Kina: erövrar rymden medan alla har glömt henne

Det är ofta viktigt att reflektera och inte bli överväldigad av de vanligaste nyheterna. Historiens misstag är inte alltid inlärda och tyvärr glömmer människan, även om hon värdesätter dem, sedan. Det är vad som händer när det gäller satelliter och raketer som skickas in i universum. där Kina i själva verket fortsätter det erövra rymden medan alla glömde bort henne. Detta är inte ett bra tecken eftersom risken är att saknar viktig information och speciellt primater som blåses under näsan. Problemet? Kanske NASA Och Elon Musk med SpaceX som har flyttat rampljuset.

Ostört Kina fortsätter sitt program och kommer snart att erövra rymden med Tiangong 3

Kina fortsätter sitt rymd race. Hans projekt fortskrider otroligt exakt och hans schema också. Denna nation har inte slutat även om det den gör inte längre är nyheter.

Ny baser på månen de byggdes av Kina och som Elon Musk, med SpaceX, planerar att göra Mars av man. Under tiden projekterar dock inte bara, utan realiserar konkreta saker i rymden.

I huvudsak börjar Kina, i dessa dagar, en bygga sin rymdstation. Han gör det runt jorden och det kallas Tiangonog 3 grunden med vilken den kommer att erövra rymden. För att förstå vikten av denna händelse, tänk bara på att av dessa fungerande strukturer finns det bara en, ISS. Faktum är att den ryska MIR inte längre existerar.

Här är datumet för den första lanseringen

När kommer Kina att lansera den första Tiangonog 3-stationsmodulen? Det är det faktiskt gick redan igår och nu är han på väg. Mycket viktigt, från den här modulen bygger vi sedan resten. Kallas Tianhevad betyder det Vintergatan. Fordonet som för den in i omloppsbana är Långa mars 5Ben mycket kraftfull raket.

Vi vet att när det gäller erövringar så sparar Kina inga kostnader. Det kommer att bli en helt otrolig station.

Relaterade Artiklar

Back to top button