Klubbhus för Android: allt är klart, det är då du kan ladda ner appen

Förra veckan, Klubbhus har officiellt landat på Android men bara i beta. Därför kan inte alla användare för närvarande använda appen och lanseras i beta har gjorts tillgänglig endast för användare i Förenta staterna. Det betyder att de som bor utanför USA inte kan komma åt appen. Men saker och ting kommer att förändras Denna vecka.

Lyckligtvis kommer Clubhouse-plattformen för Android också att utöka sitt stöd för användare utanför USA. Enligt TechCrunch verkar det som att Clubhouse kommer att öka sin tillgänglighet denna vecka och kommer att lansera applikationen i fler länder. över hela världen. Den första lanseringen kommer att göras i Japan, Brasilien och Ryssland från och med imorgon.

Clubhouse för Android kommer till alla användare denna vecka

Releasen kommer sedan att “flytta” till Nigeria och Indien några dagar senare, och nå resten av världen på fredag ​​eftermiddag. Om du ser fram emot att använda detta nya sociala nätverk kommer det inte att ta lång tid att lägga in det ladda ner och kunna öppna den på din enhet i Italien. Kom dock ihåg att klubbhuset fortfarande kommer att vara det endast på inbjudan trots global tillgänglighet.

Det betyder att du kommer att behöva hitta någon som har en inbjudan att gå med i plattformen. Med tanke på framgången på iOSDäremot hittar du många personer på webben som låter dig gå med i betan utan problem. Akta dig för vem som kommer att be om pengar för att gå med i Clubhouse; plattformen är helt gratis och kräver inga kontanta utgifter.

Kom ihåg att Clubhouse redan har meddelat att det så småningom kommer att släppa detta alternativ genom inbjudan först senare under året. I framtiden, plattformen kommer att utöka sina servrar för att göra det mer tillgängligt för alla användare. Tyvärr måste du tills dess leta efter någon med en inbjudan för att kunna komma åt tjänsten.

Relaterade Artiklar

Back to top button