Kid3 Music Tag Editor gör det enkelt att lägga till musiktaggar på Windows PC

Du är en musikälskare, eller hur? I så fall är det möjligt att många låtar i din samling har liknande taggar eller inga alls. Du kanske undrar om det finns ett sätt att enkelt ändra dessa taggar en gång för alla. Väl(Tja) bli inte förvånad längre älskling, vi har din rygg. (Okej) Nyligen surfade vi slentrianmässigt på Internet och, till vår förvåning, snubblade vi över ett verktyg känt som Barn 3 . Först fick titeln oss att tro att detta är en applikation Windows 10 för barn, men det är det inte. Istället är det ett redigeringsprogram för ljudtaggar, och vad vi har samlat in stöder det format som MP3 , WAV , FLAC , WMA , OGG., MPC , AIFF , AAC , wav pack , Opus , TrueAudio , Speex och spårningsmoduler.

Kid3-redigerare för musiketiketter(Kid3 Music Tag Editor) för PC med Windows

Eftersom det är en bärbar applikation behöver den inte installeras; och eftersom vi är lata är det här vi gillar väldigt mycket.

1]Importera filer

Om du har en fil som du vill importera till Barn 3 då är detta vad du behöver göra. För att komma till det, klicka på ” Fil(File)” och sedan ” Importera(Importera) » . Därifrån kan du hitta ljudtaggfilerna du vill redigera och göra underverk.

Intressant nog kan du ansluta till servern och importera filer till din dator. Stöds här av Amazon(Amazon), MusikBrainz och spårtyp . Du kan dock helt enkelt välja ” Automatisk import(Automatisk import) » om du använder mer än en parameter.

2]Verktyg

I verktygssektionen hittar du många godsaker att leka med. Härifrån kan du byta namn på en katalog, tillämpa filnamnsformat, tillämpa textkodning, tillämpa taggformat och mer.

Ärligt talat, det finns något att leka med här, och det är trevligt. Det visar verkligen hur mycket arbete utvecklarna har lagt ner på att skapa Barn 3 .

3]Inställningar

I inställningsområdet kan användaren konfigurera mycket till Barn 3 fungerade som han ville. Människor kan ändra hur taggar fungerar, bestämma hur de ska hantera filer, välja den bästa användaråtgärden, välja sina favoritplugins och till och med ändra hur kortkommandon fungerar.

Dessutom, om utseendet på hela verktyget inte stämmer överens med hur du vill att det ska se ut, kan det ändras med några få klick. Nu med ett klick kan du återställa standardinställningarna, så det är bra. Du kan ladda ner Barn 3 via den officiella hemsidan.

Du är en musikälskare, eller hur? I så fall kanske många av låtarna i din samling har liknande taggar eller inga alls. Du kanske undrar om det finns ett sätt att enkelt redigera dessa taggar en gång för alla. Tja, undra inte mer lilla, vi har din rygg. Okej, så vi har surfat på nätet avslappnat nyligen, och överraskande nog stötte vi på ett verktyg som heter Barn 3. Till en början fick namnet oss att tro att detta var en Windows 10-applikation för barn, men så är inte fallet. Istället är det här ett program för att redigera ljudtaggar, och vad vi har samlat in så stöder det format som MP3, WAV, FLAC, WMA, OGG, MPC, AIFF, AAC, WavPack, Opus, TrueAudio, Speex och tracker-moduler .

Kid3 Music Tag Editor för Windows PC

Eftersom det är en bärbar app finns det inget att installera; och eftersom vi är lata är det något vi gillar väldigt mycket.

1]Importera filer

Kid3 Music Tag Editor för Windows PC

Om du har filen du vill importera till Kid3, då är detta vad du vill göra. För att komma till det, klicka på Arkiv och sedan Importera. Därifrån kan du söka upp ljudtaggfilerna du vill redigera och arbeta med din magi.

Intressant nog är det möjligt att ansluta till en server och importera filer till din dator. Amazon, MusicBrainz och TrackType är några av de som stöds här. Du kan dock helt enkelt välja Automatisk import om du använder mer än bara ett av alternativen.

2]Verktyg

Verktygssektionen är där du hittar många godsaker att leka med. Härifrån kan du byta namn på katalogen, tillämpa filnamnsformat, tillämpa textkodning, tillämpa taggformat och mer.

Uppriktigt sagt finns det mycket här för folk att leka med, och det är trevligt. Det visar verkligen hur mycket arbete utvecklarna lade ner på att skapa Kid3.

3]Inställningar

Från inställningsområdet kan användaren konfigurera en hel del för att få Kid3 att fungera på det sätt de vill ha det. Människor kan ändra hur taggar fungerar, bestämma hur de ska hantera filer, välja den bästa användaråtgärden, välja sina favoritplugins, och till och med ändra hur kortkommandon fungerar.

Dessutom, om utseendet om hela verktyget inte passar in i hur du vill att det ska vara, så kan detta ändras med några få musklick. Nu kan ett enda klick återställa inställningarna till standardläget, så det är bra. Du kan ladda ner Kid3 via den officiella webbplatsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button