Kmymoney: programvara för Personal Finance Manager för Windows PC

Ekonomistyrningsappar är sofistikerade program som låter dig hantera och spåra alla dina pengatransaktioner. Det finns flera sådana applikationer tillgängliga på internet och de flesta av dem är komplexa men KMyMoney lättare. KMyMoney är en gratis programvara som hjälper dig att hålla koll på din ekonomi utan någon specialiserad redovisningsexamen. Det finns dock många andra liknande program, men vad som skiljer KMyMoney så detta är dess användarvänliga gränssnitt. Till skillnad från annan skrymmande programvara, KMyMoney hjälper dig att överföra dina befintliga konton eller skapa ett nytt utan problem.

KMyMoneys programvara för personlig ekonomi(KMyMoney Personal Finance Manager) Chef

För att använda den här ekonomihanteringsappen måste du först skapa en ny datafil KMyMoney först efter det kan du importera filer QIF och hantera dina transaktioner.

Det är väldigt enkelt och välinstruerat av själva programmet. Gå till ” Hem(Hem)”, och programmet kommer att fråga efter dina personuppgifter, inklusive dina bankkonton och den valuta du använder i dina transaktioner. Den listar nästan alla kända valutor, men var försiktig när du väljer en basvaluta, eftersom åtgärden inte kan ångras.

Funktioner i KMyMoney

Enkel installation(Enkel installation)

KMyMoney är en enkel programvara som kan ställas in snabbt och enkelt. När du har laddat ner programmet kommer det att ge dig steg för steg instruktioner om hur du installerar det. Du behöver inga tekniska kunskaper för att installera den här programvaran på din Windows-dator.

Efter avslutad installation KMyMoney frågar efter grundläggande information och öppnar avancerade inställningar. Om du tidigare har använt någon annan bankmjukvara kan du överföra all din data till Ziff . Du måste importera data som exporterats från annan finansiell programvara.

Om du inte har använt någon annan finansiell programvara tidigare behöver du bara lägga till dina banker här KMyMoney, och deras respektive konton. Se till att du placerar dina konton i fel grupper som checkkonto, sparkonto och kreditkort.

Bekvämt gränssnitt(Användarvänligt gränssnitt)

KMyMoney mycket välorganiserad och har ett enkelt och tydligt gränssnitt. Huvudvyn har allt och du kan enkelt navigera genom alla dess paneler och utföra dina rutinmässiga bankuppgifter. Detta är en av de bästa mjukvarorna för finansspårning för småföretag. Det är dock inte lämpligt för stora företag med stora transaktioner.

Alla dess funktionsikoner är uppradade vertikalt på den vänstra panelen, medan andra funktioner finns på huvudmenybandet högst upp. Bara(Bara) klicka på önskad knapp eller ikon och börja använda programmet. Du kan länka och hantera alla dina konton här med KMyMoney och huvudskärmen visar alla dina relevanta transaktioner.

KMyMoney är också väl kategoriserad och varje kategori har ytterligare underkategorier som ger dig snabb och enkel tillgång till dina konton och ekonomi. Bara(Bara) välj den kategori du vill ha och välj en underkategori så kommer den traditionella rullgardinsmenyn att visa dig underkategorierna ytterligare.

Lätt tillgång(Lätt tillgång)

Huvudskärmen visar alla dina poäng och ställningen. Du kan också se alla dina betalningsmottagare och transaktioner gjorda under deras namn. Så det ger dig i princip enkel tillgång till alla dina konton och transaktioner. Du kan spåra hur mycket pengar du fick, hur mycket du betalade och till vem.

Transaktioner online(onlinetransaktioner)

KMyMoney erbjuder också ett onlinebankalternativ, men dess funktioner är ganska begränsade jämfört med andra liknande applikationer. Du kan enkelt länka din nätbanksmjukvara direkt, men detta rekommenderas inte av säkerhetsskäl. På det här sättet, KMyMoney ska användas för att övervaka ditt konto och hålla reda på transaktionsregister. Men du kan också överföra pengar eller betala räkningar med den här appen.

Rent generellt, KMyMoney är en enkel och användbar programvara som låter dig hålla reda på alla dina pengatransaktioner. Det är mycket lämpligt för små företag, men kanske inte är lämpligt för stora företagshus med stora transaktioner. Ladda ner programvaran här(här) och låt oss veta om du gillar det.

Relaterade läsningar:(Relaterad läsning:)

  1. Gratis programvara för personlig ekonomi och företagsredovisning
  2. De bästa privatekonomiapparna för Windows 10.

Finanshanteringsapplikationer är komplexa program som låter dig hantera och spåra alla dina monetära transaktioner. Det finns flera sådana applikationer tillgängliga online och de flesta av dem är komplicerade, men KMyMoney är enklare. KMyMoney är en gratis programvara som hjälper dig att spåra din ekonomi utan någon specifik redovisningsgrad. Det finns dock många andra sådana program tillgängliga, men det som gör KMyMoney annorlunda är dess användarvänliga gränssnitt. Till skillnad från den andra besvärliga programvaran hjälper KMyMoney dig att överföra dina befintliga konton eller skapa ett nytt utan problem.

KMyMoney Personal Finance Manager programvara

KMyMoney Personal Finance Manager programvara

För att använda denna ekonomihanteringsapplikation behöver du först konfigurera en ny KMyMoney-datafil, bara sedan kan du importera QIF-filerna och hantera dina transaktioner.

Det är väldigt enkelt och välinstruerat av själva programmet. Gå till Hem och programmet kommer att fråga efter dina personliga uppgifter inklusive dina bankkonton och den valuta du använder i dina transaktioner. Den har nästan alla kända valutor listade men var försiktig när du väljer basvaluta eftersom åtgärden inte kan ångras.

Funktioner i KMyMoney

Enkel installation

KMyMoney är en enkel programvara och kommer med en snabb och enkel installation. I samma ögonblick som du laddar ner programmet kommer det att ge dig steg för steg instruktioner för att installera det. Du behöver inga tekniska kunskaper för att installera den här programvaran på din Windows-dator.

När du är klar med din inställning, ber KMyMoney om den grundläggande informationen och tar dig till de avancerade inställningarna. Om du har använt någon annan bankmjukvara tidigare kan du överföra all din data i en Ziff. Du måste importera data som exporteras från din andra finansiella programvara.

Om du inte har använt någon annan finansiell programvara tidigare behöver du bara lägga till dina banker här i KMyMoney och dina respektive konton. Se till att du placerar dina konton felaktiga grupper som nuvarande konto, sparkonto och kreditkort.

Användarvänligt gränssnitt

KMyMoney är mycket välorganiserat och kommer med ett enkelt och rent gränssnitt. Huvudöversikten har allt, och du kan enkelt navigera genom alla dess paneler och slutföra dina rutinmässiga bankuppgifter. Det är en av de bästa mjukvarorna för finansspårning för små företag. Det är dock inte lämpligt för stora företag med tunga transaktioner

Alla dess funktionella ikoner är uppradade vertikalt i den vänstra panelen, och andra funktioner finns i huvudmenybandet på toppen. Klicka bara på önskad knapp eller ikon och börja använda programvaran. Du kan länka och hantera alla dina konton här med KMyMoney, och startskärmen visar alla dina respektive transaktioner.

KMyMoney är också väl kategoriserad, och varje kategori har underkategorierna ytterligare, vilket ger dig snabb och enkel tillgång till dina konton och ekonomi. Välj bara önskad kategori och välj underkategorin och den traditionella rullgardinsmenyn visar dig underkategorierna ytterligare.

lätt tillgång

Hemskärmen visar alla dina konton och ställningen. Du kan också se alla dina betalningsmottagare och de transaktioner som gjorts under deras namn. Så det ger dig i princip enkel tillgång till alla dina konton och transaktioner. Du kan hålla koll på hur mycket pengar du har fått och hur mycket du har betalat och till vem.

Transaktioner online

KMyMoney tillhandahåller också onlinebanker, men funktionerna är ganska begränsade jämfört med andra sådana applikationer. Du kan enkelt länka din nätbank till programvaran direkt, men det rekommenderas inte av säkerhetsskäl. Så i princip bör KMyMoney användas för att övervaka ditt konto och hålla reda på transaktionsposterna. Tänkte, du kan också överföra pengarna eller betala dina räkningar med den här applikationen.

Sammantaget är KMyMoney en enkel och användbar programvara som låter dig hålla reda på alla dina monetära transaktioner. Det är mycket lämpligt för de små företagen men kanske inte passar de stora företagshusen med tunga transaktioner. Ladda ner programvaran här och låt oss veta hur du gillar det.

relaterat lyder:

  1. Gratis programvara för personlig ekonomi och företagsredovisning
  2. Bästa privatekonomiappar för Windows 10.

Relaterade Artiklar

Back to top button