Komma igång med Windows 8: Den kompletta guiden till Windows Store

Göra(Store) Windows är svaret Redmond(Redmond) på Apple Store och Google Play(Apple Store och Google Play). Användare kan besöka den för att ladda ner nya appar för Windows 8 och uppdatera befintliga applikationer. Även om för tillfället i affär(Lagra) lite varor, erbjudanden kommer utan tvekan att utökas när de växer användarbas.(användarbas)

Detta är dock en spännande ny funktion som borde generera stort intresse. Det är helt nytt och kan därför skrämma vissa användare. Om du inte vet var du ska börja, läs den detaljerade guiden till affär(Butik) Windows .

Hur man kommer åt Windows Store

Att komma in i Göra(Butik), måste du gå till elementärt(Startskärm. För att lära dig om alla sätt att komma åt det, kolla in den här guiden: Sju(Sju) sätt att komma åt hemskärm(Startskärm) in Windows 8 .

När ska den laddas elementärt(Start) skärm, hitta kakel (bricka eller sök)Lagra(Butik) eller sök efter det. Det här är en ganska ljus nyans av grönt, så det kommer att vara svårt att missa. Klick(Klicka) eller tryck på brickan för att komma in Göra(Lagra) .

Hur man ser applikationer (Appar)Windows 8(Bläddra i Windows 8) i butiken

När du väl kommer in Göra(Store) , du kan se den genom att svepa åt vänster eller höger på skärmen. På stationär dator eller bärbar dator(stationär eller bärbar dator) du kan scrolla med rullningslister(rullningslist) längst ner i fönstret, eller rullhjul(rullhjul) mus. På en bärbar enhet kan du rulla genom att svepa över skärmen.

Ansökningar är indelade i kategorier. För att se allt innehåll i en kategori, klicka eller tryck på den titlar(kategorititel) . Klicka på brickan för att se de bästa tillgängliga gratisalternativen “Bästa gratis”(“Top Gratis”) i vilken kategori som helst.

Windows 8 - Windows Store

Varje app får sin egen ruta som visar dess namn, betyg och pris(betyg och pris) , om tillämpligt. Klick(Klicka) på en bricka för mer information om appen.

Windows 8 - Windows Store

Hur man söker ansökningar för (Appar)Windows 8 i affären

Om du inte är intresserad av att surfa och bara vill hitta en specifik app, börja bara skriva namnet på den önskade appen på startskärmen Affär. (Butik) Om du för närvarande är i kategorivy eller surfar i en app måste du klicka eller trycka på bakåtpilen högst upp vänstra hörnet(vänster hörn) på skärmen för att gå tillbaka. Efter att ha kommit in Sök fråga(sökfråga) klicka eller tryck logotyp för förstoringsglas(logotyp för förstoringsglas) i sökfältet eller klicka (sökfältet eller tryck) Stiga på .

Windows 8 - Windows Store

Kontrollera resultatlistan för den app du valde. Fortsätt lära dig för att installera det.

Windows 8 - Windows Store

Hur man installerar ansökningar för (Appar)Windows 8 från affären

Hitta(Leta upp) appen du vill installera genom att bläddra eller söka bland alternativen. När du hittar en app klickar du eller trycker på dess panel för att gå till appens sida. Klick(Klicka) eller tryck på “Installera”.(“Installera.”)

Windows 8 - Windows Store

Ansökningssidan stängs automatiskt och Göra(Butik) tar dig tillbaka till sidan du var på innan valet applikationsplattor(appbricka) . I det övre högra hörnet(högra hörnet) kommer du att se att applikationen verkligen är installerad. Du behöver inte vänta in affär(Stora) medan appen är installerad. Du kan byta till en annan applikation eller Skrivbord(Skrivbord) , och det kommer inte att störa.

Windows 8 - Windows Store

Göra kommer att varna(Butik) meddelande när appen är installerad.

Windows 8 - Windows Store

Hur man uppdaterar ansökningar för (Appar)Windows 8(Ditt Windows 8) i butiken

Butiken kommer dagligen(Butik) Sök efter uppdateringar för appar du har installerat. Om du någonsin öppnar elementärt(Start) skärmen och se det fetstilta numret på brickan Lagra(Butik), du har uppdateringar tillgängliga. Klick(Klicka) eller tryck på en ruta för att öppna Göra(Lagra) .

Windows 8 - Windows Store

Klicka eller tryck på länken “Uppdateringar” i (“Uppdateringar”)övre högra hörnet(högra hörnet) fönster Lagra(Lagra) .

Windows 8 - Windows Store

Klick(Klicka) eller tryck på varje app du vill uppdatera. När du har valt applikationer att uppdatera, klicka eller tryck (klicka eller tryck) “Installera”.(“Installera.”)

Windows 8 - Windows Store

Förloppsindikatorer kommer att informera dig om ladda ner och installera(ladda ner och installera) uppdateringar. Återigen(Återigen) Du behöver inte hänga runt för den här proceduren. När de har lanserats installeras uppdateringar i bakgrunden medan du arbetar.

Windows 8 - Windows Store

Slutsats

Fastän Göra(Butik) Windows liknar inte allt som ingick i Windows tidigare är det inte alls ett skrämmande eller skrämmande inslag. Microsoft gjorde ett bra jobb med att göra det lätt att lära sig och använda. Du kommer inte ha några problem att hitta och installera en uppsättning applikationer som intresserar dig.

Som nämnts tidigare är det nuvarande utbudet lite sparsamt, speciellt jämfört med konkurrenternas marknader, men det betyder inte att det inte finns mycket att titta på. Redan nu finns det många bra spel, konstnärliga, sociala och musikapplikationer(musikappar) samt användbara verktyg. Spendera lite tid på att surfa, många appar är gratis och det finns många till intresserar alla(intresserar alla).

Efter att ha lärt känna affär(Butik) Vad tycker du om det? Har du hittat bra appar som du vill dela med 7 Tutorials-communityt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Windows är Redmonds svar på Apple Store och Google Play. Användare kan besöka den för att ladda ner nya Windows 8-appar och uppdatera sina befintliga appar. Även om det är lite sparsamt för närvarande, kommer erbjudanden säkerligen att expandera när användarbasen växer.

Det är dock en spännande ny funktion som borde skapa stort intresse. Det är helt nytt och kan därför vara skrämmande för vissa användare. Om du inte är säker på var du ska börja, läs vidare för en omfattande guide till Windows .

Hur man kommer åt Windows Store

För att komma till skärmen måste du komma till skärmen. För att lära dig alla sätt att komma åt det, kolla denna handledning: Sju sätt att komma åt startskärmen i Windows 8.

När skärmen laddas, lokalisera brickan eller sök efter den. Det är en ganska ljus nyans av grönt så det kommer att vara svårt att missa. Klicka eller tryck på brickan för att ange .

Windows 8 - Windows Store

Hur man bläddrar i Windows 8-appar i butiken

När du kommer till , är du fri att bläddra genom att rulla skärmen åt vänster eller höger. På en stationär eller bärbar dator kan du rulla med hjälp av rullningslisten längst ner i fönstret eller med rullningshjulet på musen. På en bärbar enhet kan du bläddra genom att svepa över skärmen.

Apparna är organiserade i kategorier. För att se en kategoris hela innehåll kan du klicka eller trycka på kategorititeln. För att se de bästa tillgängliga gratisalternativen, klicka på brickan under en given kategori.

Windows 8 - Windows Store

Varje app får sin egen ruta som visar dess namn, betyg och pris om tillämpligt. Klicka på en bricka för mer information om appen.

Windows 8 - Windows Store

Hur man söker efter Windows 8-appar i butiken

Om du inte är intresserad av att surfa och bara vill hitta en specifik app, börja helt enkelt skriva namnet på appen du vill ha från huvudskärmen. Om du för närvarande är inne i en kategorivy eller tittar på en app, måste du klicka eller trycka på bakåtpilen i det övre vänstra hörnet av skärmen för att backa ut. När du har skrivit sökfrågan klickar du eller trycker på förstoringsglasets logotyp i sökfältet eller trycker på .

Windows 8 - Windows Store

Kontrollera resultatlistan för den app du väljer. För att installera det, fortsätt ner i handledningen.

Windows 8 - Windows Store

Hur man installerar Windows 8-appar från butiken

Hitta en app som du vill installera genom att bläddra eller söka igenom urvalet. När du hittar appen klickar du eller trycker på dess ruta för att komma åt appens sida. klicka eller tryck

Windows 8 - Windows Store

Appsidan stängs automatiskt och den sätter tillbaka dig på sidan du var på innan du valde appbrickan. Du kommer att märka i det övre högra hörnet att appen verkligen installeras. Du behöver inte vänta i , för att appen ska installeras. Du kan byta till en annan app eller den och det kommer inte att störa.

Windows 8 - Windows Store

Den kommer att varna dig med ett meddelande när appen är installerad.

Windows 8 - Windows Store

Så här uppdaterar du dina Windows 8-appar i butiken

Den kommer att leta efter uppdateringar för de appar som du har installerat dagligen. Om du någonsin öppnar skärmen och ser en fet siffra på brickan har du uppdateringar tillgängliga. Klicka eller tryck på brickan för att öppna .

Windows 8 - Windows Store

Klicka eller tryck på länken i det övre högra hörnet av fönstret.

Windows 8 - Windows Store

Klicka eller tryck på varje app som du vill uppdatera. När du har valt de appar som ska uppdateras klickar du eller trycker på

Windows 8 - Windows Store

Förloppsindikatorer kommer att informera dig när uppdateringarna laddas ner och installeras. Återigen, du behöver inte hänga runt för denna procedur. När de har initierats kommer uppdateringarna att installeras i bakgrunden medan du arbetar.

Windows 8 - Windows Store

Slutsats

Även om Windows inte liknar något som tidigare ingick i Windows, är det inte en skrämmande eller skrämmande funktion alls. Microsoft har gjort ett bra jobb med att göra det enkelt att lära sig och använda. Du kommer inte ha några problem med att hitta och installera en samling appar för att hålla dig intresserad.

Som tidigare nämnts är det nuvarande utbudet lite sparsamt, speciellt jämfört med konkurrentens marknader, men det betyder inte att det inte finns något att se. Redan nu finns det massor av fantastiska spel, konst-, sociala- och musikappar samt användbara verktyg. Spendera lite tid på att surfa, många appar är gratis och det finns mycket som intresserar alla.

Efter att ha lärt känna , vad tycker du om den? Har du hittat några bra appar som du vill dela med 7 Tutorials-communityt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button