Kindle e-läsare får en fantastisk rabatt just nu!

Amazon erbjuder sig att köpa sin Kindle Paperwhite 2021 e-läsare på kampanj för endast 119,99 € i sin version utan någon reklam.

Amazon Kindle

Kindle Paperwhite är en e-läsare som ger tillgång till tusentals elektroniska böcker att ta med dig överallt.

Kindle Paperwhite i ett nötskal:

  • 8 GB lagringsutrymme
  • Ingen reklam i appen
  • Bakgrundsbelysning fram

Kindle Paperwhite kostar vanligtvis €149,99 för 8 GB-versionen, och det är för närvarande endast €119,99 under kampanjer.

Hitta Kindle Paperwhite för 119,99 € på Amazon

Ett optimalt pris för en mycket användbar Kindle e-läsare

Amazons e-läsare, Kindle Paperwhite, är en liten pekskärmsplatta designad främst, om inte enbart, för att läsa romaner och möjligen manga. Den erbjuds för 149,99 € på webbplatsen, i en 8 GB-version utan reklam. Och det är för närvarande bara € 119,99 för samma version.

Vet att du kan spara 10€ mer om du väljer versionen med annonser. Samt att den även finns i en 32 GB-version utan reklam med möjlighet till trådlös laddning för 189,99 €, men det är ingen minskning där.

Kindle Paperwhite: ett bibliotek i fickan

Kindle Paperwhite är därför en surfplatta med pekskärm med en 6,8″ skärm endast i svartvitt tillägnad läsning. Den fungerar med eller utan WiFi-anslutning, den senare används för att vara ansluten till Amazon-butiken för att köpa och ladda ner e-böcker direkt utan att gå via en PC.

Den andra lösningen är att gå till Amazon på en PC, surfplatta eller smartphone och köpa dina e-böcker från sajten. De kommer att skickas direkt till Kindle så snart den är ansluten till WiFi.

Du kommer att kunna lagra många böcker på dess 8 GB lagringsutrymme, en e-bok som bara väger några hundra kilobyte. Å andra sidan, läser man manga tar bilderna lite mer plats.

I romanerna kan du markera passager, sätta bokmärken, klicka på ett ord för att veta dess betydelse eller till och med kontrollera dina framsteg i boken.

Du kan även justera skärmens ljusstyrka så att du kan läsa i mörker utan att skada dina ögon. Slutligen, vet att Kindle Paperwhite är IPX8-certifierad och att du kan ta den till badet, vid poolen eller havet utan rädsla för att skada den.

Kindle pappersvit

Hitta Kindle Paperwhite för 119,99 € på Amazon

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa hela vårt test av Kindle Paperwhite 2021 på Clubic.

Hitta den bästa e-läsaren för tillfället

Amazon är inte den enda tillverkaren av e-läsare: det finns några andra på marknaden som kan intressera dig. Oavsett om det är det fysiska formatet eller de format som accepteras för läsning, kan du konsultera vår jämförande guide om Clubic för att se vilka som sannolikt kommer att tilltala dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button