Kinder: Dessa påskägg har ökat salmonellafall

En nyhet som upprör Italien men inte bara under den senaste perioden skulle röra de mest kända äggen av alla. Vi pratar om de av Snällaresom uppenbarligen under den senaste perioden varit den mest sålda av alla.

Där inne fanns dock inte det vanliga spelet för barn, utan salmonellan som till och med har smittat 134 personer just nu. Siffrorna verkar öka men under tiden börjar vi förstå vilka Kinder-produkter som har dragits tillbaka från marknaden.

Kinderägg: de som dras tillbaka från marknaden på grund av salmonella

Flera produkter av det välkända varumärket har dragits tillbaka från marknaden, som t.ex Kinder Surprise T6 “Pulcini”, de Kinder Surprise Maxi 100g “Smurfar” Och “Mirakulös”. De inkluderade partierna skulle vara de upp till L098L och som en minsta bevarandeperiod alla datum fram till 21/08/2022.

Kinder GranSorpresa för närvarande är de inte bland de misstänkta eftersom de alla tillverkades i fabriken i Soluppgång. Förpackningarna på 46 och 125 g Kinder skulle också vara en integrerad del hamnade i kajennärmare bestämt till Arloni Belgien och de borttagna produkterna har ett utgångsdatum mellan 2022-05-28 och 2022-08-19.

Detta är vadEFSA, Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet:

Relaterade Artiklar

Back to top button