Klubbhuset ändrar kurs: här är releasedatumet på Android med en nyhet

Kanske ger exklusivitetspolitiken inte de resultat man hoppats på Klubbhus, det sociala nätverket där vi bara pratar och lyssnar. Det är inte våra idéer som säger det, utan fakta. Detta bekräftas av en undersökning gjord av Annie app, en mobil marknadsföringsanalysapplikation. DE ladda ner av sociala medier har nått in värld 12,7 miljonermedan i Italien 435 tusen.

I praktiken växer det mycket hyllade sociala klubbhuset, men inte så mycket att det är förvånande. Troligtvis också för att tillverkarna har glömt ett segment som inte är “riktigt litet”: användare Android. Och vi säger det med ironi. Det har faktiskt gått länge sedan den släpptes och appen för den gröna robotens operativsystem är fortfarande inte synlig. Eller snarare vi får se varför det var det meddelade lanseringsdatumet på Android. Plus en till Meddelanden lämnar vissa tvivel om sin framtid. Här är detaljerna.

Klubbhuset kanske försöker återställa konsensus: det är då det kommer att släppas på Android

Det verkar som att klubbhusets utvecklare gjorde sin matte utan värden. Att välja vägen tillexklusivitet utan att kanske tänka på antalet användare kvar på bänken verkar det inte ha varit det bästa valet.

Faktum är att nyheten nyligen meddelades att mellan “några månader “Clubhouse” kommer att visas på Android som kan laddas ned från Play Butik. En av grundarna Paul Davison i själva verket förklarade han: “”. Mycket intressant uttalande, just för att det verkar som att prenumerera på det sociala nätverket inbjudan kommer inte längre att krävas eller de mycket hatade väntelista.

Vem vet varför detta plötsligt omvänd. Ljudkonferenser från Elon Musk ge klubbhuset karaktär och berömmelse? De senaste kan också vara skyldiga Telegramuppdateringar vem introducerade den nya funktionen Chat 2.0. Kanske till och med det nya hotet Mellanslag från Twitter. Vad sägs om istället för Facebook det med budbärare han skulle fundera på att göra en riktig kopia av Clubhouse.

Även om utvecklarna av Clubhouse upprepade gånger har sagt att de vill göra en app för Android, vissa tvivel på denna plötsliga vändning återstår. Och som de senaste klubbhusproblemen på Integritet har förnekat den mycket hyllade säkerheten, nu är till och med uppriktigheten i dessa drag ifrågasatt.

Relaterade Artiklar

Back to top button