Klimat: rädsla för ozonhålet som nu är större än Antarktis

klimat-rädsla-ozonhål-stort-som-grönland-överträffar-antarktis

Här har vi ofta pratat om ekosystem, elbilar kontra dieselbilar och global uppvärmning. Kort sagt är det klart att det finns mycket Spänning på frågan om klimat av jorden. Rädslan nuförtiden gäller dock ozonhål som nu är större änAntarktis. Dess dimensioner verkar identiska med de Grönland. Här är alla detaljer i denna nyhet som inte låter oss sova lugnt.

Klimat: ozonhålet som överstiger storleken på Antarktis oroar sig

De ozonhål har under de senaste dagarna nått en förlängning motsvarande 23 miljoner kvadratkilometer. Det är ett rekord som leder till att det är ännu större änAntarktis. Inte konstigt att alla är oroliga för det klimat av jorden som genomgår flera förändringar.

i alla fall Antje Innesansvarig för, om klimatet och om detta fenomen lugnar: ““.

Faktum kvarstår dock att de uppgifter som samlats in av dem väcker en del oroa Om klimat. I själva verket, här är vad han sa Vincent-Henri Peuchchef för det ovannämnda centret:

“”.

Kort sagt en situation som inte precis är lycklig. Vi hoppas i alla fall att allt slutar enligt Innes prognoser som hoppas på att detta ska stängas ozonhål år 2050. Den klimat kommer det alltid att vara i fara? Definitivt, om inga fler beslut fattas etisk och respekterarmiljö framtiden kommer säkerligen inte att vara ljus. Ändå kan vi vara säkra, så mycket sanningarna om Nostradamus för 2022 de verkar bara vara falska nyheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button