Kaspersky: Farlig banktrojan från Brasilien hittades

För att hitta en ny Trojan bankverksamhet var forskarna av Kaspersky, ett välkänt ryskt företag känt för tillverkning av säkerhetsprogramvara. Detta skadlig programvara kommer från Brasilien och äventyrar enheterna för användare som faller offer för det. Vi måste betala mycket Uppmärksamhet eftersom den är identisk med meddelanden skickat av banksystem uppkopplad. Här är alla detaljer.

Kaspersky upptäcker bankskadlig programvara som även hotar Italien

Det finns också många som är i fara från denna trojan som upptäcktes av Kaspersky italienare olika kunder banker. Omdöpt med namnet på Bisarr ser ut som en bifogad nedladdningsbar från en länk ingår i en e-post.

Det handlar om en spam e-post som genom att lura användare tycks komma från deras eget bankinstitut. Tvärtom, bakom allt detta finns experter på Cyber ​​brott som gömde en farlig sådan Trojan. När användaren klickat på länken ladda ner en mapp i formatet blixtlås och på så sätt frigör monstret.

Fabio Assolinisäkerhetsexpert Kasperskyså han uttryckte sig i frågan: “”.

Tyvärr blir dessa bedrägerier fler och fler utbredd och de skördar många offer. Bankerna är ansvariga eftersom de ofta inte uppdaterar sina säkerhetssystem och tillgång. De är inte heller flitiga att forma sina cybersäkerhetsexperter med senaste nyheterna. Verkligen egen Kasperskytill kreditinstitut, råder: “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button