Kinesisk raket: utom kontroll, den hotar att träffa jorden!

Han bekräftade det Luciano Anselmoforskare vid Institutet för informationsvetenskap och teknik vid National Research Council (CNR) i Pisa vid byrån Hantera. Kallas “Långa mars 5B“den kinesisk raket den där, utom kontroll, är i fritt fall. Risken är att den kan träffa jorden i ett bebott område med konsekvenser som gör att man blir orolig bara man tänker på dem. Anselmo förklarade: “”. Här är de möjliga scenarierna.

Den kinesiska raketen som sköts upp den 29 april är i fritt fall mot jorden

Den kinesiska raketen sköt upp 29 april den är nu i fritt fall till jorden. Det enda som saktar ner hans löpning är “” bekräftade Anselmo. Men var kan det påverka?

“Lunga Marcia 5B” spårar efter samma bana av dess föregångare. Både förra året och 2018. Så Anselmo antar att det finns de som är i riskzonen centrala och södra remsan av Italien. Det är dock ännu inte säkra nyheter, det är bara hypoteser som kan förändras beroende på vilken riktning omloppsbanan kommer att ta i dessa dagar. Men för Anselmo och forskarna “”. Detta är resultatet av en simulering utförd av NASA och från ESA. Detta framgår av den kinesiska raketens banor anges i grafen nedan.

Kinesiska raketbanor

Kort sagt, vi måste fortfarande vänta för att vara säkra på när och var denna kinesiska raket kommer så småningom att träffa jorden. Allas förhoppning är att det inte ska skada saker och speciellt människor. Självklart kommer de att göra det senaste nytt under de närmaste dagarna. Samtidigt kan NASA utnyttja simuleringen av asteroidens inverkan på jorden de senaste dagarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button