matas in människor . Stiga på(Ange) all information du har om kontakten i de angivna fälten.

Windows 8 – Lägga till nya kontakter i appen People

Efter det kan du klicka eller trycka “Spara”(“Spara”) längst ner till höger på sidan för att lägga till en ny kontakt i appen.

Windows 8 – Lägga till nya kontakter i appen People

Om du ändrar dig och vill avbryta, tryck eller tryck “Avbryt”(“Avbryt”) .

Hur redigera manuellt (Redigera manuellt)Kontakt(Kontakt) till människor

När en kontakt flyttar eller ändrar sin E-postadress(e-postadress), måste du se till att hans nya information återspeglas i din ansökan ” människor(Människor)”. Om de har ändrat sina uppgifter socialt nätverkskonto(nätverkskonto) , bör det uppdateras automatiskt, men om du bara har dem som e-postkontakt(e-postkontakt) eller så ändrar de långsamt sin information i sina konton, måste du göra det manuellt. För att göra detta, bläddra igenom din kontaktlista för att hitta personen i fråga. Välj dem för att öppna deras sida.

Windows 8 – Lägga till nya kontakter i appen People

Högerklicka eller svep uppåt från botten av sidan för att öppna menyn. Klick(Klicka) eller tryck på “Förändra”(“Redigera”) i det nedre högra hörnet.

Windows 8 – Lägga till nya kontakter i appen People

Redigera din kontakts information om det behövs och tryck eller tryck på “Spara”(“Spara”) för att slutföra.

Windows 8 – Lägga till nya kontakter i appen People

Du kan också klicka eller trycka “Avbryt”(“Avbryt”) för att avsluta utan att spara ändringar.

Hur man slår samman ny kontakt(Ny kontakt) med ett befintligt rekord(Befintlig post) i People

Medan människor(Människor) är ganska bra på att koppla ihop dina kontakter med olika profiler från olika webbplatser, det är möjligt att en enda kontakt kan dyka upp i din lista flera gånger. Om detta händer kan du högerklicka eller svepa uppåt från botten kontaktsida och klicka(sida och klicka) eller tryck på “Länk”.(“Länk.”)

Windows 8 – Lägga till nya kontakter i appen People

Människor kommer att jämföra dina kontakter och ge logiska förslag för de som bör vara anslutna. Klick(Klicka) eller tryck på namnen i ” Erbjudanden(Förslag)” för att lägga till dem i ” Relaterade profiler(Länkade profiler). Klicka eller tryck “Välj kontakt”(“Välj en kontakt”) för att hitta ytterligare konton att länka till.

Windows 8 – Lägga till nya kontakter i appen People

Skrolla(Bläddra) kontaktlistan och välj alla konton som du vill länka men som hoppades över av appen ” människor(Människor)” . Du kan välja mer än en, bara klicka eller tryck på varje namn och tryck(namn och klicka) eller tryck “Lägg till”(“Lägg till”) i det nedre högra hörnet.

Windows 8 – Lägga till nya kontakter i appen People

Nu när alla enskilda konton är listade, klicka eller tryck “Spara”(“Spara”) för att slå samman dem alla till en post ” Människor “. (Personer)Klicka eller tryck “Avbryt”(“Avbryt”) om du väljer att inte göra det.

Windows 8 – Lägga till nya kontakter i appen People

Slutsats

Med de metoder som beskrivs ovan kommer du att kunna hålla ordning på din kontaktlista. Det kan vara frustrerande att gå in och ta hand om det manuellt, men det är värt arbetet att se till att du har den exakta till hands. Kontaktinformation(kontaktuppgifter) till alla dina olika bekanta. Annan punkt värd att nämna(punkt värd att nämna) : när du redigerar kontakten i ” människor(People)”, synkroniseras ändringen automatiskt via din Microsoft konto(Microsoft-konto) med någon av dina andra enheter med Windows 8 . Dessutom kan eventuella ändringar du gör på konton kopplade till en e-postleverantör som t.ex Gmail eller Yahoo(Gmail eller Yahoo) synkroniseras också med dessa kontaktlistor. Så även om det är irriterande, människor(Människor) får dig bara att göra det en gång.

tror du Av människor(Människor) ett lika värdefullt verktyg som vi är? Ge oss dina kommentarer eller frågor nedan.

När du arbetar med Windows 8-appen kommer dina kontakter vanligtvis att läggas in i masslistor genom att lägga till dina sociala nätverkskonton och e-postkonton. Deras information kommer alla att läggas till automatiskt, du behöver bara skriva in dina användarnamn och lösenord. Det kommer dock att dyka upp tider då du behöver lägga till, ändra eller kombinera poster manuellt för att hålla ordning på saker och ting. Kanske har du en ny bekantskap, eller en aktuell kontakt flyttar, kanske har du till och med två separata poster för samma person. Alla dessa situationer kan leda till irritation. Om du behöver komma in och fixa saker, läs vidare så ska jag berätta vad du behöver veta.

Hur man manuellt lägger till en kontakt i People-appen

Om du behöver lägga till en kontakt som du inte har någon information om på något av dina anslutna konton kan du lägga till dem manuellt i appen. För att göra detta, högerklicka eller svep uppåt från botten av fönstret och klicka eller tryck på från menyn som öppnas.

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

Välj ett konto från rullgardinsmenyn högst upp på sidan för att välja vilket e-postkonto du vill lägga till kontakten på. Oavsett vilket konto du väljer kommer informationen fortfarande att anges . Ange all kontaktinformation du har i de angivna utrymmena.

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

När du är klar kan du klicka eller trycka från det nedre högra hörnet på sidan för att lägga till din nya kontakt i appen.

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

Om du ändrar dig och vill avbryta, klicka eller tryck på knappen.

Hur man manuellt redigerar en kontakt i People

När en kontakt flyttar eller ändrar sin e-postadress vill du se till att deras nya information återspeglas i din app. Om de ändrade sin information på ett socialt nätverkskonto bör det uppdateras automatiskt, men om du bara har dem som e-postkontakt, eller om de är långsamma med att ändra sin information på sina konton, måste du göra det manuellt. För att göra detta, bläddra igenom din kontaktlista för att hitta personen i fråga. Välj dem för att öppna deras sida.

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

Högerklicka eller svep uppåt från botten av sidan för att öppna en meny. Klicka eller tryck i det nedre högra hörnet.

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

Ändra din kontakts information efter behov och klicka eller tryck på knappen för att slutföra.

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

Du kan också klicka eller trycka för att avsluta utan att spara dina ändringar.

Hur man slår ihop en ny kontakt med befintlig post i People

Även om det gör ett ganska bra jobb med att koppla ihop dina kontakter med olika profiler från olika webbplatser, är det möjligt att en enskild kontakt kan dyka upp flera gånger på din lista. Om detta händer kan du högerklicka eller svepa uppåt från botten av kontaktens sida och klicka eller trycka på

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

Människor kommer att jämföra dina kontakter och ge logiska förslag för alla som bör länkas. Klicka eller tryck på namnen under kolumnen för att lägga till dem i kolumnen. Klicka eller tryck för att hitta ytterligare konton att länka.

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

Bläddra igenom din kontaktlista och välj alla konton som behöver länkas men som förbises av appen. Du kan välja mer än ett, klicka eller tryck bara på varje namn och klicka eller tryck nere till höger.

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

Nu när alla separata konton är listade, gå vidare och klicka eller tryck för att kombinera dem alla till en enda post. Klicka eller tryck om du bestämmer dig för att inte gå igenom det.

Windows 8 - Lägg till nya kontakter i People-appen

Slutsats

Med metoderna som beskrivs ovan kommer du att kunna hålla ordning på din kontaktlista. Det kan vara ett irritationsmoment att gå in och ta hand om detta för hand, men arbetet är väl värt det för att säkerställa att du har korrekt kontaktinformation till alla dina olika bekanta till hands. En annan punkt som är värd att nämna, när du redigerar en kontakt i , synkroniseras ändringen automatiskt via ditt Microsoft-konto till alla andra Windows 8-enheter som du äger. Alla ändringar du gör på konton som är anslutna till en e-postleverantör som Gmail eller Yahoo kommer också att synkroniseras med dessa kontaktlistor. Så även om det är irriterande, gör det bara en gång.

Tycker du att det är ett lika värdefullt verktyg som vi gör? Ge oss dina kommentarer eller frågor nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button