Klubbhus: från maj kommer även Android-ägare att kunna använda det

Vi ägare av operativsystemet Android vi skulle ha föredragit att använda Klubbhus i de mörkaste stunderna (när till exempel Italien var helt röd zon), men vi är nöjda med nyheten som appen är på väg att ge oss. Det sociala nätverket med ljudchatt och inbjudan, lanserat 2020 av Alpha Exploration Co. och skapat av Paul Davison och Rohan Seth, kommer också att vara tillgängligt för oss “bara dödliga” i maj.

Utvecklingen av Clubhouse för Android har redan pågått för några veckor sedan, och allt verkar gå enligt plan. I februari hade grundarna av Clubhouse garanterat prioritet för appen på listan, och för att bekräfta detta var inte en vanlig individ, utan Bill Gates.

Klubbhus: data insamlade i februari 2021

Enligt den senaste statistiken uppdaterad till februari 2021 har Clubhouse redan överskridit 8 miljoner globala nedladdningar, även om det fortfarande är en betaversion och ett inbjudningssystem finns på plats för att reglera åtkomst. Kom att tänka på det, februari 2021 var månaden absolut boom. Räknaren låg från början på 3,5 miljoner och inom två veckor hade den stigit till 8,1 miljoner. Man tror attlandning av olika högprofilerade personligheter i branschen, som Elon Musk, Gates och Mark Zuckerberg bidrog till tillväxten.

Naturligtvis, när en tjänst börjar briljera, börjar alla andra plattformar skaka. Av denna anledning arbetar konkurrenter och många andra hårt för att skapa starka alternativ för en väletablerad användarbas.

Kom tillbaka efter uppdateringar om Clubhouse för Android.

Relaterade Artiklar

Back to top button