Klubbhus: för många begränsningar även för Android och dess framtid är osäker

Efter det tragiska ladda ner drop på iOS, Klubbhus fortfarande fel. För många begränsningar också för Android och dess framtid blir mycket osäker. Kanske var det dags att fatta några beslut som snabbt täppte till klyftan mellan användarna IOS klubbhus och de Android. Istället fortfarande för många konstigheter och en styvt system vilket enligt vår mening börjar bli obegripligt.

Klubbhuset tappar stöd och till och med Android-appen verkar börja på fel fot

Klubbhus mår inte bra. Hans aura av exklusivitet hur socialt nätverk väldigt speciellt är det redan förlorat ett tag. Exakt när Twitter han presenterade sin egen Mellanslag Och Telegram henne Ljudrum.

Tydligen har många iOS-användare bli trött av Clubhouse och som det redan har som socialt nätverk förlorade scenen. Vi säger det inte, men jag data relatera till ladda ner de senaste månaderna de har genomgått kraftiga dippar definieras som allvarlig och symtomatisk. TILL Mars registrerad –69,4 %. För många misstag och kanske för mycket naivitet den svävade bland utvecklarna som hade trott på en unik och alternativ produkt.

Här är ännu en misstag med ankomsten av Klubbhus för Android. Än en gång, istället för att trycka på produkten som de “gröna roboten”-användarna efterlängtat länge inbjudningssystemet. Så även här igen begränsningar använder en app som verkar ha tröttnat de flesta.

Alternativt, vänta, i fantom väntelista, att utvecklarna bestämmer sig för att välkomna dig. Vem vet vad framtida väntar på klubbhuset. Enligt vad verkar det vara mycket osäker och inte riktigt rosa. där lackmustest är bara den nya appen som finns tillgänglig för Android vars ladda ner kommer att fungera som ett lackmustest för hur mycket samtycke den kommer att få från användarna.

För nu måste vi bara vänta på ny utveckling och förstå om Klubbhus kommer att fortsätta genom att återvända till initial framgång eller ja kommer att släcka lika snabbt som hon blev känd.

Relaterade Artiklar

Back to top button