Klubbhus: Xiaomi överträffar den sociala appen för tillfället med sin applikation

Värderat till 100 miljoner dollar när det bara hade 1 500 användare, nu när det har nått i två miljoner aktiva användare appen har nått ett värde på en miljard dollar. Vi pratar om Klubbhus och det verkar vara den mest använda appen de senaste veckorna. Men hans period av ära kommer inte att vara länge med tanke på den hotfulla ankomsten av den signerade rivaliserande versionen Xiaomi.

Klubbhus: den rivaliserande versionen är signerad av Xiaomi

officiella webbplats, Klubbhuset beskrivs som. Det stämmer, Clubhouse tillåter dig diskutera endast och uteslutande muntligt inne i rum som handlar om vilket ämne som helst med fler eller färre personer (beroende på följare och inte bara).

Men Clubhouse är inte den enda som konkurrerar på marknaden eftersom Xiaomi, efter stängning Prata mig, var snabb med att öppna den igen. Projektet är ganska ambitiöst och riktar sig för närvarande till den kinesiska marknaden.

Naturligtvis vill Facebook inte stå på efterkälken, varför man planerar att utveckla en liknande lösning. Kort sagt verkar det som om Clubhouse-appen, som spreds särskilt efter återkallelsen av Elon Musk, nu är målet för många plattformar. En riktig kamp mot de mest intressanta och starkaste. Den 26 februari meddelade Xiaomi debuten (återkomsten) av Mi Talk under en ny klänning: en app som förblir social, ja, men som flyttar från de skrivna orden till rösten. Under några timmar hade den namnet Raise Hands (höj dina händer), men den gick genast tillbaka till att heta Mi Talk.

Relaterade Artiklar

Back to top button