Klassiska spel för Windows 8 att umgås med

Capman för Windows 8

Capman är en remake av den berömda Pacman för Windows 8. Till skillnad från alla versioner av Pacman som finns tillgängliga på internet kommer denna version att tillåta oss att köra det klassiska spelet från menyn Modern UI i Windows 8 (och Windows 8.1) utan att behöva köra en webbläsare eller öppna Windows-skrivbordet.

Förutom den klassiska remaken kommer detta spel att ge oss en rad tips och tricks för att bli en ännu bättre spelare. Den har också musstöd och pekgränssnitt.

Capman är tillgänglig gratis på App Store från Windows 8 .

tegelbrytare

En remake av det klassiska brick breaker-spelet även tillgängligt för Windows 8 integrerat med dess moderna användargränssnitt. Detta spel tar med sig 35 olika nivåer (i sin gratisversion). Den har också 5 olika typer av boosterkapslar och förbättrad spelkontroll.

Brick Breaker är tillgänglig gratis på Windows 8 App Store .

pong pong

Pong Pong är en nyinspelning av det klassiska Pong (ursprungligen känd som Tennis for Two), som anses vara det första moderna videospelet i historien. Den har ett väldigt enkelt gränssnitt och är väldigt lätt att använda. Spelaren står på vänster sida av skärmen och måste smyga bollen till den CPU-kontrollerade högra sidan. Detta spel kan styras med både en pekskärm och en mus.

Vi kan ladda ner Pong Pong från Windows 8 app store .

I framtida artiklar kommer vi att lista fler klassiska spel tillgängliga för Windows 8 och integrerade med Modern UI.

Känner du till andra klassiska spel för Windows ? Vilka är dina favoriter?

Relaterade Artiklar

Back to top button