Klubbhus: dag x har kommit, appen är äntligen tillgänglig för Android

Klubbhus den gjorde sitt nytta för första gången, under en riktig pandemi. (Vilken bättre tidpunkt att sticka ut än så här?) Även om appen bara hade nöjda iOS-användare, har saker och ting förändrats för alltid sedan idag. Plattformen i fråga har verkligen gjort den tillgänglig Android-versionen, kommer i maj på alla enheter.

Klubbhus: appen som har fascinerat världen i tider av låsning

För de som inte vet vad vi pratar om, är Clubhouse en amerikansk start-up född ur sinnena på Paul Davison Och Rohan Seth; den har nyligen finansierats för ytterligare en runda på tiotals miljoner dollar och är enligt de senaste uppskattningarna redan värd en miljard. Klubbhuset är en sociala media innovativ, nedladdningsbar från App Store och baserad uteslutande påaudio. Det finns faktiskt inga foton eller inspelade röstmeddelanden, du kan inte utbyta filer eller chattar. Interaktionen sker endast genom prata live: så alla lever och självförstör efter slutet av varje konversation.

Närmare bestämt borde klubbhuset kommer till Android den här veckan. Enligt beräkningarna ska appen vara tillgänglig från kl 18 maj, tre dagar senare bör beröra, medan alla klubbhus skulle ta emot på eftermiddagen samma dag också i dag. Å andra sidan har betatesterna för Android redan pågått i USA sedan den 9 maj förra året, med iPhone-versionen som istället lanserades i mars 2020.

Klubbhuset har blivit så viralt att det inspirerar (till dess nackdel) jättar gillar Facebook och Twitter. Faktum är att appen under de senaste månaderna, eller efter karantänens slut, sett sig själv som huvudpersonen i en progressiv avmattning.

Relaterade Artiklar

Back to top button