Kolla in de bästa snabbladdarna för flaggskeppsenheter

Nuförtiden letar folk efter snabbladdare som är säkra och prisvärda. Dessa snabbladdare är upp till tre gånger snabbare än de gamla. I den här artikeln kommer du att se en lista med snabbladdarrekommendationer, idealiska för alla dina enheter.

För iPhone

iPhones som lanserades efter 2017 har välsignats med snabbladdning på nästan 3 gånger den gamla. De behöver bara rätt laddare och inte den gamla 5-watts laddaren. Moderna iPhones kan fungera med USB Power Delivery (PD)-teknik, som är aktiverad av USB-C-standarden med vissa undantag dock. Nu stöder den här typen av laddare minst 18 watt. Så det är en enorm skillnad när man jämför de gamla.

Du måste också skaffa rätt kabel för att fungera med tempot. Därför behöver du ha USB-C–to–Lightning-kabeln, som är nödvändig för snabbladdning.

För iPad Pro

iPad Pro kan laddas med dubbel hastighet om du ansluter den med en laddare på 45 watt eller högre. Som i kartongen får du en laddare på 20 Watt. Kabeln i lådan fungerar utmärkt med andra adaptrar, så det behöver du inte investera i. Den använder redan USB-C-ingång istället för Lightning-kontakten.

För Android-telefon med USB-C

De flesta Android-telefoner fungerar idag med USB-Conly. Även om flaggskeppsföretagen packar laddare med snabbladdningskapacitet i kartongen, kan du få dina telefoner att laddas snabbare med vilken bra USB-C Power Delivery-laddare som helst. Laddarna kräver en bra USB-C-kabel för snabbladdning.

För Android-telefon (eller tillbehör) med Micro-USB

Android-telefoner med mikro-USB-portar är för färre nu för tiden. Även om många tillbehör har samma gamla portar. Mikro-USB-laddning är vanligtvis runt 12 watt oavsett vilken typ av kapabel, om USB-A eller USB-C. Välj bara en USB-A-laddare från ett bra märke eftersom den kommer att visa fantastiska resultat utan att misslyckas.

Fokus skiftar dock mer till USB-C, och detta kommer att släppas snart.

För bärbar dator med USB-C

Alla bärbara datorer idag fungerar med sina 60-watts laddare i sin snabbaste takt. Du kan alltid använda en snabbladdare utan att behöva oroa dig för något. Men för kraftfulla 15- och 16-tums MacBook Pro-modeller kan du använda 87- eller 96-watts laddare för optimal hastighet.

I bilen eller på språng

En USB-c är den mest efterfrågade typen för laddare som är på språng. De flesta väljer laddare så att de når en plats med mer laddning för att orsaka oro.

En powerbank är också bra, ju snabbare den laddas desto mindre behöver du oroa dig. En bra USB-C-laddare är den bästa och fungerar fantastiskt med iPhone (med en USB-C-to-Lightning-kabel) eller Android-enhet som arbetar på en USB-C-port.

I den här artikeln fick du en uppfattning om vilka laddare och vilken kapacitet du bör välja för att få dina telefoner eller andra enheter att ladda upp snabbare. Sätt igång nu och hitta de bästa laddarna eller kablarna för dina enheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button