Klicka här för att ange dina senaste inlägg i Windows 11

Om en Windows 11/10 fortsätter att fråga efter ditt senaste lösenord och du ser meddelandet − klicka här för att ange ditt senaste lösenord eller inloggningsuppgifter. Ditt Microsoft-konto kräver att du loggar in igen(Klicka här för att ange ditt senaste lösenord eller användaruppgifter. Ditt Microsoft-konto kräver att du loggar in igen), det här är vad du behöver göra för att åtgärda felet. problem.

Klick(Klicka) här för att ange dina senaste referenser

Du kan ange ditt lösenord en gång och se om meddelandet försvinner. Men om det inte är det, bör du prova följande.

Öppna “Kontrollpanelen” i Windows 10 och gå till ” användarkonton(Användarkonton) ” .

Öppna Credential Manager och välj Windows-inloggningsuppgifter(Windows-inloggningsuppgifter) . scrolla ner för att hitta allmänna meriter(Allmänna inloggningsuppgifter) .

Hitta sedan MicrosoftAccount:user=(e-postadress) och klicka på rullgardinspilen för att expandera det önskade användarkontot Microsoft.

Du kommer att märka att all stödjande information visas, som t.ex Internet(Internet) eller nätverksadress, E-post(e-post), Användarnamn(Användarnamn) , Lösenord .(Lösenord)

Välj ” Radera”(Ta bort’) och starta om din dator.

Klicka här för att ange dina senaste referenser

Vid omstart, det nya korrekta kontot MicrosoftAccount:user=(e-postadress) kommer att skapas automatiskt och i framtiden kommer du inte längre att se en irriterande uppmaning.

Hoppas detta fungerar för dig!

RÅD(DRICKS) . Du kan läsa här om felmeddelandet Windows behöver dina aktuella referenser i Windows 10.

Om Windows 11/10 fortsätter att fråga dig om ditt senaste lösenord och du ser ett meddelande – Klicka här för att ange ditt senaste lösenord eller användaruppgifter. Ditt Microsoft-konto kräver att du loggar in igendet här är vad du behöver göra för att åtgärda problemet.

Klicka här för att ange dina senaste referenser

Du kan ange ditt lösenord en gång och se om det gör att meddelandet försvinner. Men om det inte gör det, bör du prova följande.

Öppna “Kontrollpanelen” i Windows 10 och navigera till Användarkonton.

Öppna Credential Manager och välj sedan . scrolla ner för att hitta Generiska inloggningsuppgifter.

Nästa, se upp för MicrosoftAccount:user=(e-postadress) och tryck på rullgardinsmenyn för att utöka det nödvändiga Microsoft-användarkontot.

Du kommer att märka att all stödjande information som Internet- eller nätverksadress, e-post, användarnamn, lösenord visas.

Välj’Ta bort’ och starta om datorn.

Klicka här för att ange dina senaste referenser

Vid omstart skapas en ny korrekt automatiskt och härefter ska du inte se den irriterande prompten igen.

DRICKS: Du kan läsa här om felmeddelandet om Windows behöver dina aktuella referenser på Windows 10.

Relaterade Artiklar

Back to top button